Kılıç

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Düzgün yapıldığı zaman tahtadan falan dinlemiyor, müthiş dengeli olabiliyor.Gerçi az elime bıçak girmedi ama o biraz da benim sakarlığım.

Zaten genel olarak ateşle yaptığımız için kırılma ve sıçrama gibi olaylar olmuyor.Hem o tahtayı elinde tutmak bile bir zevk :) Soyması falan harika :D Hele hele yaş söğütse, tutup soyuveriyorsun, bıçakla bile uğraşmıyorsun :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Kılıc neden olursa olsun cok güsel bisey onu savurması sallaması falan cok hosuma gidio benim :D

Birde evet kılıc yaparken onu soymak sekil vermek falan cok zewkli oluo.Kac saat ugrasırsam ugrasayım hep bitirmek istiorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Gerçi biz yaydan bahsediyorduk, hiç kılıç yapmadım, en azından profesyönel bir şekilde yapmadım.

Kılıç nasıl yapılır ki?Yay yine biraz basit, ama kılıç...
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Kılıcın tarifi;

Kalın bir sopa bulunur.Sonra soyulur o sopa.Sonra civi bulunur.Sonra biraz daha kücük sopalar bulnur bunlarda soyulur.Alt tarafına takılır.Fakat sopalar kalınsa bıcak pek islemio.O yüzden ben babamda bi tane alet vardı onu kullanıodum
eskiden.

Not.Yaptıgım hicbir Yay ok atmıodu :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Senin kılıç işini biliyorum, onlar çocuk kılıçları :D Biz biraz daha profesyönelden bahsediyok :D

Yay meselesine gelince:

1-)Uzun ve hafif kalın, düzgün yapılı bir dal parçası bulunur.Tavsiyem söğüt ağacı.En iyi dallar orda :)

2-)dal düzgün bir biçimde soyulur ve çıkıntılar temizlenir :)

3-)Dalımız henüz yaş iken (ki burada çabuk olmak lazım, soyduktan sonra çabuk kuruyor), ısıtılır ve istediğiniz biçim verilir.

4-)Dilediğin gibi bağlanılır.

5-)Oklar yaya özgüdür.Her ok her yayda kullanılmaz.Yaya göre ok yapılır.

Nasıl oldu :D Fazla basit değil mi :D Yok öyle :D 3. Bölüm kazık, adam gibi davranamazsan kırılıyor :D

-Freddie Mercury
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Bende size arbalet türevi anlatmak istiyorum. Drow arbaleti değil TÃ?rk arbaleti :D .Eskiden bizim mahallede hortuma kağıttan fişek yapıp üfleyerek oynarlardı :D Hatta çok iyi gidiyordu. İlgilenen varsa yapıp gönderebilirim :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Post Reply