Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Ã?ncelikle Mark, Kragash'ın savunduğu şey gereksiz yere öldürmek olmuyor. İkincisi, ben Kragash değilim. Üçüncüsü, bana yapılan ukalaca uyarılar hiçbir zaman hoşuma gitmemiştir. Eğer ben de seni uyarsaydım yazım hatalarından başlardım (özellikle bazı noktalama işaretleri) ancak ben, senin bundan kıllanacağını sezecek kadar düşünceliyim.
şimdi oyunla ilgili birkaç şeye değinmek istiyorum. İlk olarak oyundan ayrılıyorum, bunu belirteyim. Ancak kesinlikle senaryo sıradan ve sıkıcı olduğu için yapmıyorum bunu, tek sebebi DM'in benim yerime oynamış olması. Nerden biliyorsunuz ki Kragash'ın orada aşırı derecede inat edip ölümüne handa kalmak için mücadele vermeyeceğini? Tamam, illaki öyle yapacaktı demiyorum, ancak yapabilirdi ve hiçbir şekilde karakterim adına başkasının karar vermesinden hoşlanmam-DM olsa bile. Yoldaşlarıyla kavga etmesi de evil olduğunu göstermez, Flint Fireforge da inatçı biriydi ama evil değildi.
Belirtmek istediklerimi belirttim ve artık yoldaşlardan biri eksildiğine göre bu oyuna katılmaya çok hevesli olan bir arkadaşımız vardı belki o katılabilir.
şimdi oyunla ilgili birkaç şeye değinmek istiyorum. İlk olarak oyundan ayrılıyorum, bunu belirteyim. Ancak kesinlikle senaryo sıradan ve sıkıcı olduğu için yapmıyorum bunu, tek sebebi DM'in benim yerime oynamış olması. Nerden biliyorsunuz ki Kragash'ın orada aşırı derecede inat edip ölümüne handa kalmak için mücadele vermeyeceğini? Tamam, illaki öyle yapacaktı demiyorum, ancak yapabilirdi ve hiçbir şekilde karakterim adına başkasının karar vermesinden hoşlanmam-DM olsa bile. Yoldaşlarıyla kavga etmesi de evil olduğunu göstermez, Flint Fireforge da inatçı biriydi ama evil değildi.
Belirtmek istediklerimi belirttim ve artık yoldaşlardan biri eksildiğine göre bu oyuna katılmaya çok hevesli olan bir arkadaşımız vardı belki o katılabilir.
Edmond:
Huor Knowledge dungeoneering bilgilerin.
Bu yaratıklar genel olarak nameft (undead) türü. Nefes almaz, acıkmaz, uyumaz ve yorulmazlar. Zihin etkili büyüler bunlara işlemez.
Zombilerle ilgili 5/slashing özelliğini biliyorsun.
Xerxes:
Oyunda ufak tefek müdahaleler yaptım doğru. Kimsenin bu kadar rahatsız olacağını tahmin etmemiştim. Kragash ilginç bir karakter olabilirdi, başka bir sefere artık.
Huor Knowledge dungeoneering bilgilerin.
Bu yaratıklar genel olarak nameft (undead) türü. Nefes almaz, acıkmaz, uyumaz ve yorulmazlar. Zihin etkili büyüler bunlara işlemez.
Zombilerle ilgili 5/slashing özelliğini biliyorsun.
Xerxes:
Oyunda ufak tefek müdahaleler yaptım doğru. Kimsenin bu kadar rahatsız olacağını tahmin etmemiştim. Kragash ilginç bir karakter olabilirdi, başka bir sefere artık.
Beyler, kusura bakmayın, İstanbul'da gezideydim, yazamadım.Yazacağımmmmm
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury