Ravenloft kara gücleri teorisi
ya ben bu powerın iyi olabileceğinde takıldım (biraz bodos oldu galiba
) sonuc olarak barovyadaki olayları yaratan bu kötü güç diilmi??? yani bas kötüyü kendi herosu olarak secen ona istediklerini ve hatta bazen istemediklerini veren ona favori oyuncagı gibi davranan bi gücün ii olma ihtimali bana pek mantıklı gelmedi tabi bu benim fikrim ve ravenloftun tamamını okumadıımı belirtmeliyim....
hrrrr, grrrr, RROOOAAAARRRR
Planescape için Lady of Pain neyse, Ravenloft için Dark Power lar o kademededir. Yani DM. Olay bu kadar açık ve netdir.
Ayrıca Uydurulmuş olan hikayelerini anlatmanın da hiçbir mantığı yok, biz bilsek bile karakterimiz bilemicek ve hep bilmiyo gibi yapmak zorunda kalacaz. Dolaysıyla zevki bile kalmicak.
Son olarak ben size Asmodeus un sırrını anlatsam mesela -birkaç kişi haricinde- kimin işine yarar ki bu bilgi...
Ayrıca Uydurulmuş olan hikayelerini anlatmanın da hiçbir mantığı yok, biz bilsek bile karakterimiz bilemicek ve hep bilmiyo gibi yapmak zorunda kalacaz. Dolaysıyla zevki bile kalmicak.
Son olarak ben size Asmodeus un sırrını anlatsam mesela -birkaç kişi haricinde- kimin işine yarar ki bu bilgi...
"Lovefull Evil"
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
belki de kötülere "iste kötülük böyle birseydir" diyen iyi bir güctür... bütün iyi gücler yumusak olacak degil ya inanilmaz sert ve cezalandirmaya merakli iyi gücler var dostum..hrrrr wrote:ya ben bu powerın iyi olabileceğinde takıldım (biraz bodos oldu galiba) sonuc olarak barovyadaki olayları yaratan bu kötü güç diilmi??? yani bas kötüyü kendi herosu olarak secen ona istediklerini ve hatta bazen istemediklerini veren ona favori oyuncagı gibi davranan bi gücün ii olma ihtimali bana pek mantıklı gelmedi tabi bu benim fikrim ve ravenloftun tamamını okumadıımı belirtmeliyim....
Dilbao Asmodeus un hangi sirriymis o benim bilmedigim birsey ise merak ederim...
"karanlık güçlerle" ilgili en ayrıntılı bilgi azalinli ravenloft ktaplarında var. hatta bu kitaplarda ciddi ciddi "noluyo lan?!?" havasına giriyorsunuz...
**!!spoiler!?!**
-------------------
karanlık güçlerin yarattığı o yarı-boyuttu geliştirmek ve daha da güçlenmek için aslında başka varlıklara da ihtiyaçları var, azalinin oraya getirilmesi büyük ölçüde bu yüzden. tabi azalinin ravenloft'daki diğer karakterler gibi olmaması ve hatta ordaki tek mantıklı davranan domain sahibi olmasından ötürü karanlık güçler hakkında en çok bilgiye -ve muhtemelen en büyük nefrete- sahip karakter... "ölüler şehrinin efendisi" kitabında azalin neredeyse bu karanlık güçlere bile günlerini gösterecekti ama son anda bir şanssızlıkla bunu beceremedi. ne günlerdi yahu ravenloft okuma günleri ....
**!!spoiler!?!**
-------------------
karanlık güçlerin yarattığı o yarı-boyuttu geliştirmek ve daha da güçlenmek için aslında başka varlıklara da ihtiyaçları var, azalinin oraya getirilmesi büyük ölçüde bu yüzden. tabi azalinin ravenloft'daki diğer karakterler gibi olmaması ve hatta ordaki tek mantıklı davranan domain sahibi olmasından ötürü karanlık güçler hakkında en çok bilgiye -ve muhtemelen en büyük nefrete- sahip karakter... "ölüler şehrinin efendisi" kitabında azalin neredeyse bu karanlık güçlere bile günlerini gösterecekti ama son anda bir şanssızlıkla bunu beceremedi. ne günlerdi yahu ravenloft okuma günleri ....
Kitapların hepsini okudum ve sırrı öğrendim, gerçekten ilginç ve beklenmedik bir durum. Olay örgüsünün bu kadar derin olması gerçekten güzel.
O gücün iyi olması konusuna gelirsek
Ben iyi olduğunu sanmıyorum. Neden böyle bir izlenime kapıldınız?
O gücün iyi olması konusuna gelirsek
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
yahu karanlık gücü bırakın da , bi kitap daha çikacak diye bi söylence var,!!DİKKAT DİKKAT SPOİLER Ã?IKABİLİR!!!
christie golden yaziomuş yine kitabı, jander aslında ölmemiş, tam gün ışıdığı sırada sisler onu başka bi zamana götürmüş? herhangi bi bilgisi olan varsa gelsin paylaşsın, çatlicam kaç senedir bekliorum janderi :S
edit: aynen katiliorum üstteki post'a; pek iyi huylu değil o güçler ...
christie golden yaziomuş yine kitabı, jander aslında ölmemiş, tam gün ışıdığı sırada sisler onu başka bi zamana götürmüş? herhangi bi bilgisi olan varsa gelsin paylaşsın, çatlicam kaç senedir bekliorum janderi :S
edit: aynen katiliorum üstteki post'a; pek iyi huylu değil o güçler ...
Last edited by betonx on Sat Feb 16, 2008 9:48 am, edited 1 time in total.
That is not dead which can eternal lie.
And with strange æons even death may die
And with strange æons even death may die
-
lightflarer
- Kullanıcı