en iyi rouge silah(lar)ı

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
sukkubus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sukkubus »

ayrıntılarını bilemiyorum ama crossbow ve daggerdan şaşmam. Short sword da iş görür
There is also love and life and hope...
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

...Benim görüşüm şudur: Orta ağırlıkta bir kısa pala.Geniş ağızlı bir hançer ve kaliteli bir ufak arbalet...Elbette silahların oluklu ve geniş ağızlı hele çift taraflı olanı en iyisidir...
Sonuçta bir Hırsız veya Suikastçinin işi,tek ve temiz bir hamleye bakmalıdır.(?)

...Bu arada,bu silahları kullanacak elemanımızın,biraz Savaşçı sınıfını da koklamış olması yeğdir...Elbette içine ,en azından,toz toprak vs. doldurulmuş ufak torbalar,tehlike anında düşmanın gözünü örtüp kaçmak için mükemmel ve de ucuz bir seçenek bana sorarsanız.(...iğneli torba,patlayan torba,çivili torba,yağ torbası ve yanıcı madde torbası VE Bileşenleri...Ninja usulü... 8) )

...Hani şu FRP'de düz meslek seçiminden çok çifte veya üçlü meslek seçimi meselesi.
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
thundil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by thundil »

ben genellikle çift dagger ve el tatar yayı kullanırım.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

KUTBILTUNGA güzel anlatmışsın, dediklerine katılıyorum ve güzel bir strateji kurulabilir dediğin eşyalarla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yeni bir oyun var ya hani.ASSASSİN'S CREED, mükemmel derecede açıklanmış bence :)

Bir sürü bıçak, mümkünse kısa bir kılıç, bir de arbalet (arbalet oyunda yok!)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

KUTBILTUNGA wrote:...Benim görüşüm şudur: Orta ağırlıkta bir kısa pala.Geniş ağızlı bir hançer ve kaliteli bir ufak arbalet...Elbette silahların oluklu ve geniş ağızlı hele çift taraflı olanı en iyisidir...
Sonuçta bir Hırsız veya Suikastçinin işi,tek ve temiz bir hamleye bakmalıdır.(?)

...Bu arada,bu silahları kullanacak elemanımızın,biraz Savaşçı sınıfını da koklamış olması yeğdir...Elbette içine ,en azından,toz toprak vs. doldurulmuş ufak torbalar,tehlike anında düşmanın gözünü örtüp kaçmak için mükemmel ve de ucuz bir seçenek bana sorarsanız.(...iğneli torba,patlayan torba,çivili torba,yağ torbası ve yanıcı madde torbası VE Bileşenleri...Ninja usulü... 8) )

...Hani şu FRP'de düz meslek seçiminden çok çifte veya üçlü meslek seçimi meselesi.
çok haklısın aslında, ayrıca bi kaç tane büyülü aygıt (mesela kurulduktan sonra acayip sesler çıkarmaya başlayan fakat sonra direkt sahibinin cebine dönen bi cisim bizim bi arkadaş çok yaratıcıdır o işlerde) hani patlayan torbadan falan daha faydalı olur die düşünüyorum, hatta şavaşçı sınıfıyla birlikte büraz ilizyoni sanatını koklamış olsun yada onun içinde bir ilizyon yaratabilen büyülü bir eşya bile olur (zor ama onları bulmak, öyle pazarda satılmıyo :D )
Ghauldin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ghauldin »

Fenmarel wrote:aklı , zekası ve gizliligi yeter de artar bile
Katılmamak elde değil, lakin kaburga arasına sokmak, ciğer parçalamak ve gırtlak kesmek için gereken 3 bıçak; 3-5 fırlatmalık bıçak; küçük bir yay ve bir kısa kılıç silah olarak yeterlidir.

Ekipman mı dedi biri? Hiçbir zaman yeteri kadar hazırlıklı olamazsın ama cebinde şıngırdayan şeyler olması hoş değildir, dengeyi tutturmak lazım.
Ozanlığın dışında bir dünya olduğunu hatırladı... o başka hayatları ararken okarinasını easki dostu koruyor.

Akılcı olduğunu idda edenlere inanmayın, kaosun düzenin boşluklarını doldurduğunu
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Ghauldin wrote: Ekipman mı dedi biri? Hiçbir zaman yeteri kadar hazırlıklı olamazsın ama cebinde şıngırdayan şeyler olması hoş değildir, dengeyi tutturmak lazım.
jarlaxle'dan sonra mı? adam yürüyen mücevher dükkanıydı, tık çıkmıyodu ya, ne kasıntı bi herifti o, nooldu jarlaxle'a sonra entreri'ylemi hala o, yeni kitapları bulamıyorum ne ingilizcesini ne türkçesini
Post Reply