Kardeşliğin Tohumu (Sohbet)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Kardeşliğin Tohumu (Sohbet)

Post by Alenthas »

Ozanlar hakkında bir hikayeye başlıyorum. Muhtemelen Firble ve Edmond'la başlayacağız. Geçenlerde oynadığımız bir oyundaki gibi bir büyücü ve bir koruma katılabilir. Tabii bu kişiler hikayeye sonradan katılacaklar. Bir tanışma faslı olacak.

Konu olarak şöyle bir şey düşünüyorum. Bizler bir avuç ozan, dünyayı dolaşarak insanları barışa davet etmeye çalışıyoruz. Ben flüt çalıyorum, Firble ve Edmond ne yapacağınızı buraya yazarsanız sevinirim.

Sonradan katılan büyücü ışıklandırma ve efekt yaparak zaten etkileyici olan performansımıza daha bir etki katacak. Ve belki arada sırada bir aksiyon yapabiliriz belli olmaz.

Hikayenin geçeceği yer hakkında şüpheliyim biraz. Eğer daha önceki yazılarımı okumuşsanız telif hakları alınmış yerlere sıcak gözle bakmadığımı anlayabilirsiniz :)

Başlangıç yeri olarak küçük bir kasabadaki nezih bir han düşünüyorum. İnsanlar böyle tanınan bir grubu dinlemek için dolup taşırmışlar.

Aslında bu birazda hikaye tarzında şiir yazma yeri olacak. Ama sadece şiir değil bir konusu, bir senaryosuda olacak. Daha şimdi nasıl bir şeyler yapılacağını bilmiyorum ama RP ağırlıklı olacak.
Last edited by Alenthas on Fri Mar 14, 2008 10:50 am, edited 2 times in total.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben Ney çalıyorum abi :D Tabi seve seve katılırım :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam üzerindekilerini felanda tasvir et ki ilk bölümü yazarken belirteyim. Bende kendiminkini yazarken belirticem zaten.
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

AlenthasLeasess kardeş... Biraz hikayeye renk katalım... : ) ) Siz tanınmış bir ikili olun.. Ben de sizi dinleyenlerden biri olayım. Ve gruba katılmaya karar vereyim.... : ) Sonrası size kalmış... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam Firble, o zaman uğradığımız ikinci kasabada katılırsın :)
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ben de kötü ozan olayım (rap tarzı) Sizi kıskanıp, gıcık oluyor muşum, her gittiğiniz yere peşinizden gelip hainlik yapmanın fırsatını kolluyorum, çürük domates bile atıyormuşum size. :schemes: (şaka şaka) :plotting: :mrgreen:
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benider aranıza alırsanız gelebilirim her türlü oyuna açığım. Ayıp olmadı dimi bunu sormam?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Dwaxer olabilir neden olmasın, renk katar öyle bir şeyler. Aksiyon olur :)

Clicks, sanada bir şeyler ayarlamaya çalışıcam ama ne yapabilirim hiç bir fikrim yok. Senin varsa paylaşırsan memnun olurum :)
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bende katılmak isterim yer varsa tabi yoqsa da fark etmez cünkü okumakda oynamak kadar zewkli oluyor :) aklıma gelen ilk düsünce bir cerci rolunde oynamak oldu.Bir tüccar veya sizleri gitmeniz gerek yollara bırakan biri olabilir.Fkat yer yoqsa hic önemli değil :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Neler yapabileceğimizi tam olarak bilmiyorum, aslında senaryoya göre bir şeyler uydurmaya çalışıyorum, eğer uyarsa neden olmasın :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne yapıyoruz? ? ? ? AlenthasLeasess kardeş... Oyuna ne zaman başlamayı düşünüyorsun... Aslında diğer oyunda bu aralar tekrar canlanmış gibi gözüküyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben bir başlangıç ayarladım bu akşam ya da gece başlatmayı planlıyorum. Eğer hemen başlayalım diyorsanız hemen yazayım?
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben nasıl olsa ikinci köyde katılacam.... : ) ) ) Senin durumuna bağlı kardeş...
HARBE GİDEN
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ã?yleyse tez vakit başlıyoruz EDE :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Belli olmaz firble, işin ne zaman biterse o zaman katılırsın. İstersen başka bir şehre giderken bile karşımıza çıkabilirsin :) şimdi bir hikaye yazmamız gerekiyor edmondla benim. Onu tamamlamamız yarını bulur herhalde. Bana fikirde gelmiyor zaten, hadi bakalım neler yapıcam bilmiyorum :)
Image
Post Reply