OCAKBAşI ALMANAğI 2007
OCAKBAşI ALMANAğI 2007
Arkadaşlar şu dakika itibari ile almanağa girecek yazıların word e aktarılmasını tamamlamış bulunuyorum. şu andan itibaren geriye kalan iş düzenlemek içindekileri yazmak ve kapak ile bölümlerin resimlerini bulmaktan ibaret.... : ) )
Ã?ncelikle arkadaşlar bağımsız hikayelerde hikayelerin düzenlenebileceğini göz önünde bulunarak başlıklarının altına aralık ayından sonra mesaj atılmış hikayeleri almanağa almadan. Daha önce başka bir değişle ilgili başlıklarına en son geçen senenin ocak ayı ile kasım ayı arasında mesaj atılmış hikayeler almanağın içinde.. Bunun dışında 2. 3. 4. 5. hikaye yarışmalarının hikayeleri, ocak ayından önce yazılmış tüm şiirler ve sonbahar temasının öykülerini de almanağa dahil ettim.
şu an itibari ile Lupus Nigra, Findor, Darkgnome, catboy7402, Feanin, luvenes, DamnedLord, Illyra, Raistlin, Gaara of the Sand, opium_dream, asiork, shalafi666, Dwaxer , Bogus, Arkenon , hellscream666, Edmond,
Mustiman, Ferilien , EldariL ,Sathaces , Artemis Entreri, Mguzel, Possesed, Gorath, Frontsideair, Khufu, Sacokhan, Nocturna, zaman-, Le Sorcier, Burak Mollamehmetoğlu , Paradoxian, Rüyacı, Lydronk, Devrimk, Dragon_Knight, Lord_Arande, Arunt_Khan, Efla, Dreamscape ile benim yazdığımız öyküler ve şiirler var.
Ã?ncelikle katkıda bulunan herkese kendini ocakbaşı ozanlarının bir üyesi olarak görmeye cürret eden biri olarak çok teşekkür ediyorum. Ã?ykü ya da şiirlerinden her hangi birinin her hangi bir nedenden dolayı yayınlanmasını istemeyenler bana ulaşabilir. Almanak son halini almadan ulaşırlarsa da işimi çok kolaylaştırırlar. İsterlerse hangi öykülerin almanağa dahil olduğunu da bana özel mesaj atan arkadaşlara yollayabilirim.
Almanak muhtemelen 200 250 sayfa arasında olacak. Ben ocakbaşı ozanları olarak geçen yıl iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu her bir ozanın ayrı ayrı katkısı ile başarıldı. 2008 de daha fazlasını başarmayı umuyor ve diliyorum.
Üstad Artemis in sözleri ile yazımı noktalayayım. Kaleminiz asla kırılmasın.
Ã?ncelikle arkadaşlar bağımsız hikayelerde hikayelerin düzenlenebileceğini göz önünde bulunarak başlıklarının altına aralık ayından sonra mesaj atılmış hikayeleri almanağa almadan. Daha önce başka bir değişle ilgili başlıklarına en son geçen senenin ocak ayı ile kasım ayı arasında mesaj atılmış hikayeler almanağın içinde.. Bunun dışında 2. 3. 4. 5. hikaye yarışmalarının hikayeleri, ocak ayından önce yazılmış tüm şiirler ve sonbahar temasının öykülerini de almanağa dahil ettim.
şu an itibari ile Lupus Nigra, Findor, Darkgnome, catboy7402, Feanin, luvenes, DamnedLord, Illyra, Raistlin, Gaara of the Sand, opium_dream, asiork, shalafi666, Dwaxer , Bogus, Arkenon , hellscream666, Edmond,
Mustiman, Ferilien , EldariL ,Sathaces , Artemis Entreri, Mguzel, Possesed, Gorath, Frontsideair, Khufu, Sacokhan, Nocturna, zaman-, Le Sorcier, Burak Mollamehmetoğlu , Paradoxian, Rüyacı, Lydronk, Devrimk, Dragon_Knight, Lord_Arande, Arunt_Khan, Efla, Dreamscape ile benim yazdığımız öyküler ve şiirler var.
Ã?ncelikle katkıda bulunan herkese kendini ocakbaşı ozanlarının bir üyesi olarak görmeye cürret eden biri olarak çok teşekkür ediyorum. Ã?ykü ya da şiirlerinden her hangi birinin her hangi bir nedenden dolayı yayınlanmasını istemeyenler bana ulaşabilir. Almanak son halini almadan ulaşırlarsa da işimi çok kolaylaştırırlar. İsterlerse hangi öykülerin almanağa dahil olduğunu da bana özel mesaj atan arkadaşlara yollayabilirim.
