Dungeons & Dragons : Dragonshard

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Dungeons & Dragons : Dragonshard

Post by CLiCKs »

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum Dragonshard'ı yeni aldım sayılır. RPG yazdığı için aldım birazda ama şu ana kadar hiç rpg bölüm yoktu hep strateji bilen varsa açıklayabilirmi?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Nerden buldun? Ben hala bulamadım.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

D&R da satılıyordu 2 tane kalmıştı birini aldım bulabilirsin bende aradığımdan değil ya şans eseri buldum :D
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

bir süre draagonshard oynadım ben de ama inanın RPG adına birşey yok warcraft 3 frozen throne single player daha sürükleyicidir RPG konusunda, dragonshard sadece fantastik tatta hazırlanmış bir strateji oyunudur. fantastik tarafı ise zindan maceralarını altın toplamak için kullanmışlardır.
Auré Entuluva...Outa i lomé
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

D&R da var fakat her D&R da var mı bilmiyorum.Dün Thief 3 : Deadly Shadow ile Silent Hill 4 aldım.2 sini 20 ytl ye aldım baya ucuzlamıs.Dungeon and Dragons DragonShard da vardi fakat almadim.O da 10 ytlydi sanırım.3 tane de paketi Magic the gatherings ve 2 tane daha eklenti paketi bi kapta 20 ytlydi.İzmirde Bornova forum da ki D&R da bulunmaktadır.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

açıkçası nwn2 bg2 id2 falan varken hiç kasamam bu oyuna eski bi kere boyutlarıda küçük bayağı, bi sürü mod var dediğim oyunlar için bitrdikçe bitir yani, ayrıca nwn2 tam masaüstü zevkinde bir multi player keyfi veriyor
Post Reply