Aşk mı FRP mi?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Aşk mı FRP mi?

Post by CLiCKs »

bu siteye üye olduğumda aklıma gelmişti ama sormamıştım herkesin yorumunu merak ediyorum bakalım herkesin gönlünde FRP ne kadar yada aşk :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben aşk acısı çekmeden Frp oynayamıyorum :D Yani aşk olmadan Frp olmadığı için önce Aşk.Zaten aşk Frp'yi de saklar içinde, acıyı da, gerçi Frp içinde aşk taşıyabilir ancak o duyguyu hissedemezsiniz, başka birisine hissettirirsiniz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
UndeadBlackDragon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by UndeadBlackDragon »

Her başarılı FRPcinin arkasında bir kadın vardır :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yanlışın var, her başarılı frp'cinin ardında bir tutam gözyaşı vardır. :) Tıpkı ben.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Açıkçası aşk acısı çekenlerin karakterleri duygularını daha belirgin ve fazla bir seviyede yaşıyo.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Duygusal insanların frp de oynattıkları karakterleri daha iyi yansıttıklarını düşünüyorum. Daha başarılı oluyorlar.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benim gördüğüm en başarılı frp oyuncusu hiç de duygusal biri değildi. Aksine bazı hareketleri ve tavırları oldukça düşüncesizdi. Ancak bu arkadaşın illk oyununa bizzat şahit olmuştum ve yıllarca frp ve magic gibi fantastik konularla ilgilenmiş adamların burnundan kan alan bir hırsızı muhteşem oynamıştı.

Neyse yani duygusallık değil bu konu sadece bir fikrimi belirteyim dedim.

Aşk dediğin zaten duyguların en derini olarak tanımlanır. Sevmek, hoşlanmak yada beğenmek değil bambaşka bir şey olarak. Hani "Kız arkadaşın mı yoksa FRP mi?" diye soracak olunursa önceleri FRP için onu yalnız bırakıp gitmiştim ancak artık böyle bir durumda FRPyi rahatlıkla elimin tersiyel itebilirim diyebilirim. Sanırım doygunluk ile ilgili bir durum.

Ama en iyisi kız arkadaşınla birlikte oynayabilmek olsa gerek :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Darkgnome wrote: Ama en iyisi kız arkadaşınla birlikte oynayabilmek olsa gerek :D
Çok zekice söylenmiş bir cümle. Tam karşı çıkacaktım ki, cümlenin ne kadar esrarengiz tasarlanmış olduğunu fark ettim. Dikkat ettiyseniz darkgnome, "oynayabilmek" demiş, "oynamak" dememiş. Eğer bu cümle "En iyisi kız arkadaşınla oynamak olsa gerek." deseydi, "hadi len ordan" diye bir tepki alabilirdi benden. Ama hal böyle olunca bana da "bravo gnome, güzel cümle" demek düşüyor. Ne kadar uzun yazdım. Ne anlattım?, hiç..
Been there. Seen that. Got the scars.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Tabiki frp :D Lol ya
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tek kelimeyle:

Aşk... :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Artemis Entreri wrote:
Darkgnome wrote: Ama en iyisi kız arkadaşınla birlikte oynayabilmek olsa gerek :D
Çok zekice söylenmiş bir cümle. Tam karşı çıkacaktım ki, cümlenin ne kadar esrarengiz tasarlanmış olduğunu fark ettim. Dikkat ettiyseniz darkgnome, "oynayabilmek" demiş, "oynamak" dememiş. Eğer bu cümle "En iyisi kız arkadaşınla oynamak olsa gerek." deseydi, "hadi len ordan" diye bir tepki alabilirdi benden. Ama hal böyle olunca bana da "bravo gnome, güzel cümle" demek düşüyor. Ne kadar uzun yazdım. Ne anlattım?, hiç..
Ya kusura bakma ama ben niye anlayamadım bu durumu.Belki hala aşık olduğumdandır.Düşünemiyorum, içimden sadece ağlamak ve gülmek geliyor :) :(

-Freddie Mercury
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kız arkadaşınla beraber oynıyabilmenin o ya da bu sebepten dolayı çok mümkün olmadığını söylüyor sanırım. Burada oynayabilmekten kasıt aynı oyunda yer almak değil daha çok "düzgün bir biçimde" oynıyabilmek olsa gerek :)

Frp mi aşk ı sorusuna ise cevap vermek istemiyorum aslında yani bişeyler arasında seçim yapmaya zorlanmak hoşuma gitmiyor sanırım. bu sorunun abartılmış hali anneni mi daa çok seviyorsun babanı mı?" gibi bişey oluyor.

Ama illa ki bi cevap vermek gerekirse:
frp yalnızca bir hobidir. Sizi eğlendirir başka şeyler de katabilir.

Ama aşk siz isteseniz de istemeseniz de karışınıza çıkabilecek bişeydir kimi zaman kaçınılmaz kimi zaman vazgeçilmezdir. Ã?oğu şeyden daha fazla hayatın bir parçasıdır. Bu durumda hobiyle kıyaslamak doğru olmaz...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu soruyu sormamın tek amacı FRP diyen biri çıkacakmı diye merak uyandırmıştı bende :D darktimes bu merakımı giderdi demek buda oluyormuş :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darktimes neden Frp dediğini açıklayabilir misin?Yani merak ettim de, insanın bir can yoldaşını, bir oyuna neden değişir? :)

-Freddie Mercury
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Bence EFLA gayet net bi şekilde açıklamış doğru söze ne denir ki... :clap: :clap:
Post Reply