---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Yoq yanılmıosun Naruto dan kendisi fakat 20- 25 bölümleri arası falan gösterildi 220 bölümlük koskoca anime de
shippuuden i saymıorum bile
zaten 5-6 bölüm falan gösterildi sonunda da öldü o gösterildigi bölümlerin üzülmüstüm baya degeri sonradan fark edilio pek fazla fark eden yoqtur gerci 
Pek fazla seven yoq Hakuyu ama ben hastasıyım ya cok iyi biri ilk bakısta kız sanılabilir ama bilmiorum belkide kızdır ama erkek die biliorum garip bi durum
Pek fazla seven yoq Hakuyu ama ben hastasıyım ya cok iyi biri ilk bakısta kız sanılabilir ama bilmiorum belkide kızdır ama erkek die biliorum garip bi durum
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Aslında erkek ama kız kılığında geziyor boş zamanlarında kız suratı ve fiziği vardı
Sanırım köprü yapan adamı korudukları bölüm yani ilk gerçek 1. sınıf korumalık görevleriydi. Avatarının karakteri ayna yansıma dövüşünü kullanıyordu değilmi. Hani hızlı hareket edip buzdan aynalara gecerek. Neyse bende beyenmiştim o bölümü 
evet ya
sen biliomussun zaten.Bosuna acıklama yaptım sanırım
en azından erkek oldugunu anlamıs oldum
Haku tüm naruto boyunca beni etkileyen nadir karakterlerden biriydi.
Senin avatarında oldukca güsel bu arada
ben deistireblirim yakın zmandda tekrar.
Senin avatarında oldukca güsel bu arada
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Evet, o büyücü gerçekten hoş görünüyor.Adınla nickin arasındaki bağlantıyı farketmiştim.
Bense Edmond adını Monte Kristo'nun 1 numaralı hayranı olduğum için kullanıyorum
Bense Edmond adını Monte Kristo'nun 1 numaralı hayranı olduğum için kullanıyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Güzeeeel 
Alenthas Leasess benim hikayemdeki bi druid karakter. Aslında sadece Alenthas olarak üye olacaktım ama aktive maili gelmemişti (vardı sanırım değil mi? yoksa başka bir şey olmuştu da
), sonra 24 saat mi ne beklemedim, tekrar oldum (kime neyse
).
Avatarımda hatırlamadığım bir forumdaki başka birinin avatarıydı, bende çaldım işte nıhahaha :schemes:
Alenthas Leasess benim hikayemdeki bi druid karakter. Aslında sadece Alenthas olarak üye olacaktım ama aktive maili gelmemişti (vardı sanırım değil mi? yoksa başka bir şey olmuştu da
Avatarımda hatırlamadığım bir forumdaki başka birinin avatarıydı, bende çaldım işte nıhahaha :schemes: