Dikkat ! MSN 'iniz hacklenmesin ! (Önemli)
Orasını bilmiyordum salladım
Ama e ile k yi el çabukluğu hatası 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Kendimi gülmemek için zor tutuyorum 
Geçenlerde arkadaşım bir siteden kendisini engelleyenlere baktığını söyledi. Neden yaptığını sorduğumda "kim engellemiş diye baktım," dedi. Bende niye bakıcaksın ki dediğimde "kim engellediyse ben de engelledim, intikam aldım," demişti -onu kim engellediyse çok üzülmüştür eminim
. Bu kadar saçma ve çocukça bir zihniyet olamaz! Her neyse bugün arkadaşın msnine reklam amaçlı bir siteden girilmiş, reklam yapılmış ve çıkılmıştı. Bir de sözleşmelerde "bilgileriniz asla kayıt edilmez" yazmışlar. Başka bir sitede ise yine insaf edip sözleşmeye "bilgileriniz reklam amaçlı kullanılabilinir," manasında bir kaç kelime yazmış, fakat kimsenin okumayacağını -okusada anlamayacağını- bildiklerinden dolayı içlerini rahat tutmuşlardır eminim
Keşke böyle saf insanların şifrelerini değiştirselerde akılları başlarına gelse 
Geçenlerde arkadaşım bir siteden kendisini engelleyenlere baktığını söyledi. Neden yaptığını sorduğumda "kim engellemiş diye baktım," dedi. Bende niye bakıcaksın ki dediğimde "kim engellediyse ben de engelledim, intikam aldım," demişti -onu kim engellediyse çok üzülmüştür eminim