Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir aslında mantıklı... Devam eden arkadaşın karakteri ayrılıp bir süre yalnız dolaşıp sonra öbür gruba katılabilir. Bunu nasıl yapacağını da o arkadaşın karar vermesi daha doğru olur gibi...

Ben de hikayeye katılmak isterim. Ancak ancak pazartesi adam gibi yazabileceğim bir süre bulabileceğim. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

beni unutmayın bende yazıyorum, ve boyut kapısından geçen arkadaşlar için belki firbe ın dediği gibi hikayeye kendi bakış açımızdan farklı bir sayfada devam edebiliriz. Bunu konuşmalıyız ve iki hikaye tekrardan bir araya gelebilir. :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim el koymaktan kastım, o karakterlerin zaman sorunu yaşamaması için geçici bir süre bizim yönetmemizdi.

O adamların saldırmalarına gelince, o sırada mantıklı gelmişti şimdi pek mantıklı gelmiyor (!), adamlar bizimkilerin mağarada olduklarını bildikleri için, etraftakileri öldürmek gibi bir hisleri vardı.Sebebini ben yazmama rağmen bilmiyorum.Biraz canlandırmak istedim :)

Mağaradakiler, Dwaxer nereye isterse oraya gidecekler :D Dwaxer bunları cehenneme götür :D Oyun o zaman hareketlenir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:schemes: Var öyle bir niyetim.

Dışarıdakilere askerleriin hemen saldırmaları tipleriyle alakalı olabilir. :mrgreen: Zaten Kerdox'un kirpi gibi tipini unutamıyorum bir türlü.
Bence askerlerden 1-2 tanesini yakalayıp sorguya çekseydiniz iyi olurdu. Yalnız o öncülerin peşinden bir tabur asker geliyo ki 800-900 kişi eder. Zaten uygun adım yürüyüşle mağaranın duvarlarını zangır zangır sarsacak bir titreşim yaratmışlardı. Kesin aralarında bir iki büyücü de vardır. :mrgreen: Bence sizde fazla oyalanmayın oralarda, hatta tabanları yağlayın derim ben. :schemes:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu yeni bölümü çok eğlenerek yazdım :schemes:
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kader, bizim hazırlanmamız için zaman verdi.
şimdi, sizler yani geride kalanların görevi, dünya insanlarını korumak için savaşmak, karşı çıkın. Gezeceğiniz yerlerden, söylentiler duyucaksınız. Büyük bir ordunun hazırlandığı hakkında söylentiler. Sizler; Kerdox, Donaef, Truan, Lugtarias, Huor, Glimmbell. Büyük oyundaki, ilk hamlelersiniz.
O, ordunun nerede olduğunu hemen bulmayın biraz dolaştırın, konuyu. şehirlerde gezin ve söylentileri takip edin.

Biz başka bir boyuta gidiyoruz. Uygun bir yeni başlık aç, dwaxer.
Esen sana mailde yazdığım hikayeyi dwaxer'e verdin mi?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Peki biz nasıl geleceğiz? Dwaxer boyutu açtı bizim haberimiz bile yok..?
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Başka bir boyuta gitmek sorun değil.
Bildiğiniz gibi Glimbell'le Kerdox'un gitmeye çalıştığı yer "Cehennem kapısı". Oradan iblisler çıkmış. İblisler nasıl çıkmış? tabii ki büyülü geçitlerden.:)
Cehenneme bile gitseniz peşinizdeyiz yani. :evil:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

O zaman şimdi biz Cehennem Kapısına yürüyerek mi gidicez?
Tersyuz wrote:Başka bir boyuta gitmek sorun değil.
Bildiğiniz gibi Glimbell'le Kerdox'un gitmeye çalıştığı yer "Cehennem kapısı". Oradan iblisler çıkmış. İblisler nasıl çıkmış? tabii ki büyülü geçitlerden.:)
Cehenneme bile gitseniz peşinizdeyiz yani. :evil:
Sanki herkes yapabilirmiş gibi söylemişsin :D "Hadi cehenneme bir boyut kapısı açalımm!" :D
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

O iblisler de bu büyük orduya katılım için gelmiş yada getirilmiş olabilir.
O savaş söylentilerinin bu iblislerle bağlantılı olduğunu yakalayın, konunun bir yerinden. Ya bir büyücü olsun, ordudan haberi olan, cehenneme kapı açıp orduya katkısını sunmak için. Yada büyücü bizzat cehennem tanrıları tarafından yönetiliyor olsun, gate açmak zorunda bırakılmış olsun.
Bizim gittiimiz yere gelmek gibi bir uğraşınız olmasın. Diyorum ya, o zaman hiç yazmayalım hep aynı yerde döner oyun. Oyunu biraz dallandırıp budaklandırmalıyız :evil:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya beyler unutmayın ben de büyücüyüm, boyut kapısı falan ben de açarım, küçümsemeyin beni :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Arkadaslar ben bir haftadır giremiorum.Simdi okudum bütün hikayeyi tekrardan fakat eskiden 1 haftada 5 sayfa atlarken suan 1 haftada 1 sayfa atlamıs sanırım hikaye eski temposunda ilerlemiiyor.

Hikaye bence bitmesin devam etmesi gerekiyor ve cok da güsel ilerleyecegine eminim sadece suan sanırım bir cok kisi okullardan dolayı giremior siteye.

Hepinize selamlar 1 haftanın özlemi :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

selam ey diyar sakinleri :D öncelikle boyut kapısından gecenler için yeni bir başlık altında hikayemiz devam edecek aynı zamanda geçmeyenler içinde devam edecek ortak bir geçmişin farklı yönlere giden iki hikayemizin kaderi bizim elimizde. Hikayelerimiz paralel olarak ilerleyecek, bizim boyut kapısı bizi başka yerlere götürdü. Bu andan itibaren her iki hikayeyide takip etmeyi unutmayalım sonuçta bir an gelecek iki hikaye yeniden bir olacak ama şimdilik hayal gücünüzle yol almaya devam edin :D :schemes:

esen kalın efendim
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Boyut kapısından geçenler için ayrı başlık açmaya gerek yok bence, belki kafama eser Magnus'a bir boyut kapısı daha açtırıp tekrar başka bir boyuta geçirtirim, o zaman ayrı bir başlık daha mı açılması lazım? Bence esen sen oradan attığın mesajı bu tarafa kopyala her zamanki başlıktan devam edelim.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aynı başlıktan devam ediyoruz, öyleyse.
ok.
Post Reply