Siz biraz başlayın bakalım. Ben size katılırım... Uygun bir giriş yolu bulduğum zaman...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
O zaman nasıl bir tartışmanın hanı esiri altına alacağını bilmediğim için böyle bir bölüm yazdım...
Bu arada farkettim ki buranın adı "Kardeşliğin Tohumları"yken hikayenin geçtiği başlık "Kardeşliğin Tohumu" O yüzden bu başlığın adını "Kardeşliğin Tohumu" olarak değiştirdim.
Topu geri atıyorum Edmond kardeş... Attığım gol pası ona göre.... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bende katılmak isterim hikayenizi okumadım ama yolunu kaybetmiş yada esir tutulurken kaçmayı başarmış bir ozan yada bir asker olabilirim yada herhangi bişi işte !!!
Evet topu AlenthasLeasess e atmış gibiyim. Ancak Edmond tabii kesebilir. : ) ) ) Bu arada birileri insanların tepkisinden de bahsetsin.. Ben bahsetmeyeyim. : ) ) ) ) Siz bahsetseniz daha iyi.
HARBE GİDEN
Eh hikaye değişik bir hal aldı ama naapalım? ? ? Orhan Veli bile nice şiirler yazmışken hakkında rakıyı bu topraklardan söküp atamazdık ya di mi? ? Tadini çikar rakinin Vre Lois...
HARBE GİDEN
HARBE GİDEN