Evet arkadaşlar anlatın bakalım ne kadar şanslısınız?
Eğer doğru anladıysam son rakamına göre 0 ve 8 e 24 YTL çıkmış. Bende 0'dan 24 YTL kazandım
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
İki çeyrek biletimden birine 50 ytl diğerine de amorti çıktı.
Biletlerden birini de Artemis Entreri gibi düşünen bir arkadaş çekmişti, onlara çektirin pek bir şanslılar.
Hiç bir zaman Cıkmadı Cıkmıyacakta şanslı olsam Zaten başka türlü doğardım
...
mesela bir ejderha
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bana hiç boş çıkmadı ama en fazla amorti oluyor Elbet bir gün büyük ikramiyede çıkar