Almanak muhtemelen 200 250 sayfa arasında olacak. Ben ocakbaşı ozanları olarak geçen yıl iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu her bir ozanın ayrı ayrı katkısı ile başarıldı. 2008 de daha fazlasını başarmayı umuyor ve diliyorum.
Üstad Artemis in sözleri ile yazımı noktalayayım. Kaleminiz asla kırılmasın.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Umarım benim bahsettiğim öyküyü katmamışsındır almanağa. Çok sevinirim. Ã?ünkü o öyküm (koruyucular) hem bitmedi hem de çoğu şeyi ben tersten yazmıştım orda. Belki farketmişsindir. Giriş bölümünü sonradan ilave etmiştim. Neyse diğer yazdığım öykülerin almankata yer almasına ise çok sevinirim. Ama o öyküm yer almazsa çok sevinirim firble. Beni anlayacağını umuyorum.
Catboy senin hikaye yarışmalarındakiler dışında hikayelerinden almanak a koyduklarım Geleceğin Karanlık Dünyası, Brinkor'un Laneti, Büyü Kulesi, BÃ?YÃ?CÃ?, HIRSIZ VE PRENSES..
Mustiman ın Bir Hikaye isimli hikayesini de isteği üzerine almanaktan çıkardım.
Mustiman ın Bir Hikaye isimli hikayesini de isteği üzerine almanaktan çıkardım.
HARBE GİDEN
Firble benim, Ölüm Yolunda Yaşam isimli hikayemi yazmazsan sevinirim
Sanırım Kalanlar'ı yazabilirsin.Bir de benim bu sitedeki hikayem, yani Kalanlar'da isimleri falan değiştirmedim.Ama blog sitemde isimleri falan değiştirdim, hataları düzelttim.O yüzden almanak için blog sitemden alırsan hikayeyi memnun olurum, hikaye aynı hikaye 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
lightflarer
- Kullanıcı

Edmond senin kalanlar hikayen ve ölüm yolunda yaşam hikayene son eklemeler ocak 3008 de yapılmış. İki hikaye de de yeni değişimler yapılabileceğini düşünüp ekledim.
Belki aşırı dikkatli davrandım ancak 2007 kasımından sonraki hikayelerin değiştirilme ihtimallerini düşünüp dahil etmedim. O nedenle eklediğim hikayeler (son hikaye yarışması hariç ) aralık öncesi hikayeler.
lightflarer hikayelerini bekliyoruz temaya da yazarsan ayrıca mutlu oluruz.
Belki aşırı dikkatli davrandım ancak 2007 kasımından sonraki hikayelerin değiştirilme ihtimallerini düşünüp dahil etmedim. O nedenle eklediğim hikayeler (son hikaye yarışması hariç ) aralık öncesi hikayeler.
lightflarer hikayelerini bekliyoruz temaya da yazarsan ayrıca mutlu oluruz.
HARBE GİDEN
Evet arkadaşlar frpworld 2007 ocakbaşı almanağı şu an itibari ile bitmiş bulunuyor. Elimdeki hali word dokümanı halinde pdf ye çevirebilecek bir arkadaş varsa sanırım o halde daha iyi olur. Bunun dışında sanırım adminlerimizden birisi sitenin indirilecekler bölümüne koyabilir. Ancak onlar koymadan önce isteyen olursa e-posta yolu ile ulaştırabilirim.
HARBE GİDEN
Tabii ki hepsini okuyamadım içeriğin bi kısmı da zaten okuduğum şeylerden oluşmuştu ama bidden emek harcanmış güzel bir derleme oldu. Frpworldde son zamanalrda yapılan en güze şeylerden biri.
Pdfye çevirip indirilecekler bölümüne koydum
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... oad&cid=29
Yorumlarınıza açıktır arkadaşalr.
Firble'a tekrar teşekkrüler
Pdfye çevirip indirilecekler bölümüne koydum
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... oad&cid=29
Yorumlarınıza açıktır arkadaşalr.
Firble'a tekrar teşekkrüler
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Var ya zengin olsaydım yemin ederim bastırtırdım bunu 5-10bin adet (tabii izin almak koşuluyla) türkiye'nin çeşitli okullarındaki öğrencilere gönderirdim hediye olarak.
Zengin olsam ben neler yapmam ki
Gerçekten süper bir çalışma tebrik ederim

Gerçekten süper bir çalışma tebrik ederim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury