hikaye iyi de ayrılanlar olunca veya yazıyı kesenler olunca tabi tıkandı hikaye yavas yavas bir hikaye daha acılırsa eger günlük online kisiler sayısına göre adam alalım öbür türlü garanti böyle sonuclar ortaya cıkcaktır.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Anıl cidden çok büyütüyosun, sitede fazla online oyuncu yok. Ardı ardına da yazacak bir şeyler hemen gelmiyor insanın aklına. Başlardaki hatayı yapmayalım yeter ki, hızlı gidip de sonra herkes soğumasın. Yavaş yavaş, sindire sindire ilerleyelim.
Arkadaslar benim bugün dogum günüm pek fazla yazamaya bilirim dısarı cıkcam az sonra yarın tabiki her zman ki gibi yazmaya devam ederim simdi sadece Huor'un ne planladıgını ögrenmeye calısıorum
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Bir ocağımız vardı sığınacak, şimdi o da kalmadı ha?
Kimse umursamıyor artık ocakbaşını, nede içindeki yazıları?
Yazmıyor hiç kimse, girmeye bile tenezzül etmiyorlar.
E biz ne yapalım ki?
(deli olucam ne zaman bişey yazmaya kalksam şiir gibi yazıyorum ya )
AlenthasLeasess senin durumunu ben de yaşamıştım daha önce... : ) ) ) Siteye en çok giren üyelerden birisin... Ve günde iki üç dört defa siteye girince tüm başlıklar çok yavaş ilerliyor gibi geliyor insanlara.... : ) ) ) ) Ancak ilerliyoruz bütün başlıklar ilerliyor aslında... Elbette çok hızlı değiliz belki ancak okul dönemine göre küçümsenmeyecek bir hız...
Ancak daha iyi olabilir miyiz
Olabiliriz...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eh haklısın tabii ki ama girenlerde yazmıyor... Ya da hiç girmiyor. Ben elimden geldiği kadar her yere yetişmeye çalışıyorum sırf site çalışsın diye ama, işe yaramıyor...
Yarıyor aslında... : ) ) ) Ancak belki de senin beklediğin düzeyde değil... : ) ) ) ) Merak etme zaman zaman boşluğa karşı konuşmak da iyidir. Sen fark etmesen de eninde sonunda senin sesini duyanlar olur... : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>