Kayıp Hanın Yolcuları [Eleştiri ve sohbet (Toplan
Kayıp Hanın Yolcuları [Eleştiri ve sohbet (Toplan
Arkadaşlar güzel bir hikaye yaratalım istiyorum ama her zaman ilgilenebilecek, daha doğrusu uzun zaman yazamayacak kişilerin girmemesini tercih ederim amacımız hızlı ve belli bir şekilde yarattığımız yeni yaşamdan zevk almak olsun. Katılmak isteyen kişiler karakterlerinin özelliklerini belirtebilirler. D&D gibi ayrıntılara inen bir oyun değil sadece bol Rp yaparak geçireceğimiz bir oyun olsun.
Saygılar...
Not: Siz karakterlerinizin özelliklerini belirttikten sonra kendi karakterimi belirteceğim. Kaç kişinin olduğunu görüp koymam daha düzenli olur gibi geliyor bana.
Saygılar...
Not: Siz karakterlerinizin özelliklerini belirttikten sonra kendi karakterimi belirteceğim. Kaç kişinin olduğunu görüp koymam daha düzenli olur gibi geliyor bana.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hikaye olarak Wes_Dex'le şöyle bir şeyler düşündük. Ã?nceki hikayeye bakıldığında tanışma faslı hızlı ve saçma oluyor. Yani hemen oturup kaynaşıp 'haydi maceraya atılalım' gibisinden. O yüzden diyorum ki katılacak olan kişiler küçük bir şehirde yakın arkadaş olan bir kaç genç ve hep birlikte maceraya atılıyorlar...
Bir de dm gibi birileri lazım olucak. Yani illa ki oyunu tamamen kontrol etmek dışında saatleri kontrol eden birisi. Bir de önceki oyundaki gibi başkalarının karakterlerini fazla kontrol etmeyelim. Herkes başlangıç yerini belirlesin ve bir yerde buluşalım.
şimdilik hepimiz basit bir köylü çocuğuyuz, çoğumuz evindeki yatağında uyumakta. Kimsenin özel bir yeteneği yok şimdilik, sonradan kazanılacak (böylelikle hangi sınıfı seçeceğiniz konusunda zamanınız olur sanırım).
Tabii illaki insan olmaya gerek yok sanırım değil mi? şimdilik aklıma bunlar geldi, tabii bunlar benim fikrim illa ki kabul edilmesi gerekmiyor.
Bir de dm gibi birileri lazım olucak. Yani illa ki oyunu tamamen kontrol etmek dışında saatleri kontrol eden birisi. Bir de önceki oyundaki gibi başkalarının karakterlerini fazla kontrol etmeyelim. Herkes başlangıç yerini belirlesin ve bir yerde buluşalım.
şimdilik hepimiz basit bir köylü çocuğuyuz, çoğumuz evindeki yatağında uyumakta. Kimsenin özel bir yeteneği yok şimdilik, sonradan kazanılacak (böylelikle hangi sınıfı seçeceğiniz konusunda zamanınız olur sanırım).
Tabii illaki insan olmaya gerek yok sanırım değil mi? şimdilik aklıma bunlar geldi, tabii bunlar benim fikrim illa ki kabul edilmesi gerekmiyor.
Bir deee, bu grupta bir Elf ile bir cüce en başta bir arada olamaz, onu belirtmek isterim, diğerinde birlikteydiler çünkü cüceler ne yol biliyorlardı, ne bir şey, çaresizdiler yani, fakat şimdi bir nebze buluşma olacak, daha dikkatli olabiliriz?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Alenthas konustuklarımızı tam olarak anlatmıs bana söyleyecek pek bir sey kalmıyor.Irk konusu baya karısık olacak sanırım fakat cok da zıt ırklar secmessek o sıkıntıda ortadan kalkar.Dm olarak bakdıgımızda bir dm den cok oyunu yöneten biri olması sart yoqsa oldukca cok sıkıntı oluyor.Saat kavramı olsun istiyorum.Yani birinin oyundaki saat kavramından sorumlu olmasını istiyorum.Bu bende olabilirim cok da hosuma gider.Saat kavramı illa ki 20.05 sıralarında olarak degilde daha cok "Ahmet ögle sıcagında yoluna devam etmek icin ugrasıyordu" veya "mehmet kararan havada penceresinden dısarı bakıyordu gibi.Anlatabilmisimdir umarım.Onun dısında hikayeyle bagını koparmayacak ve sürekli devam edecek birilerinin oyuna katılması herkez icin daha iyi olur görüsündeyim.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Huor Tinehtelë
Köy köy dolaşıp şarkı şöyleyen ney çalan bir eleman.
