Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, açıkçası aşağıdaki grup dilediğini yapmakta serbest.Bu arada beyler, geç de olsa gnomumuzun sorusunu cevaplamak istiyorum.

Ben kendimi şöyle bir 10 lwl falan düşünüyorum açıkçası :D Bu arada, kavga esnasında, benim gibi güçsüz birisi bunu yapamaz demeyin, eğer içinizden geliyorsa, ve güzel anlatıp oyunu bozmayacaksınız, düşmanınızın kafasına göktaşı bile düşürebilirsiniz :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ben biraz bekledim çünkü ne oluyor ne bitiyor tam anlayamadım. Asıl niyetim Kuzgun'u takip eden askerlerin konuşmalarını filan dinlemekti ama birden mağara çöküverdi.
şimdi kavga ettikleriniz bu askerler mi? yoksa başka orklar mı? onu anlayamadığım için savaş sahnesine bir sonraki yazımda gireceğim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya ne orku ya, alenthas naptın sen, bunlar bildiğimiz asker, ayrıca yanına düşeni sen yanlış anladın, ok o, ork değil
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hadi ya :) kusura bakmayın dikkat etmemişim düzelteyim hemen
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Beyler devam etmiyecekmisiniz gene mi kaldık böyle?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya, lütfen ama, biraz canlı olun da yazın hikayeye bir şeyler, ayıp oluyor böyle :(

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Edmond gene oturup uğraşıp nasıl bağlasam hikayeyi diye düşünüyor ama sizde tık yok bari yaptığı emeğe karşı saygı olarak biraz yazın. Ama durumu müsait olmayıp yazamayanlara bir şey demiyoruz :(
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence çıkanları çıkmış kabul edin ve kaç kişi kalmışsa ki zannediyorum en az üç onlarla devam edin...

Ne kadar beklerseniz sizin de hevesiniz o kadar azalır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yazıyorum ben de en yakın zamanda. Ara uzayınca insan hikayeyi de unutuyor, baştan bir daha okumak lazım. :mrgreen:
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Beyler devam edecekler söylesinler çünkü devam edicekmiş gibi durmuyor bir kaç kişi dışında kimse ona göre devam ettirelim hikayeyi yada kalsın böyle?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim gördüğüm kadarıyla devam edecekler dwaxer Clicks Edmond AlenthasLeasess... Bir de Tersyüz. Bence sizler devam edin. Eğer başkaları d devam etmeye karar verirse arkanızdan yetişirler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Firble seninde girmeni isteriz bu kadar kişiye düştükten sonra bu arada Arunt_Khan 3 4 günlüğüne benim yönetmemi istedi karakterini oda devam edicek haberiniz olsun
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sanırım aklıma Dwaxer'ın yaptığı şeyden esinlenerek devam için güzel bir fikir geldi.Sanırım ayrılanların karakterlerini isteyenler paylaşsın :) Ã?yleyse 4-5 güne kadar olanlar karakterlerinin isimleriyle buraya adlarını yazsınlar.Adlarını yazmayanların karakterlerine el koyalım :)

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bazı arkadaşların işi çıkmıştır, vs. Zamanla gelirler ama olmazsa yazarız, hatta ben tek başıma kalsam bile hepinizi yazarım ona göre! :schemes: (şaka şaka)
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ben devam edeceğim ama başkalarının karakterine el koyma fikri pek hoşuma gitmedi.
Hazır grup 2ye ayrılmışken mağara içine giden grubun hikayesini burada keselim, isterlerse onlar devam ederler.
Dwaxer'ın karakteri kapı açmış ona takılanlar aramıza gelsin diğerleri başka bir macera başlatabilir sonra.

Bir soru:
Kuzgun'u arayan askerler sizi görür görmez niye saldırdı? Ben bunun mantığını anlayamadım.
Post Reply