yeni

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
Destina
Kullanıcı
Kullanıcı

yeni

Post by Destina »

arkadaşlar okuyacak yeni çıkan iyi fantastik kitap varmı eskiler hariç çoğunu okudum yeni önerirseniz sevinirim
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Yeni çıkanlar var mı bilemiyorum ama gedik savaşları efsanesi'nin serisini yada ölüm kapısı serisini okuyabilirsin eğer okumadıysan. Araştırırsan yenilerinide bulabilrsin zannedersem. Bu arada çok bilinmiyor galiba ama Ejdeha mızrağı serisiden Dhamon Zalimkurt efsanesinin 3lemesini okuyabilirsin eğer okumadıysan :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şubatın 14 üne kadar frpworld ocakbaşı almanağı çıkacak. : ) ) Sanırım sitemizin indirilecekler bölümünden temin edebilirsin. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

neden şubatın 14'üne kadar özel bir günmü var? :| :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şubatın 14 ünün şöyle bir özelliği var. Ben şubatın ikinci haftasında almanak ın çıkacağını yazmıştım daha önce... : ) Yoksa başka bir günle denk gelmesi tesadüf. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Destina
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Destina »

beyaz elmalar isimli bi kitaba başladım yazarı ve kitabı tanımıyorum ama şu an iyi gibi
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Gedik savaşları serisi beni epey meşgul ediceği için ondan sonra neyde devam etsem diye düşünmedim.
HeroThoR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HeroThoR »

Elf KanıBüyülü Efsaneler Serisi 1. Kitap diye yeni bir kitap çıktı.yazarı Alp Aras yayın evi Seyhan Kitap.ben kitabı okumadım.okuyan var mı?
Post Reply