ölü olmadığınıza eminmisiniz
ölü olmadığınıza eminmisiniz
beyaz elmalar kitabı insana hayatı sorgulatıyor gerçekten hayatta mıyız nedir hayatta olmak başka bir hayat hayatlar varmı
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ã?yle bir şey olursa ben çok pis küfür ederim söyleyeyimHeroThoR wrote:beyaz elmalar kitabını okumadım ancak bir gün big bangten buyana var olmuş ve var olacak tüm varlıklar uyanacak ve gerçek sandığımız her şeyin kendi iradelerimizle oluşturduğumuz bir rüya olduğunu anlayacağlz.
Bi ara böyle bir şeyler tartışıyorduk arkadaşla, şaka konusu bile yapmıştık. Hadi hayırlısı madem
Bence hayat yönetimimizin dışında ilerliyor.Hiçbir şekilde seçimlerimin verdiği hareketlere uyamıyorum.Hep dış baskılar.Belki tek seçim hakkım, isyan etmek, ve aşkımı haykırmak.İşte bunu yapabilirsem, hayatımı kendim yönettiğime inanacağım, ama yapamıyorum, çünkü dış baskılar.Fakat inanıyorum, yapacağım.Gerçi yapmak elimde, ama yapamıyorum, gücüm yetmiyor, güç de benim elimde değil ya
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Açıkçası ben ağırlıkla olarak, keşfetmeye yönelik işlerde durmayı düşünüyorum.En son düşünceme göre uzayda boşluk yok, ve ben bunun neredeyse kesin ispatını yapmak üzereyim.Yaptıktan sonra siteye sunacağım, saygılar...
(bu düşünce masabaşında helak olmasın :p )
(bu düşünce masabaşında helak olmasın :p )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
her şey bizim irademizde derken istediğimiz her şeyi yapabiliriz demek istemedim.her kes milli piyangoda büyük ikramiye kazanmak ister ancak 1 kişi kazanır.hatırlarsanız aman tanrım diye bir filim vardı.orada bruce tüm istekleri kabul edince kaos ortamı doğmuştu.her kes ikramiyeyi kazanmış kişi başına düşen ikramiye 8 dolar gibi birşey olmuştu.netice kaos.ikramiye biletini almak senin elinde ama kazanmak degil.
Acı öldürmezse seni daha güclü yapar.
-
kadri_kerem
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı