Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

“Tanrıların işine bak! Meteor yağdır... yağsaydı gökten buraya, şu kızarmış tavşanın kokusu kadar ilgi çekici olamazdı herhalde.
Süper cümle ve eğlenceli...
"Glimbell her zaman böyledir her fırsatta konusur.Bazen onun anlattıklarını can kulagıyla dinlemeniz bazen de söylediklerine gülüp gecmeniz gerekir.Zaman zaman dogru zaman zaman yanlıs konusur.Fakat iyi bir dosttur."dedi gülümseyerek.Donaef konusuyordu fakat Raegek'de biraz tedirginlik vardı.Kurt gözlerini Essonia'ya dikmisti bakıyordu.Hic ayırmadan.Donaef bir terslik oludugunu hissetmisti.
Abi siz dün tanışmamış mıydınız?
Been there. Seen that. Got the scars.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

WeS_DeX hikayede tanımadığın kişinin isimlerini değil kendi ismini kullanmandan bahsetmek istemişti sanırım o arkadaş :???:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

esen wrote:WeS_DeX hikayede tanımadığın kişinin isimlerini değil kendi ismini kullanmandan bahsetmek istemişti sanırım o arkadaş :???:
Evet öyle kastetmişti o arkadaş. :mrgreen: Hatta ben avatarımı bile görünce hemen anlaşılsın diye değiştirdim farkettiyseniz. Eskiden bir dwarflı resim vardı, wizarda çevirdim. :D
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ehhehhe evet sanırım öyle veya böyle hikaye devam edecek dwaxer ben şu an senin yazmanı bekliyorum valla haberin olsun :D

hadi yaşlı büyücü seni bekleyecem diye yaşlandım valla :wink:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Tamamen bi yanlıs anlasılma oldu.Büyük ihtimalle benden kaynaklanıyor sanırım.Fakat hata nerde cözemedim.

Rüyadan sonra uyandım.Yahniden bahsettim(hikayede yahni diye bir sey yok).Ardından kokuyu alıp sizin yanınıza geldim(O kadar uzakta oldugunuzu fark etmemişim.Rüya olayı zaten karışık olan kafamı baya bi karıştırmıs olabilir).Glimbell arkamda belirdi.Ben bile sasırdım fakat benim icin bir sorun yok.

Glimbell hakkında konustuklarım ise yabancılara Glimbell'i kötü bir bicimde tanıtmamak icin söyledigim bir sey.Ayrıca Raegek'le az da olsa bir zihinsel bagımız söz konusu.O ne yaparsa bende aynı seyi yapıyorum ki hikayede bir cok kez bunu yazdım veya aksi halide gecerlidir.

İsim konusunda hala bir sey anlamıs değilim.Yanlış nerededir bana söyleyin.Bir daha aynı hatayı yapmamaya dikkat edecegim.Fakat hata nerde anlayamadım.

Bu aralar konserler, sınavlar, provalar falan asırı agır geldi tamamen onlardan kalmayım.Bir de oyunu oynamak cok eglenceli oldugu icin onada yazmaya calısıyorum.Her ne kadar hatalı yazsamda gercekten cok pardon arkadaslar.Hata yapmamaya calısacagım.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Sakin ol wes tamam rahat ol boşuna edit kısmı yok değilmi yalnışlarını geri dönüp değiştirebiliyorsun :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

hatam nerde bulabilsem keske :|
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

sanırım üst üste çok yazılınca insanların kafası karıştı. Seninkininde karışmış olması doğal bunda birazda olsa Edmontun hatası var sanırım biraz daha ayrıntılı yazsaydı ne yaptığınızı ondan olmayabilirdi ama açıkcası bu konuda ona kızamıyorum nede olsa ilk baştan beri o bizim yerimizede idare ediyor :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Evet tam ayrıntılı bir bicimde ilerleyemedi hikaye cok cabuk birlestik.Cok cabuk kaynastık.Birbirimizden süphelenemedim bile cünkü bir baktım zaten bizim grubumuza katılmıslar.Sonra rüya olayı.Evet rüya olayında edmond mükemmel bir son getirdi.Sonra sizlerin yanına geldim fakat gelmemin nedeni Raegek oldu cünkü o kokuyu cok uzaktan bile alabiliyor.Sonra sizlerle bir karsılasma olcak.Daha Mark gelcek ve hala üst üste binemeye devam etcek hikaye.Keske basından beri karsılasmak icin bu kadar aceleci davranmasaydık.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Dwaxer sen benim yüzümden cüce olmadın di mi :D

Ya şimdi kimlerin yeni geldiğini, kimlerin daha önceden geldiğini baya bi karıştırdım o yüzden yazamıyorum açıklarsanız çok iyi olur :|

edit: karşılaşma olayında haklısın, ben bu kadar çabuk karşılaşıp kaynaşılacağını tahmin etmemiştim, insan bi şüphelenir di mi, bi bakıyosun can ciğer olmuşlar :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Wes_Dex, o kadar takma kafana, gayet güzel gidiyoruz. Kurt'un etin kokusunu alıp Donaef'i getirmesi gayet doğal. :D

esen, çok yazdım bugün, hem de kaç satır; sizin gibi takır takır yazamıyorum. O yüzden günde bir kere bu kadar yazabilsem daha ne isterim. :mrgreen: Bir de hikayeyi ikişer defa okuyorum, vs... Baştan karakterlerin tanıtıldığı yere dönmek zorunda kalıyorum bazen, filan. :D

AlenthasLeasess, bu sitedeki başka bir rp oyunu vardı. (siyah ejderhanın bilmemnesi) İlk defa oynayacaktım, bir cüce karakteri seçmiştim. Ama o oyun nedense (?) yürümedi. Ben de bu sefer değişiklik olsun diye wizard aldım. Yoksa cüce ve gnom karakterleri benim için favori karakterlerdir aslında. :D

.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bencede bastan bi göz atmak zorundayım sanırım hikayeye.İsimler karısıyo sonra sayfa değistiriorum falan.Büyük bi hatam olmaması iyi olmus ben cok büyük bir yanlıs yaptım sandım :D rahatladım gercekten.Hikaye gercekten mükemmel gidiyor.Herkezi tebrik ederim.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Beyler ben bu aralar formdan düşdüm.Karakterimi çok yönlendiremiyorum.Hastane işleri çıkınca başıma biraz böyle oldu :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Wes_Dex bence yaptığın en büyük hata şurda. Hırsızın, düşünsel olarak bağlı bulunuduğu bir kurda sahip olması. Ve daha da fenası bu hayvan, neyin doğru neyin yanlış kime güven kime güvenme bir anda çakıveriyor. Yani karakterin hırsızsa, her an anlaşabildiğin bir hayvanın olmamalı bence. Oyundaki dengeleri yerinde tutar bu. Oyunumuzda kurallar yok tamam ama denge, bir noktada sağlanmalı. Baştan aşağı zırhlarla kuşanmış bir paladinin meteor düşüşü büyüsü yapması pek mantıklı değil.

Ve senin o kurt bana pek evcil bir hayvanmış gibi gelmedi. ( kaldı ki kurtlar evcilleştirmesi zor hayvanlardır. ) Daha çok aranızda telepatik bir anlaşma yolu var sanırım. Bunun bir açıklaması var mı? Varsa ve sana mantıklı geliyorsa druidlerin günahı ne? :D
Glimbell hakkında konustuklarım ise yabancılara Glimbell'i kötü bir bicimde tanıtmamak icin söyledigim bir sey.
Bide abi birşey yapmayı istediğinde yazında bunu ufaktan sezdirmelisin ki biz yanlış anlamayalım. Mesela bu açıklama gelmeden ben nasıl bilebilirdim Glimbell'i kötü tanıtmamak için öyle söylemiş olduğunu? Ayrıca Glimbell'i neden kötü tanıtmak istemedin? Neden tanıdığın gibi tanıtmadın ya da? Sakın yanlış anlama hikayede bulunmandan son derece memnunum ben. Bunlar sadece ufak tefek bazı düşüncelerim. Detaylı yazdım çünkü sorun nerde bulamadım demişsin.

Saygılar
Been there. Seen that. Got the scars.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Thibbedorf Pwent - Maksat Battleragerlar hakkında bi düşünceniz olsun; korkun benden yani :evil:

Image
Image
Post Reply