Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

beyler ben hikayeden çok koptum ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum şuan uzun zamandır birşey yazılmıyor?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:beyler ben hikayeden çok koptum ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum şuan uzun zamandır birşey yazılmıyor?
E yazsana sen de. :schemes:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yahu siz şimdi neredesiniz bunu çözemedim bir türlü... Kuzey, güney, doğu, batı??
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Yahu siz şimdi neredesiniz bunu çözemedim bir türlü... Kuzey, güney, doğu, batı??
Ã?oğu kişi ormanın (çok büyük bir orman olması da şart değil) pek de dışında olmayan tepelerin yamacındaki bir mağaradayız. Bence Kerdox filan da oraya çok yakındı tahminimce. Ama Fearun haritasında çok özel bir yer olması gerekmiyor buranın, bildiğin sıradan bir tepe ve mağara diye tahmin ediyorum. :schemes:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Beyler, son kararımı verdim, siz de müsait görürseniz artık şöyle:

Mağara ormanın batılarında bir yerde, azıcık gizli bir yerde, fazla büyük olmayan bir mağara.

Ben Ormanın kuzeydoğusuna doğru ilerliyorum.

Donaef, Truan ve Lugtarias mağaranın doğusunda, mağarayı seyrediyor.

Kuzgun, Glimbell, kahin, huufet ve Magnus ise mağaranın altından kuzeye doğru ilerliyorlar.

Sürekli batıya ve/veya kuzeye doğru ilerliyoruz.

BU ARADA WES_DEX YAZINI DEğİşTİR.BEN ÇOKTAN AYRILDIM ORADAN :D OYUNUMU BATIRMA :d
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Truan benim yanımda değil miydi? :|

Ã?ünkü öyle olması lazım, Donaef ve Truan kart oynarken ben onları izliyordum sonra Donaef gidince ben ve Truan kaldı bizde birlikte gidicez?
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sanırım Truan tek başına ayrıldığını söylemiş :) Ama farketmez benim için, aranızda anlaşın gelin.Bundan sonra tek başıma bir iş yapmayı düşünmüyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Karıstı ortalık :D öncelikle ben yazımı editledim ve magaranın önündeyim su an da özellikle Kerdox un gelmesini bekliyorum.Fakat söyle bir sey var? Truan su an da nerde Huor la beraber mi gidiyo?Eger öyleyse Kerdox hala yolda öyle değilsede yolda kerdox fakat benim kerdox tan önce gelmem biraz garip sanırım kerdox un biraz oyalanmıs olması lazım.Benim erken varabilmem icin.Alenthas gel hadi bekliyorum :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam tamam, üşendim de biraz yazmaya :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Millet (önce beyler demiştim, ama eseni unutmuşum, kusura bakma esen, editledim. :D ) tekrarlıyorum:

Donaef tek başına mağaranın güneydoğusunda bekliyor

Truan Lugtarias'ı iyileştirmeye çalışıyor.

Kerdox Donaef'e doğru ilerliyor.

Esen ve diğerleri ise kahinin odasında şu an.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir süredir annemler Ankara'da olduğu için uzun uzun okuma olanağı bulamadım.

Bugün okudum. Sanırım mbir süredir bir duraklama var. Olmazsa arkadaşlar hikayeyi yavaş yavaş sona doğru da götürebilirsiniz.
Gerçi yarım kalan öyküleri de severim.

Ancak yeni başlayan bir okul dönemi var. Bu muhtemelen takip edilme oranını düşürecektir. Olmazsa daha sonra devam etmek isteyenlerle devam olacak yeni bir öykü başlatırsınız. Yeni başlayan bir öykü yarım kalandan daha çekici olur sonuçta...

Ama devam ederseniz de sevinirim. Ã?ykünün uzaması da güzel olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben bu hikayenin devamı edeceğini hiç düşünmüyorum yeni konular ve benzeri hikayeler açıldığı veya zaman ayrılamadığı için bitirelim derim. Ortada bir yerde kalmasından iyidir. Siz ne dersiniz?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Açıkçası devam edip etmemesini düşünmeyle olmuyor bu, bence gayet devam edebilir, eğer ki siz, izlemek yerine yazmayı tercih, ederseniz :) Ancak herkes kapansın, diyorsa tamam :) Kapatırız, yeni devam ettirmek isteyenler olursa onları katar devam ederiz :)

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Çok kalabalık olmuştu zaten gitmek isteyeni tutan yok :evil: ben kalıyorum sanırım
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benim söylediğimi bayağı bir yanlış anladınız hatta bu hikayenin başlamasını en hevesle bekleyen bendim. Kapatılmasını uygun görmemin nedeni herkesin birinin yazıp sonra devam ettirmek istemesi. Ve de şöyle bir karar almıştık hatırlıyorsam "Herkes bir kişinin sorusuna cevap olarak yazsın ve ardarda mesaj yazmasa daha iyi olur". Hatta örnek olarak ben gösterilmiştim :) Alenthas bu arada devam edicekse Truan'dan kurtulacağını sanma :schemes:
Post Reply