Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]
bu arada sanırım hikayenin krolojisi yine karıştı. tersyuz ne zaman nehir kenarına geldi ben anlamadım yahu öbür grup birden rüyadan uyanıp nehir kenarına nasıl geliyor anlamadım bunu birisi adam gibi açıklasın bana. Ayrıca kim kiminle nerde ne yapıyor bunları okumuyormusunuz. Yoksa benmi hep yanlış okuyorum kafam karıştı benim 
bende başta Donaef'un sizinle birlikte olduğunu biliyordum hatta burda yanlış anlamıştır falan gibilerinden yazdım ama rüya bitti bat diye nehir kenarına gelmek biraz saçma bana göre yahu sonuçta bir grupsunuz ve gelmeniz biraz zaman alacaktır yani yazılarınızı buna göre düzenleyin daha güzel olacak tabi bu benim düşüncem... Bu arada Mark aramıza tekrardan hoş geldin 
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

"Summon monster" yapabilirim, tadından yenmez.Tersyuz wrote:Magnus sende bir hayvan summon et, kesip pişirelim. Ya da tavşanı büyüt büyünle.
Onu bırak, "create food and water" bile cleric büyüsüymüş. İşte araştırmadan yazarsan(m) böyle olur. şimdi ben yanımda (çantamda bulduğum) birkaç parşömenle yaptım o yemekleri şeklinde kıvırsam olur değil mi?
Wizard olayına yoğunlaşmam lazım, arkadaşlar hatalı bir şey yazarsam hemen uyarın beni düzelteyim. Thanks.