Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]
şu denge konusunda bazı farklı fikirlerim var. Birbirimizin karakterine ilişmediğimiz sürece yazdıklarımızda bir sınır olmaması daha güzel. Mesela Donaef ile kurdu arasında Psionic bir bağ olabilir, henüz farketmediğimiz kurdun üstündeki bir taşla sağlıyor olabilir, seçenekler sınırsız.
Kendinizi kaçıncı level düşünüyorsunuz diye sormuştum çünkü biri kendini 3-4 level diğeri 20 level tasarlamış olabilir.
Zaten buradaki fark kurallarla sıkışmamış olmamız, aynı Drizzt yada Elminster gibi. Drizzt'in kağıda dökülmüş halini verseniz kimse oynamak istemez, oynayanda 5-6 leveldan sonra yediği dayaklardan bıkıp oyunu bırakır. Elminster'in de asıl gücü Mystra'dan gelen Silverflame denilen hiçbir oyuncuya verilemeyecek bir güç. Buradaki karakterleride öyle düşünmek lazım bence.
Not: Kerdox basbayağı kurtadammış.
Kendinizi kaçıncı level düşünüyorsunuz diye sormuştum çünkü biri kendini 3-4 level diğeri 20 level tasarlamış olabilir.
Zaten buradaki fark kurallarla sıkışmamış olmamız, aynı Drizzt yada Elminster gibi. Drizzt'in kağıda dökülmüş halini verseniz kimse oynamak istemez, oynayanda 5-6 leveldan sonra yediği dayaklardan bıkıp oyunu bırakır. Elminster'in de asıl gücü Mystra'dan gelen Silverflame denilen hiçbir oyuncuya verilemeyecek bir güç. Buradaki karakterleride öyle düşünmek lazım bence.
Not: Kerdox basbayağı kurtadammış.
-
Mark
- Kullanıcı

Ya koptumTersyuz wrote:"BurayaenyakınşehirSilverymoon. şuradan.."
Tam elini kaldırıp tarif edecekti ki birden kelimeyi yeni duymuş gibi döndü.
"Yaralımıdediniz? Bendeşifalışuruplarvaristersenizverebilirim. Tabiifizikselbiryaraysa, lanetveyabüyüvarsaonuniçinbaşkaçarelerdüşünmekgerekir."
Sonra Donaef'e doğru dönüp iki elinibeline dayayarak kızgın kızgın konuştu.
"Nezamanyanlışkonuşmuşumben? Neyalancılığımıgördün? Hayırseninüçşehirdearananazılıbirhırsızolduğunusöylemedimonukastediyorsanobaşka."
Sonrasında muzip muzip güldü.
"Neyseyaralıarkadaşınızyakındamı? GiderkenbendesizebenimçocukluğumdaanlatılanbirGnomkehanetianlatayım. Günlerdenbirgünbirgnomkuşkanatlıbirprenseslekarşılaşmış. Prensesdüşünebiliyormusunuz?Buprensesişingaribikralındankaçıyormuş. Nekomikdeğilmiprensesniyekraldankaçsın? Sonrabugnomprenseseyardımetmiş, birsürümaceralarfilan, sonrasıhüzünlüdürama, gnomvearkadaşlarıneyapmış, neetmişsedekıyametinkopmasınaengelolamamışlar."
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hahahaha, aslında bu resimde biraz abartılmış ama öylede denebilir
Bu arada ortada iblis felan yok onu söyleyeyim, çünkü çok abartı olur iblislerin öldürülmesi için bir cüceyle bir gnom'un gönderilmesi! O yüzden iblisler sonra gelsin, Gimbell'ın bahsettiği yer o mağara olsun ve içinde kurtadamlar felan olsun. Yani Bruenor'un bi görevi değil bu zaten yeni yazdığım bölümde de bahsettim bir güzel...
Bu arada benim cüce ilerde Druid olursa hiç şaşırmayın

Bu arada benim cüce ilerde Druid olursa hiç şaşırmayın
Sanırım yolculugumuz da bende Raegek'i Baska bir disi kurtla yollayacagım.Hayvanada yazık benim gibi bir hırsızın yanında kahroluyor
Gercekten yolculugumuzda baska bir disi kurt bularak Raegek'i yani ailemden sonra benimle vakit geciren tek varlıgıda yollamam gerekir sanırım.Böylesi cok daha iyi olcak.