1.66 boyunda mavi gözlü, uzun ve sarı saçları olan, yakışıklı, çelimsiz ama hızlı ve dikkatli.Aşıktır kendileri, öyle bir ELF işte
Tanıdığı herkes kılıçtan geçirildikten sonra kafayı yiyen bir tip.
Köy köy dolaşıp şarkı şöyleyen ney çalan bir eleman.
1.66 boyunda mavi gözlü, uzun ve sarı saçları olan, yakışıklı, çelimsiz ama hızlı ve dikkatli.Aşıktır kendileri, öyle bir ELF işte
Tanıdığı herkes kılıçtan geçirildikten sonra kafayı yiyen bir tip.
Last edited by Edmond on Tue Mar 25, 2008 3:43 am, edited 1 time in total.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sanırım yine Donaef Loaroam olucak adım ve hırsız olabilirim beni en cok yansıtan özelliklerde biri yani.Yanlıs anlamayın hırsız deilimdir
fakat fırlamalık acısından hırsız dısında pek bir karakter yoq ve ayrıca hırsız karakteri oynatmak benim icin cok keyif verici.
isim: Donaef Loaroam
1.78 boy 67 kilo siyah saclı koyu kahverengi gözlü ve yakısıklı ayrıca.
köyde ki bir cok kisi Donaef'ın yaptıgı fırlamalıklardan nasibini almıstır fakat sevilen biridir cünkü yüzü temiz beyaz tenli saf görünümlü bir genctir.Arkadasları yanında oldukca yapmayacagı sey yoqtur macera ruhlu birisidir. (tam bir Vedat Aslan...yani ben oldu bu karakter iste
) hikaye oturunca ayrıntılı bir bicimde karakter kagıdımı yazıcam
isim: Donaef Loaroam
1.78 boy 67 kilo siyah saclı koyu kahverengi gözlü ve yakısıklı ayrıca.
köyde ki bir cok kisi Donaef'ın yaptıgı fırlamalıklardan nasibini almıstır fakat sevilen biridir cünkü yüzü temiz beyaz tenli saf görünümlü bir genctir.Arkadasları yanında oldukca yapmayacagı sey yoqtur macera ruhlu birisidir. (tam bir Vedat Aslan...yani ben oldu bu karakter iste
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Hikayeyi cuma günü başlatmayı düşünüyorum. O zaman bol vaktim olucaktır. Ve zaman gibi kavramları dikkate alabilecek istekli biri olduğu için WeS_DeX sorumlu olabilir. Ben bunu uygun gördüm. Herkes yorumunu yazsın bu konuda. Ama WeS_DeX böyle bir şeyi yapmamızı düşündü bence o sorumlu olmalı.
Bu arada daha 3 kişi görüyorum ben katımak isteyen bu kadar mı istekli kişiler?
Bu arada daha 3 kişi görüyorum ben katımak isteyen bu kadar mı istekli kişiler?
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Pekâlâ o zaman
Karakterimin nasıl bir isminin olacağını daha düşünmedim. Ama tip olarak kara kaşlı kara gözlü bir delikanlı işte, klasik. Bazen kafası çok karmaşık şeylere ererken, bazense çok basit şeyleri anlayamaz. Hangi sınıf olduğuma kadar vermedim, ırk olarak insan seçicem muhtemelen.
Son olarak işte 4 kişiyiz ve hepimizde önceki hikayeye sürekli yazan kişileriz. Daha fazla olmamızın bir anlamı yok. Başkalarını beklemek gibi bir derdimiz yok çünkü
Son olarak işte 4 kişiyiz ve hepimizde önceki hikayeye sürekli yazan kişileriz. Daha fazla olmamızın bir anlamı yok. Başkalarını beklemek gibi bir derdimiz yok çünkü