Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

bende onları bekliyorum, bi yola çıkalım clicksle çok dalga geçicem :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet beyler, nehrin sonunda bizi dwaxer ve artemis bekliyor :) Ayrıca tersyuz, batıya gitmek istemişti tam oldu :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Alenthas bu arada sana cevabım hikayede şaşıracaksın karşıa bir iblismi çıkar kurt adam mı bilemem :D :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet beyler, en ilginç bölümü resmen yayınladım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Nedir bu köylülerden çektiğimiz?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

abi naptın ya kendimizi direk silverymoonda bulduk, olmadı bence bu daha batıya gidicektik edecektik o bu şu vs... sonra hiç konuşma geçmedi...
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Arkadaşlar siz kendinizi kaçıncı level düşünüyorsunuz?
Mesela Kerdox Battlerager olduğuna göre 6-7 level filan olması lazım.
Hikaye açısından çok önemli değil aslında ama merak ettim. :D
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Hikayeniz güzel gidiyor, yalnız bu son şehir kavgasını yanlış yerde yaptınız bence.
Açıklayıcı olması için Silverymoon hakkında bilgi yazıyorum.

Silverymoon:
Metropol
Nüfus: 37.073
100.000 gp'ye kadar büyülü eşyalar satın alınabilir.

High Lady Alustriel İnsan Wizard 20/Sorcerer2/Archmage2 (Ayrıca Mystra'nın seçilmişi)
High Mage Taern Hornblade İnsan Wiz 18

Spellguard (Büyücü korumaların Lideri)
Jorus Azuremantle Half-elf Wiz 12

Argent Legion lideri
Methrammar Aerasume Half-elf Fighter7/Wizard 9

Knights in Silver Lideri
Sernius Alathar Fighter4/Paladin8

Her grubun 30-40 adet 8.leveldan yüksek elemanı var.

Eğer mantıklı gelirse yüksek levelli büyücüler sizi Powerword Stun gibi büyülerle yakalasın, sonrada verdiğiniz zararı karşılamak için sizi ölümcül bir göreve yollasınlar.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Al işte Edmond başımızı yaktın ha :D

Evet ben o civarlardayım, 6 diyelim şimdilik savaştan sonra 7 olurum :D
Image
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Yav arkadaşlar henüz tanıştığınız bir ''hırsız'' (nasıl hırsızsa herkes ilk görüşte hırsıza benzediğini anladı.) için kardeşinizi korurmuş gibi son derece masum insanlarla ölümüne savaşmak mantıklı mı dersiniz? Gümüşay gibi bir şehrin göbeğinde hem de? Valla böyle hareketlerde bulunacaksanız biz nehirde karşılaşmasak daha iyi olacak sizinle :P

Bir karındeşen üyesinin gümüşay şehrinde bir köylüyü, 3 şehri soyup soğana çevirmiş bir hırsızı korumak adına delik deşik etmesini anlayamıyorum...

Code: Select all

Olsun bilerek sokmuştu grubu.Azcık eğlenmek hakkı değilmiydi.Hem Donaef'in adını kurtarması gerekiyordu.
şimdi Edmond, eğlence için bir şehirle savaşa girmek mantık sınırlarının çok dışında. Buna ek olarak da masum köylüleri kesmek biçmek nasıl olacak da hırsızın adını kurtaracak? Yani isterseniz bunları sorgulamayabiliriz ben yorum başlığına hiçbirşey yazmadan da oyunu devam ettirebilirim. Ama mantık açısından saçma gördüğüm yerleri de belirtmek isterim ki oyun daha zevkli olsun. (Sizin açınızdan öyle mi bilmem.)

şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla grubun yönelimi hiç de 'iyi' sayılmaz. Hatta karakterlerinizin açıklamalarını görmesem okuduğum hikayedeki tüm karakterler için kaotik kötü derdim. (Gnom ve bir iki kişi bu genellemenin dışında kalabilir.) Eğer hal böyleyse yarattığım Huufet karakteri gruba hiç uymayacak. Grubun dışında onu yönlendirmektense dışardan hikayeyi takip etmeyi yeğlerim.

Adam hırsız yahu, nasıl savunabiliyorsunuz onu. :D Hırsız dediğimiz şey sevimli cici bir şey değil :D
Been there. Seen that. Got the scars.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Artemis Entreri aslında bende sana katılıyorum hatta bazı noktaları bende yazacaktım sonra dedim insanların şevkini kırmayayım ama gerçekten bazı noktalara dikkat etmek gerekir nasılsa bir arkadaş bir hikaye yazdığında şu şöyle olsaydı hikaye ve akış için daha iyi olurdu diyorsak kendimiz içinde aynısını yapmamız gerekiyor. Birde şimdiye kadar okuduğum hiç bir hikayede daha ilk gördüğü insanla arkadaş olup onun hayatını kurtaran bir kişi görmediğim. Eğer ona bir hayat borcu yoksa tabi hemen kendime pay biçiyorum :schemes: Ama bu böyle herkes ilk kendisini düşünür bu yaşamın ilk kuralıdır. Nasılsa ölümcül bir savaşta önce kendi hayatın geliyorsa burdada böyle olmalı. Tamam fantastik hikaye yazıyoruz ama biraz gerçeklik payı olmalı ki okuyan kendisini bu hikayede hayal etsin bu benim düşüncem tabi yinede iyi eyleniyorsunuz sizi gidi savaş kaçkınları sizi :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Artemis bencede haklı. Fakat kendi adıma tutarlı ve gerçekçi yönettim sanırım şu ana kadar kendi karakterimi. Grubu kulağa hoş gelen ney sesi ve kutsal saydığım kurt için aradım. Onlarla birlikte, amacım doğrultusunda işe koyulmak ya da maceraya atılmak gibi bir niyetim yoktu :) Kerdox gelince ise, bir delikanlı olarak, memleketimi iblislerden korumak için savaşa gitmeye karar verdim :D Benim yaptıklarım arasında mantıksız ya da tutarsız olduğu düşünülen birşeyler varsa lütfen söyleyin düzelteyim.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

ya aslında bende farkettim onu hatta yukarda yazdım ama madem böyle devam etti o zaman devam edelim dedim... bi de hırsızın hırsız olduğunu bilmiyorum o nedenden dolayı öyle bi durum oldu.. silsek mi acaba o kısımları çünkü benimde içime pek sinmedi daha batıya gidicektik?

o köylüyüde kesmesinin nedeni hem adamın hırsız olduğunu bilmediğinden dolayı, hemde rage yapıp gözünün dönmesinden dolayıydı. hatta baldur's gate oynamışsanız rage yapan eleman bazen kendi grubundakilere bile saldırıyor
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ya ne güzel yakalattıracaktım Donaef'i fırsat vermediniz daldınız adamlara. Hem ödül bile alırdık. :evil:

Rage'de çok fazla kendini kaybetmiyorsun. Frenzied Berserker prestige classındaki Frenzy'de kendini kaybediyorsun. Ama madem yedik bir halt cezasını çekelim, ben kendimi yakalattırdım.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya millet siz ne yaptınız ya, ben oraya öldürün dediysem dalgasına yazdım onu, işleri niye bu kadar kızıştırıyorsunuz :D Of of of :D

Neyse, sanırım durumu kısaca toparlamaya çalışacağım, lütfen bir şey yazmayın :) Sanırım çok da zor olmayacak, aklıma bir taktik geliyor, :D

-Freddie Mercury
Post Reply