Eh uzun zamandır sehire pek fazla ugramıyorum bu aralar bir kac alısveris yapsam iyi olucak
Eh uzun zamandır sehire pek fazla ugramıyorum bu aralar bir kac alısveris yapsam iyi olucak
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Tersyuz 'denge' den kastım oyun içindeki karakterler arasındaki denge değil elbette. Bu konuda dengesizlik olması daha bile iyi olur bence. Benim söylemek istediğim karakterin kendi içindeki dengeydi. Konuyu fazla irdelemek istemiyorum çünkü çokta önemli bir mesele değil.
Hikayeye dönersek, nasıl bir giriş yapacağımı bilemedim. Kimse kimsenin cevabını dinlemeden ortaya bir laf atmış, herkese söylenen herkes gibi bir drum çıkmış ortaya. Bence tersyuzun esene verdiği cevabın karşılığını beklememiz gerekir. Bu yüzden esen konuşana kadar ve şu yaralı mevzusu hallolana kadar tanışma ve yemek mevzusu arka planda kalmalı.
Hikayeye dönersek, nasıl bir giriş yapacağımı bilemedim. Kimse kimsenin cevabını dinlemeden ortaya bir laf atmış, herkese söylenen herkes gibi bir drum çıkmış ortaya. Bence tersyuzun esene verdiği cevabın karşılığını beklememiz gerekir. Bu yüzden esen konuşana kadar ve şu yaralı mevzusu hallolana kadar tanışma ve yemek mevzusu arka planda kalmalı.
Been there. Seen that. Got the scars.
yuppp :embarrass: abi bu biraz traji komik bir fantastik kurgu hikayesine dönüyor... Benim yaşadığım olaylar nasıl bir gnom kahanetine yansıyabilir ki. Tamam hayal gücü sınırsızdır ama biraz daha sınırlar içerisinde sınırsız hayal kurun. Benim oturtmak istediğim bir çizgi var şu an ve bu tamamen cizgiden çıktı. Lütfen yanlış anlamayın bu kimsenin şahsına söylediğim bir şey değil ama lütfen arada "edit" kısmını kullanıp yazılarımızı düzeltelim yoksa burda söylediğimiz açık ve görüşlerin hiç bir anlamı olmuyor. Sonuçta baştan beri söylenen yorumların hiç bir çalışması yapılmadı üstelik işler dahada karmaşık hal alıyor. 
Eh ben söyleyeceğimi söyledim umarım beni yanlış anlayan olmamıştır.
Eh ben söyleyeceğimi söyledim umarım beni yanlış anlayan olmamıştır.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ya iblis yok dediğime bakma sen benim
demek istediğim Bruenor öyle bi göreve sadece iki kişi yollamaz, hatta yollamayı bırak direk kendisi gider
O yüzden görevimiz daha basit olsun, fakat karşımıza iblisler çıksın. Yani sen orada iblisler varken yalan söylemiş ol
başlarda hatırlarsan şey demiştin; "aslında büyük bir kurt felan yoktu, bir mağara görmüştü ve içinde önemli şeyler olabilirdi. Sadece arkadaşlarının ilgisini çekmeye çalışıyordu," işte senin amacın hala bu olsun, fakat oraya gittiğimizde sahiden de iblislerle karşılaşalım (ne uzattım yahu)
Tamam ufak tefek yalan atıyorum ama.
Geçmişte oradan iblisler çıkmış internette görmüştüm. Bize verilen araştırma görevi zaten, oradan garip bir hareketlilik var mı diye bakmaya gidiyoruz. Sonra oradan ne çıkar ne çıkmaz bize kalmış. Çok maceraperest biri değilim, orada gerçekten iblis olduğunu bilsem hayatta gitmem.
Geçmişte oradan iblisler çıkmış internette görmüştüm. Bize verilen araştırma görevi zaten, oradan garip bir hareketlilik var mı diye bakmaya gidiyoruz. Sonra oradan ne çıkar ne çıkmaz bize kalmış. Çok maceraperest biri değilim, orada gerçekten iblis olduğunu bilsem hayatta gitmem.