Bu arada Mark benim karakterimde bir bölümde rüyalarımda bir gerçeklik payı vardır diye bir cümle kurdum orada 6. hissini kullanıyor yani kahin olarak algılama senin üstüne kahinlik yapmak olmaz
Evet beyler, toparlanmış bulunmaktayız, hepinize hayırlı uğurlu olsun, sanırım henüz 4 arkadaşımız grup dışında olsa da, onların durumları biraz kendi isteklerine bağlı
Mark, Esen, dwaxer ve Artemis.Sanırım ne yapmak istediğinizi tam olarak yazarsanız, sonucu yazabilirim.Ã?ünkü Mark ile Esen'in durumu kendi hallerine bağlı.Dwaxer ile Artemis ise sanırım kulenin etrafını dolaşmak gibi bir şey yazdıkları için gidip gitmek isteyip istemeyeceğinize emin olamadım.Buyurun siz karar verin
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Evet beyler, toparlanmış bulunmaktayız, hepinize hayırlı uğurlu olsun, sanırım henüz 4 arkadaşımız grup dışında olsa da, onların durumları biraz kendi isteklerine bağlı
Mark, Esen, dwaxer ve Artemis.Sanırım ne yapmak istediğinizi tam olarak yazarsanız, sonucu yazabilirim.Ã?ünkü Mark ile Esen'in durumu kendi hallerine bağlı.Dwaxer ile Artemis ise sanırım kulenin etrafını dolaşmak gibi bir şey yazdıkları için gidip gitmek isteyip istemeyeceğinize emin olamadım.Buyurun siz karar verin
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Selam herkese öncelikle beni çok beklemeyeceksiniz bunun sözünü verebilirim. Bu arada Edmond sana teşekkür etmeliyim en çok cabayı sen veriyorsun bu günü uzun bir hikaye yazıyor olacağım ve en kısa sürede grupla karşılaşacağımı sanıyorum... Her kesin ellerine sağlık :schemes:
Silverymoon'dayız anladığım kadarıyla. Evet gayet güzel gidiyor, ilerleyen kısımlarda bi ayı koycam kimse dokunmasın o benimdir Yanlız anlamadığım şey herkesin gitmek istediği yer ve amacı farklı nasıl birlikte kalacaz??
Beyler, benim Huor, Donaef ve Huor ile karşılaşmamda biraz karışıklık olmuş Edmond'un benim için yazdığı kısımdan önce yazdığım ilk kısmı editten siliorum ben.