! ! ! Kısa Film Senaryosu Yarışması ! ! !

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aslında benim niyetim başka bir isim altında (kimliğimi gizleyerek) göndermekti senaryoyu, (ya da senaryoları) bakalım beğenecek miydiniz? :schemes: Ama birinciliği (yani ödülü :mrgreen: ) tabiiki de kabul etmem mümkün değil, Jüri de olma şerefine ulaştığımdan ötürü. :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hmmm, çok fazla hikayeyle uğraşıyorum. Dönem ödeviydi, şuydu buydu. Ama yapabilirim belli olmaz :angel:
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh kardeş onca işin içinde bir de bu işle uğraşmak elbette kolay olmayacak... Belki de işin sırrı bunu bir iş değil bir çeşit eğlence haline getirmek... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Haklısın :) Zaten eğer eğlenmeseydim yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Ã?abuk sıkılan bir insan olmama rağmen eğer hâlâ bu işle uğraşıyorsam çok eğleniyorum demektir. İşte bu yüzden seviyorum ya :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar hikayenin ödülü olan kamerayı aldım.Kameranın markası Samsung VP-D 371 Dijital bir de iki dvd kasedi aldım kameranın yanında. Bilgisayar bağlantısı için ek bir kablo gerekiyor. Ancak kamerayı kazanacak kişinin bilgisayar markası henüz belli değilken kabloyu almak doğru olmazdı sanırım. : ) ) )

şimdi Teknosa dan 10 liralık hediye çekim var. Onunla Ankara'da olanlarla beraber bir ek hediye de alabiliriz birincimize vermek için. Uygun olan arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar 15 martın cumartesi gününe geldiğini düşünerek haftasonun tamamının hikayenin yazılabileceği güne dahil olabilmesi için kısa film senaryolarınızı göndermeniz için son tarihi 17 marta erteledim...

Yazdığınız senaryoları bekliyorum.
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu yarışmayı niye anasayfaya koymadık?
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anasayfa bana sanki fazla bakılan yer değilmiş gibi geliyor. Yine de zararı yok elbette. Efla ya yazıyom şimdi... : ) ) )
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet aslında, fazla bakılmıyor. Fakat eğer başlık yan tarafta gözükmüyorsa bilmeyen kişiler tarafından görülmeyebilinir :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ancak başlığın yandan gözükmesi ancak insanların attığı mesajlarla başlığın aktif olması ile mümkün olabilir. Bir başlığı kim ne kadar mesaj atarsa atsın hep üstte tutmak imkansız. : ) ) ) ) Hem müdavimlerimizin artık zaten yarışmadan haberi var...

Ama bu yarışmanın diğerlerine göre biraz daha cesaret gerektirdiğini de kabul ediyorum. Sonuçta daha önce yazılmayan türde bir yazı yazmak gerekiyor. Ancak bence ocakbaşı müdavimlerinde bu cesaret de var... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:clap: :schemes: Verdin gazı Firble. :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar aklıma gelimişken hatırlatayım dedim. Eğer bana senaryo yollarsanız mutlaka sitenin özel mesaj bölümünden ya da bu başlıktan senaryo yolladığınızı belirtin. Google 'ın sistemi bazen mesajları doğrudan virüslü mesaj dosyasına atabiliyor.
HARBE GİDEN
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Firble bu ara şanssızlığım yüzünden sinir küpü oldum. Dün bitirmiştim senaryoyu ama bilgisayar kendi kendine reset attı ve bütün hikaye gitti. Yeniden bitirmek 2 günümü alır. Sana bir şeyler sorduğumda yarısndaydım senaryonun. Of diyip geçiyorum şanssızlığıma :cry:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Elinde pazartesiye kadar zaman var kardeş... Yazdıkların aklındaysa yeniden yazarsın.. Yalnız aynen tekrar yazmaya çalışma... Ã?yle olmuyor... Bir de okulda ödevleri ben hep bir de taşınabilir hafıza ya da diskete kaydediyordum... Sadece bilgisayar hafızası önemli kayıtlarda biraz tehlikeli oluyo...
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arada bir save etmeyi unutmayalım arkadaşlar. :schemes: Ben de uzun bir şeyler yazıyorsam arada sırada kendi e-mail adresimden yine kendimin başka bir e-mail adresine postalarım. Ã?rneğin maillerin başlığı da şöyle olur Dwarf585 ardından Dwarf1236 gibi... Sayılar kelime sayısını gösterir. :mrgreen: Kaza sigortası gibin.
Locked