FRP de olağan dışı RP ler!!!

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

aransayes wrote:44 saat uykusuzluktan sonra oyuna gelince böyle saçmalıklar yapmak normal :???:
YUH?!?!?! :|
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bence sacmalık değil aransayes okurken baya bi güldüm :D hala gülüyorum süper :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

druid çok hanımevladı olur, acıya hiç katlanamaz eyvallah tamamda, orada can çekişen 2 kişi varken kolumdaki sıyrığa major heal atmak, daha önemlilere minor atmakta gerçekten saçmalık. Dediğim gibi uykusuzluk başa dert, böyle durumlarda pek sallamıyor insan.

Haaa ayrıca, party deki priest kimseye heal atmamıştır oyunda benden daha efsane bence hiç olmazsa ben yapıyordum. nankörler işte değerimi bilemediler =)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben uykudan uyanır uyanmaz kuzenlerle Frp oynadığımızı hatırlıyorum.Zaten beni kaldırdıkları için gıcıktım :D

Oyun başladıktan sonra, en büyük kuzenimin koluna gülle gelmişti :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Charon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Charon »

şimdi de aklıma, çok çoook kadim warlock' un repliği geldi.

1. oyun ve dm ownz! : Grup, piramittedir. Bir adet piramit bekçisi ki, Nerub tarzı devasa bir bok böceği düşünüelim, grubun peşindedir. Grubun durmamacasına labirentten geçip, piramide girmesi gerekmektedir. Grup, süper bir gruptur. 3 drow erkeği- üçü de okçu- neden, çünkü Lineage 2 oynaya oynaya archer drow ile harikalar yaratma düşüncesi bu 3 arkadaşı sarmıştır; bir minatour astral mage, bir bayan warlock, ve pvp sonucu ölen bir catling (insan-kedi karışımı) assasian ile bir adet human fighter. Bu pvp, birbirine gıcık olan iki arkadaşın bir anda piramitin ortasındaki tuzaklarda birbirine düşmesi sonucunda ortaya çıkar ve pvp, astral mage' in tuzaklara push uygulamasıyla bu iki arkadaşın kazıklara çakılıp betonda ezilmesi ile sonlanır.

Macera buna rağmen devam eder. Nerubian monsterımız grubun geri kalanların peşine düşer. Ve warlock, bir çukura saklanmaya çalışır. Yaratığı öldürmeleri başladıkları lvller için imkansızdır. Ya tuzakları kullanacaklardır, yada kaçacaklardır. DM' in dilinde tüy bitmiştir tüyo vere vere, ama warlock yapacağını yapmıştır. 3 drow takımı da, tam birer drow erkeği şeklinde davranıp partideki kadın karakteri izleyip onun arkasından o mini minicik çukura girerler. Warlock, yaratığın çukura erişeceğini anlayınca 3 drow erkeğini basamak gibi kullanıp çukurdan elini ve sonrasında başını çıkarıp: Dur, sana emrediyorum! der ve kafasından olur. Ardı arkına hala üst üste sırada bekleyen 3 drow erkeğinden ilkinin önce kolları sonra da gövdesini koparan yaratık, ikinciyi alıp uzunlamasına ikiye bölerken, sonuncuyu da delik deşik edip bir yere fırlatır. Sona kalan astral minatourda, campaignin tek kişilik bir campaign olarak ayarlanmamasından ötürü yaratıktan kurtulsa da çıkışı bulamaz ve ölür. Böylelikle ilk oyunda olay biter. Ve DM, çizmiş olduğu bilmem kaç bölümlük piramitinin milimlik planlarına gözü yaşlı şekilde bakar. Sonuç: GG!
Post Reply