Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Hata tanrılardaydı kesinlikle onu küçük görüp horlayarak kinini ve kendi gücünü keşfetmesini sağladılar bir yerde yani yoldan çıkmasını onlar sağladı ve yolu tekrar bulmasınada yine onların kardeşine olan bilinçsiz yardımları idi (kenderide küçümsemişlerdi
) demek küçümsenmemsi gerek hiç bir canlının hepsinin günü gelince görevini hakkıyla yerine getirme gücü var ve tabi hiç biriyle raisti bir kefeye koyamam. 
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
Aslında raitlin in bazı yerlerde abartıldığını düşünsemde kendisini taktir ediyorum. Sonuçta istediği bir şeyin peşinden gitti ve gücü elde etmek için herşeyi yaptı. Günümüzde bunu yapan bir ton insan var. Kimisi çirkeflik,hile ve dolandırıcılıkla kimisi ise emeğinin hakkıyla.
Taktir ettiğim konu ise raistlinin sadece çabasıdır bu ara.
Taktir ettiğim konu ise raistlinin sadece çabasıdır bu ara.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Tanıdığım en karmaşık FRP karakteri.Ne zaman ne yapacağı asla belli olmaz.Ölüm döşeğinde bile millete laf koyabilen nadir insanlardandır.Weis in çocuğum dediği bi karakter olduğu da yazılmıştır burada mutlaka( Hepsini okuyamadım kusura bakmayın
) Kısacası DL okuyan ve seven herkes için bir efsanedir.(İstisnalar
olabilir tabi )
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Squan doğru demiş, günümüzde onun gibi yapan bir çok insan var. Bana göre Raistlin sevilesi bir karakter değildir hiç bir zaman ama hep bi çekiciliği vardır, bunu da onun aşırı yüksek zekasına ve okuyanları hayrette bırakmasına veriyorum yoksa takdir edilecek biri değildir kendileri.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ben Raistlin in seviyorum. daha doğarken hayata 1-0 yenik başlayıp daha sonra azmiyle ilerlemesini seviyorum. Abartı bir karekter olabilir. Ama ben tanrılara meydan okumasından dolayı değil sadece o noktaya gelene kadar olan sabrını da seviyorum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ben neden daha önce böyle bir bölüm varmış da görmemişim.
OMGWTF Raistlin!!!! Kırmızı haline de, kara halinde de, ebruli haline de.........wtf!
Mage seçmiş herkesin Raistilin rpsi yapması- ki üçüncü boyut taşımayan bir karakterdir- ayrıca bir iğrençlik.
Nefret etmiyorum, dalga geçilesi bir karakter olarak görüyorum.
OMGWTF Raistlin!!!! Kırmızı haline de, kara halinde de, ebruli haline de.........wtf!
Mage seçmiş herkesin Raistilin rpsi yapması- ki üçüncü boyut taşımayan bir karakterdir- ayrıca bir iğrençlik.
Nefret etmiyorum, dalga geçilesi bir karakter olarak görüyorum.
[b]raist babadır permatik kullanır[/b]
zeki hırslı azimli falan filan
adam calıstı cabaladı
bole 3 5 adam daha olsa kalkınırız animallah
iyi yada kotu gorecelidir bunuda unutmassak
neyse nice raistler yetismesi dilegiyle
asjdoajsdıasd
adam calıstı cabaladı
bole 3 5 adam daha olsa kalkınırız animallah
iyi yada kotu gorecelidir bunuda unutmassak
neyse nice raistler yetismesi dilegiyle
asjdoajsdıasd
Raistlin, ucuz zekaya sahip bana kalırsa. Başlangıçta ben de Raistlin hayranıydım ama zaman içinde, işin ilmini de biraz aldığımda Raistlin' in bir protip olduğunu- ki prototip olmak her karaktere nasip olmaz- gördüm. Tamam, bir tip. Her yönüyle verilmiş bir karakter değil. Hafif de otistik. Ama Raistlin de Raistlin' dir kardeşim. şimdi uzatmanın da anlamı yok.
Kayıkçıııı! Uzatmaaa!
Kayıkçıııı! Uzatmaaa!
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Gandalf zaten doğuştan bir maiaydı. Raistlin de kendi hırsıyla Tanrı bile olmuştu bildiğim kadarıyla. Bir de tabi orta dünya'da büyü kullanımı sadece istarilerde (onlar da 5 kişiler). yani krynn'daki gibi herkes büyü sanatıyla ilgilenemiyor. Raistlin orta dünya'da yaşasaydı en fazla Saruman'ın yardakçısı olurdu Grima gibi. Haksız mıyım?
Zaten büyücü olmak gibi bir şansı olamazdı, ancak Aragorn gibi olabilirdi, gerçi o da doğuştan ballı
Ã?yleyce Bilbo Baggins diyeceğim, o da Gandalf'la karşılaştığı için ballı
Ã?yleyse Samwise gibi olabilirdi
Ã?ünkü Sam'in önemi tartışılmaz, oysa o sadece bir hizmetli 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury