Hoş Geldiniz!!
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
slickblade
- Kullanıcı

Merhaba,
Sanırım unuttuğum kadar uzun bir süre önce kayıt olmuşum; rastgele dolaşırken nette Warhammer nedir diye rastgeldim ve kaydımın olduğunu gördüm.. Eh yeni bir başlangıç sayalım, eskiden birşeyler yazıp yazmadığımı bile unuttum..
Ankara ağırlıklı İstanbul'da da yaşayan bir garip öğrenciyim. Fantastikkurgu ile ilgim yıllar önce kayboldu, lise döneminden beri bilimkurgu okuyucusu / koleksiyoneri / araştırmacısı olarak kendi çapımda takılıyorum. Son günlerde eski anılar depreşince tekrar bu diyarlara da uğrayayım dedim..
Sanırım unuttuğum kadar uzun bir süre önce kayıt olmuşum; rastgele dolaşırken nette Warhammer nedir diye rastgeldim ve kaydımın olduğunu gördüm.. Eh yeni bir başlangıç sayalım, eskiden birşeyler yazıp yazmadığımı bile unuttum..
Ankara ağırlıklı İstanbul'da da yaşayan bir garip öğrenciyim. Fantastikkurgu ile ilgim yıllar önce kayboldu, lise döneminden beri bilimkurgu okuyucusu / koleksiyoneri / araştırmacısı olarak kendi çapımda takılıyorum. Son günlerde eski anılar depreşince tekrar bu diyarlara da uğrayayım dedim..
-
slickblade
- Kullanıcı

Bu devirden sonra aradığını bulman biraz zor olsa da yine de hoşgeldin 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Ben bu yazı da önceki yazı da gördüm, bana söylenen kadarıyla, kış ayı en zevkli aymış.Kİ ben bunu 2 yıl üst üste kontrol ettim, site bu kış sağlam olmazsa eğer, bir sonraki kışı bekleyeceğiz gibi görünüyor :'(
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aslında değişiyor. Sitenin aktiflik oranları kontrol edildiğinde ocak ayı genelde bir düşüşün yaşandığı aydır. Aralık en aktif aydır.
Neyse sonuçta aktifliğimizin artmasını isteyen üyelerimizin olması güzel. Kardeş ocakbaşına seni beklerim. Diğer yerlerde insanlar evlerine çekilmiş olsa da ocakbaşı hala sıcak.
Neyse sonuçta aktifliğimizin artmasını isteyen üyelerimizin olması güzel. Kardeş ocakbaşına seni beklerim. Diğer yerlerde insanlar evlerine çekilmiş olsa da ocakbaşı hala sıcak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Tüm yeni gelen arkadaşlara selamlarımı sunuyorum.
Site biraz aktivitesini yitirmiş diyorsunuz, olsun, frpworld her zaman benim için özel bir yere sahiptir. şu işten bir kurtulayım, ben frpworld deki aktivite sorununa +1 de olsa bir katkıda bulunmayı kafama koydum
Kalın sağlıcakla
Ben de uğrarım arada. Bu site güzeldir arkadaşlar, biz siteyi sevdiğimiz sürece de daha güzel olacaktır 
Site biraz aktivitesini yitirmiş diyorsunuz, olsun, frpworld her zaman benim için özel bir yere sahiptir. şu işten bir kurtulayım, ben frpworld deki aktivite sorununa +1 de olsa bir katkıda bulunmayı kafama koydum
Kalın sağlıcakla
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
O kadar site pasif dedik, bakıyorum, günde 10 kişi artık aynı anda aktif olabiliyor.Çok hoşuma gitti bu.Sanırım site eski günlerine hafiften hafiften dönüyor.Bir de Diyar içi oyunlar yeniden başlasa 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

2004'ten beri en çok sevdiğim ve zaman geçirdiğim sitedir.Ayrıca bu site şimdiye kadar gördüğüm reklamsız tek site. Yani sitenin amacı kar değil burada. Bu yönüylede tek.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı