Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Yazılarım yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş anladığım kadarıyla 
Anıl sana bir şey demedim zaten yanlış anlama.
Mantık olmasın derken mantık için birbirimize girmeyelim demek istemiştim. Herkesin isteği olacak arkadaşlar herkesin gönlünü alacağım meraklanmayın
edit: Artemise yazdıklarımı kopyalıyorum aynen:
şimdi lütfen kişisel sorunlarımızı hikayeye yansıtmayalım. Bu sırf yazdığımız hikaye için değil ocakbaşı, hatta FrpWorld için değerli bir şey. Eğer aramızda tartışma olursa zaten bir ayağı çukurda olan site iyice çökecek. O zamanlar ben yoktum ama bu tartışmalar çoğu kişinin siteden soğumasına neden olmuş. Buna izin vermeyelim
Fantastik edebiyat hepimiz için değerli bir şey ve siteyi kaybedersek bunuda kaybederiz. Ve de site için iyi niyetli insanlarda siteden soğursa o zaman aramızdaki bağlar kopar, böyle değerli bir platformu kaybetmiş oluruz.
Anıl sana bir şey demedim zaten yanlış anlama.
Mantık olmasın derken mantık için birbirimize girmeyelim demek istemiştim. Herkesin isteği olacak arkadaşlar herkesin gönlünü alacağım meraklanmayın
edit: Artemise yazdıklarımı kopyalıyorum aynen:
şimdi lütfen kişisel sorunlarımızı hikayeye yansıtmayalım. Bu sırf yazdığımız hikaye için değil ocakbaşı, hatta FrpWorld için değerli bir şey. Eğer aramızda tartışma olursa zaten bir ayağı çukurda olan site iyice çökecek. O zamanlar ben yoktum ama bu tartışmalar çoğu kişinin siteden soğumasına neden olmuş. Buna izin vermeyelim
Last edited by Alenthas on Wed Feb 27, 2008 4:34 am, edited 1 time in total.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Sağol Wes_Dex, mantık sorunu hakkında demiştim. Yani demem odur ki eğer hikaye içinde beğenmediğiniz bir şeyler varsa elimden gelidiği kadar bunları düzeltmeye odaklanacağım.
Last edited by Alenthas on Wed Feb 27, 2008 5:47 am, edited 1 time in total.
Hararetli bir tartışma olmuş, ama her şey tatlıya bağlanmış sanırım sonunda.
Ben fikir olarak Artemis Entreri'nin yanındayım, zaten belirtmiştim. Artemis'de Huufet'e devam etsin, tabii canı yazmak istemiyorsa başka.
Hikayede hala bir kopuklu var gibi.
İlüzyonu öldürdükten sonra Mark bizi dışarı çıkartmış, AlenthasLeasess'ın yazısı da bunu destekliyor, fakat sonrasında tekrar mağaradaymışız gibi yazılmış. Mark sen yola koyulduğumuz yazını şimdiden sonraya koyarsan topluca mağaradan çıktığımızı varsayabiliriz ve bu aksaklık düzelir sanırım.
Illyra yok antilop ne oldu?
Ben fikir olarak Artemis Entreri'nin yanındayım, zaten belirtmiştim. Artemis'de Huufet'e devam etsin, tabii canı yazmak istemiyorsa başka.
Hikayede hala bir kopuklu var gibi.
İlüzyonu öldürdükten sonra Mark bizi dışarı çıkartmış, AlenthasLeasess'ın yazısı da bunu destekliyor, fakat sonrasında tekrar mağaradaymışız gibi yazılmış. Mark sen yola koyulduğumuz yazını şimdiden sonraya koyarsan topluca mağaradan çıktığımızı varsayabiliriz ve bu aksaklık düzelir sanırım.
Illyra yok antilop ne oldu?
-
Mark
- Kullanıcı

Edmond wrote:Ve bir şey daha.Mark sen olsan, yanındaki ecüş bücüş ork (alınma lütfen) bir kara şovalyeyle anlaştığını söylese naparsın?
Tabi anlıyorum. Orklar cüceler geçinememesi doğal. Ama siz biraz da büyüden hoşlanmazdınız. İlahi büyü hariç:)AlenthasLeasess wrote:Ya Mark şimdi yanlış anlama onu belirtecektim ben ama anlaşılmıştır diye sorun olmaz demiştim. Benim sana saldırma sebebim bir cüce olarak orka karşı olan hislerim, role play yapıyorum yani. O yüzden saldırıyorum. Beni birileri durdurursa iyi olurYoksa role play icabı saldırmam gerekebilir
Gücümü sınırladığımı düşünüyordum. Daha da azaltmamı isterseniz, yaparım.Artemis Entreri wrote:Geleceği gören bir kahin, sınırsız büyü repertuarına sahipmiş gibi gözüken bir ozan, gördüğü herşeyi kesip biçen ne idüğü belirsiz bir cüce... Dönüp bi tekrar okursanız eminim ki hikayemizin içinde hiç roleplay kalmadığını göreceksinizdir.
Ama onlar mesela, Drizzt, Artemisi, Ertu yu ve İlk yüzeye çıktığında(elf öldürmeye) kurtardığı elf çocuğunu gücüyle yenmedi ki, daha bir sürü sayabilirim. O zekasıyla yendi. Aragorn da, kral olarak erdemlerini anlatıyordu.Edmond wrote:Madem öyle, neden Drizzt çok güçlü, neden Aragorn çok güçlü, öyle güçlü adam mı olur?
BU BİR HİKAYE VE SİZLER BAşKAHRAMANLARSINIZ.
Ama ben Huufeti seviyorum.Artemis Entreri wrote:Huufette sizin insafınıza kalmış. Artık bir oyuncu olmadığı için kesip biçmeyin de adamcağızı.
Zevk için yazıyoruz katılıyorum. şu basit şeyler de, arkadaşlık ilişkisini oluşturur aslında güzel olur. Birlikte denize taş atmak falan:)WeS_DeX wrote:Artemis yanlıs anlama ama yani sen böle yaparsan baskası böle yaparsa digeri böle yaparsa bu hikaye nasıl devam etcek.Yani hikayeyi gectim site bi sekilde unutulup gider.Hikaye oldukca iyi gidiyor evet mantık hatası cok fazla ama bu sitede ya ilk yada uzun zamandır yapılmayan bir calısma tabi ki hatalar olcak zaten bizde bu hataları düzeltmeye calısıyoruz.
Ve arkadaslar öncelik olarak savas değilde hayatta kalma mücadelesi versek belki daha mantıklı seyler ortaya cıkar.Yani hep savasmak yerine birazda beladan kurtulmaya calıssak.Özellikle dinlenmeye yemek yemeye su icmeye ne bileyim konusmaya kaynasmaya birbirlerimizi tanımaya öncelik versek belki bu kadar mantık hatası olmaz hikayede ??
Ben daha yeni geldim.CLiCKs wrote:Abi bu ne Wraithi tekrar getirttim boş boş durmayalım diye herkes düşünceye dalmış yada başkasıyla konusuyor. Yahu koca wraithe tepkisiz mi kaldınız ohoo heyecanda kalmadı hikayede o kadar şey yendikki bunu takmıyorsunuz bile yada okumaya mı üşendiniz anlamadım
Ama Chloi bir çok kez tuvalete gitti ki, 24 dizisini izlerim yani. Ama genelde onlar ihtiyacını görürken biz diğer ekrana geçerizAlenthasLeasess wrote:Bir cüce olarak karşıma çıkan orka küfretmeye bile çekiniyorum yanlış anlaşılacak diye.
Eleştiri kaldıramayacaksak ne demek, istersen berbat de ne dersen de, eleştiri benim için çok değerli bir şeydir. Fakat ne olur, yazmaya hevesi olanların hevesini kıracağınıza onları destekleyin. Nedir bu mantık mantık diye kafaya taktığınız. Olmasın efendim, Jack Baurer'ın ne zaman tuvalete gittiğini gördünüz Allah aşkına? Adamın hayatını 24 saat görüyoruz resmen. Yemez, içmez, tuvalete gitmez, uyumaz. Ama insanlar beğeniyor işte.
Neyse hikayemize gelince bir süreliğine dizginleri ben elime alıyorum. Mark, seninlede konuşalım fikirlerin hakkında ona göre bir şeyler ayarlayayım ben olur mu?
Zorlanmak istiyorsanız tamam, istediğinizi elde edeceksiniz. Fakat ne olur şu tartışmayı bir kenara bırakıp HİKAYEYE ODAKLANALIM!
Konuşalım tabi buraya yazabiliriz, mesela herkes hikayede ne olucağı hakkında burada fikir yürütsün. Sonra hepimizin fikirlerini toparlarız. Genel bir şey oluştururuz. olmaz mı?
Ama ben zevk için yazıyorum. yazılarımı zaten o an gözümün önüne geliyor. Genelde Huufet Magnus Kuzgun falan gözümün önüne gelir. Kusura bakmayın siz yenigeldiniz. Daha donaef falan benimle nasıl konuşur tahmin edemiyorum. Diğerlerini de... Yani belki hoşlanmaz, belki takmaz, suratıma bakmaz , yada cüce gibi sinir olur bilemicem.AlenthasLeasess wrote:şimdi lütfen kişisel sorunlarımızı hikayeye yansıtmayalım. Bu sırf yazdığımız hikaye için değil ocakbaşı, hatta FrpWorld için değerli bir şey. Eğer aramızda tartışma olursa zaten bir ayağı çukurda olan site iyice çökecek. O zamanlar ben yoktum ama bu tartışmalar çoğu kişinin siteden soğumasına neden olmuş. Buna izin vermeyelimFantastik edebiyat hepimiz için değerli bir şey ve siteyi kaybedersek bunuda kaybederiz. Ve de site için iyi niyetli insanlarda siteden soğursa o zaman aramızdaki bağlar kopar, böyle değerli bir platformu kaybetmiş oluruz.
Ben ona hazırlık yapıyordumCLiCKs wrote:Arkadaşlar bölümümü bitirdim artık karşınızda iyi biri yok (kısmen). Ama unutmayınki daha siz bunu bilmiyorsunuz
esen de yazmıyor? Kuzgun ve Prens Alamuttu ne yapıyorlar o hengamede?
Antilopu kurt yemiştir. :schemes:
Bu arada Cliks, seninki rahip efendi değil miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum. Undeadler ile savaşta kutsal ışık bilmem neler yapması gerekmez miydi? (Holy light) Gitti teslim oldu bir de :schemes: Ben merak ediyorum, o hayaletle birlikte duvardan geçmeni sağlayan büyünün adı nedir? :schemes: Ã?ğrenmek açısından.
Antilopu kurt yemiştir. :schemes:
Bu arada Cliks, seninki rahip efendi değil miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum. Undeadler ile savaşta kutsal ışık bilmem neler yapması gerekmez miydi? (Holy light) Gitti teslim oldu bir de :schemes: Ben merak ediyorum, o hayaletle birlikte duvardan geçmeni sağlayan büyünün adı nedir? :schemes: Ã?ğrenmek açısından.