Soğuk Kıyılar [macera hikayesi]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Soğuk Kıyılar [macera hikayesi]

Post by Artemis Entreri »

Islaktım. Nedenini hatırlamıyorum. Ayrıca sebebini bilmediğim bir tokat yedim. Dönüp Hakan'a baktığımda pis ellerini, 'Bende anlamadım bisey,' dercesine havaya kaldırdı. Aysel tokadı basmıştı yüzüme ve uzaklaşıyordu. 'Ulan ben seni' diye içimden geçirdim. Biraz sesli düşünmüş olmalıyım ki Hakan yanıma yaklaşıp, ''Yakışmaz abi sana.'' dedi. Sahile gidip içmeye karar verdik.

Muratlarda sahilde bizi bekliyolarmış. Gece bastırmış, dolunay yükselmişti. Kıyıya çektikleri eski bir sandalın üstünden ay ışığı parlıyordu. ''Murat bu ne kardeş?'' diye sordum. Kardeş dediğime bakmayın. Murat dediğim adam benim gibi 3 taneydi. Ağzındaki sigarayı tükürerek konuştu. ''Sandal.''

''Hadi canım? Ciddi misin?''

''Alemi adalarda yapalım dedik.''

İşte adam gibi konuşmaya başlamıştı. ''Bu adamlar kim?''

''Hüseyinle Celal.'' diyerek eliyle yanındakileri gösterdi. Hüseyin kısa boylu şişko ve sinsi bakışlı, Celal'de tam zıttı, cılız ve uzun. Her an kırılabilirmiş gibi. Hüseyinin aksine tırsık gözüküyordu. Nerden bulmuş bu it herifleri. ''Higorazıttın mı?'' diye sordum Hüseyin'e. ''Ha?'' diyince de, ''Zıııt erenköy'' dedim. Yere tükürdüm. O da sırıttı. Acıdım adama. 3 5 dişi - ki onlar da çürük - kalmış.

''Kürekleri bunlar çekecek. Yol uzun, biliyorsun.'' Aslında tam olarak nereye gittiğimizi dahi bilmiyordum ama bozuntuya vermedim. Hakan çoktan sandala yerleşmişti. Bende gittim yanına kuruldum. Muratın sandala çıkmasıyla ilk devrilmemizi yaşadık. 3. denemede alıştık duruma. 8 kişiydik sandalda. Hüseyin, Celal, Murat, Hakan ve benim dışımda liseden arkadaşım Kemal, mahalledden Doğukan ve pek alışılagelmedik bir yoldaş, belalı Bekir. 'Bunun ne işi var lan burda' diye soracak fırsatım olmadı ama hele şu tekneden bir inelim, şişkoya soracam hesabını.

Kıyıdan ayrılalı 5 dakika olmamıştı ki adaların görüşünü kaybettik. Halbuki Hüseyinle Celal tam sürat adalara doğru kürek çekiyordu. Torbanın içindeki bira şişeleri tıngır tıngır ediyordu. ''Abi göremiyorum ne tarafa?'' diye sordu Hüseyin. Fakat kendisi miyop olduğu için göremiyor değildi. Dahi olmadığı da belliydi. Korkunç bir sis, yorgan gibi üzerimize çökmüş, ay ışığını dahi karartmıştı.

''Urtabanka zan mıydın?'' diye sordum Hüseyine.

''Ha?'' dedi.
Been there. Seen that. Got the scars.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Valla Artemis eline sağlık, zihnine kuvvet. Komedi yani, resmen güldüm. (üstelik kısacık bir bölüm) Çok sıcak ve eğlenceli yazmışsın, üslubunda güzel; çok beğendim doğrusu. (bundan 200 sayfa daha yazıp birleştirebilsen en iyi satan roman yaparsın) :clap: :clap:

:D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Güzel olmuş Artemis abi.Ellerine sağlık da devamı nerede bunun :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Lan güzel olmuş.Vay anasını :D :D :D

Ellerine sağlık Artemis...

(Lan kelimesine aldırmayın üsluba uygun olsun istedim )
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Çok sağolun dostlar. Ã?yle bir an esti. Bu hikayenin sonu geldi ama bu tarz devam ederim belki :)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Gülmekten öldüm :D cok güsel yazmıssın gercekten devamını yazarsan cok iyi olur.Anlatım tarzında cok güsel tebrik ederim :clap:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdi burada bir espri var da ben salağım ondan mı anlamıyorum? Biri bana açıklasın hepsini okudum bir şey anlamadım. Mizah anlayışıma da ters olabilir. Bilmiyorum. Belki de aranızda geçen bir şeydir. Terimler bana yabancıdır. Açıklarsanız sevinirim. Gülmeye çalışsam da başaramadım. Salak mıyım neyim ya? İki kere kendime salak dedim. Çok mu salağım ne? Aslında sadece kavrama hatası belki de algılama bozukluğu var ben de.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Estağfurullah efendi catboy, haketmediğiniz şeyler söylemeyin kendinize. Her tarz herkese gitmeyebilir. Hem neden gülmeye çalıştınız ki :P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Normalde itici gelen bir espiriyi öyle bir anlatmış ki komik bir şekle bürünmüş :D
Kutlarım güzel bir çalışma :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Mesele Ã?slûbta, anlatmak var, anlatmak var.Böyle bir şekilde anlatılırsa insan gerçekten gülüyor :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply