Ölüme Öıkan Hayat (Hikaye)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kerdox zırhının büyük bir kısmını yanında taşıyordu. Üzerine giymek istememişti. Yani elindeki o dikenli eldiveni takılı değildi. Bunun bilincinde Truan'a doğru koşturmakta olan Donaef'in suratına gönül rahatlığıyla bir yumruk indirdi. Yere yıkılan Donaef'in yanına tükürerek "Bela istemiyorum," dedi.
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

"Oh!. Tamsanayaraşırbirdavranış! Ã?nceadamınburnunayumrukatsonra "Belaistemiyorum" de." Glimbell Kerdox'u konuşma hızı hariç mükemmel bir şekilde taklit etmişti.
"Buralarılanetliyerler, biranöncekendiülkemizedönsekiyiolaca..."
Glimbell lafını bitiremeden siyah bir duman içinden çıkarak kara şövalye belirdi.
"Siz gerçektende beklediğim kişilersiniz. Testi başarıyla geçtiniz."

Kılıcını önüne sapladı ve iki elini üstüne koydu.
"şimdi bütün aklınızı buraya vermenizi istiyorum. Size bir hikaye anlatacağım.

Eskiden bu diyarlarda kuvvetli ve dürüst bir kral vardı. Yüzyıllarca adaletli bir şekilde hüküm sürmüş halkı bolluk ve rahatlık içinde yaşıyordu. Genç ve güzel bir prensesle evlenmeye karar verdi. Prenses bu dürüst kralla evlenmeyi sevinçle kabul etti, taa ki onu sınırdan almaya gelen şövalyeyi görene dek. Bu şövalye kralın en sadık adamı ve sağ koluydu. O da prensesi görür görmez vurulmuştu ama şövalyelik prensipleri gereği hiç bir şey söylemedi.

Kral prensesle evlendikten sonra yardımcısı yılandilli vezir krala zehirini akıtmaya başladı. şövalye ile prensesin ilişkisi olabileceğine dair imalar. Adaletli kral sevgisi konu olunca adaletin terazisini şaşırttı. Prensesin yalvarmaları, şövalyenin yeminleri fayda etmedi. Prenses işkence edilerek şövalyenin gözü önünde öldürüldü. şövalye ise en kudretli büyücüler tarafından lanetlendi. O andan sonra yemin etti acımasız kraldan intikam almaya.

şövalye lanetini yanında taşıyordu gidip yerleştiği bölgede ne bir çiçek ne de bir ağaç yetişiyordu. Ölümün yürüyen temsilcisi olmuştu. Kendini kara büyüye verdi, lanetini güce çevirdi, kendi güçlendikçe lanetide güçleniyordu, bölgesi genişliyor ölüm yayılıyordu.

Kral normal bir orduyla şövalyeyi yenemeyeceğini anladı, kudretli büyücülerle anlaştı başka boyutlardan şeytanlar ve iblisler çağıracaklar. Sonrasında o iblisleri benim üstüme yollayacaklar. Fakat bilmediği o iblislerin geri dönmeyeceği, bütün dünyayı ele geçirecekler.

Benim istediğimse kralın ölmesi. Bunun için dünyanın yok olmasına gerek yok."

Durdu başını öne eğdi düşüncelere dalmış gibiydi. Sonra başını kaldırdı kırmızı gözleriyle onlara bakarken sordu:
"Benim için bunu yapar mısınız?"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor dikkatlice dinledi.Galiba şovalye talihsiz birisinden başka bir şey değildi.Hem de bir aşıktı.Huor iyi bilirdi aşkı.Bütün grubu adına öne atıldı.

*Pekâlâ, sizinle savaşacağız, hatta, aramızda tek başına gidip onu öldürebileceğine inandığımız arkadaşlarımız bile var,* dedi Donaef'e bakarak ve devam etti.

*Peki, sizden bir şey isteyebilir miyiz?Bu işin sonunda, bir kişiyi daha öldürmenizi istiyoruz, onu da bizim adımıza siz yapabilir misiniz?Bizim gücümüz ona yetmez!Zalim bir insan kral o, bir kuzgunu tutsak edip zorla evlenmeye çalıştı ve biz o kuzgunu buraya kaçırdık, sizin de izniniz varsa eğer, o kuzgun serbest kalsın, ve kral bir daha onunla uğraşamayacak hale gelsin?Eğer bize bu iyiliği yaparsanız, çok memnun oluruz.*

Sonra hafifçe sevindiğini belli etti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply