Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
-
Mark
- Kullanıcı

Bende Detect secret doors büyüsünü öğrenmeyi düşünüyordum. Dediğin diğer büyüyü bilmiyorum. Detect Snares ve pits?
Whispering Wind büyüsünü yapmayı düşünüyordum. haber vermek için?
Olaf alchemy ye yetenek vermemişsin. İntin de ayarı sıfır. Malzemelerimiz boşuan gider. Ben yapıcam, merak etme. Sen undeadlerle yeniden savaşırsak diye, birkaç kutsal su şişesi yapsana.
Whispering Wind büyüsünü yapmayı düşünüyordum. haber vermek için?
Olaf alchemy ye yetenek vermemişsin. İntin de ayarı sıfır. Malzemelerimiz boşuan gider. Ben yapıcam, merak etme. Sen undeadlerle yeniden savaşırsak diye, birkaç kutsal su şişesi yapsana.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
:schemes: Hakikatten yaa, ben bu işlerin acemisiyim, ganimetin (miras diyelim gidenlerden biri yabancı değildidevrimk wrote:Kulede bulunan eşyalar.
Ayrıca Büyücü için çalışma odası ve ekipmanları ve Kimya labaratuarıda var.
Circlet of Persuasion
Gloves of dexterity +2
Cloak of Resistance +1
Boots of Striding and Springing
Wand of M.A.A. (lvl 9) x?
Staff of the Necromancer
Command Undead x3
Animate Dead x3
Create Undead x1
Potion:
Bull Strength x1
Enlarge x2
Cure Light Wounds x3
12.000 gp. değerinde mücevher.
Bir de bu Nemhir denen arkadaşı nereye sakladık, saklayacağız? İleride diriltme durumu olabilir diye düşünüyorum.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Eşyaları bir tanımlim neye yaradıklarını onu sana vermeyi düşünüyordum, bulls potion ıyla birlikte
Ya o büyü işe yaramıyor söylediğin için sağol devrimk.. O zaman geri dönmek zorundayız.
Darthu'yla ben kulede kalalım en iyisi, Kuledeki şeyleri birileri alsın istemiyorum
şu kasabaya da birileri gitmek zorunda, kendi başlarına birşey yapmaya kalkmasınlar diye. Huor senin karizman süper
Senin anlatman daha iyi olur. Wulfgar tek başına epoh a gitmek tehlikeli. En iyisi kuledeki paradan al da, yürüme. İçimden burayı bırakmak gelmiyor arkadaşlar daha ne şeyler vardır kim bilir. O yüzden, ben burda kalcam. 
Alchemy ye rank vermeden , deneme yapamıyorsun dwaxer. Ya birşeyleri kırıcaksın!
Devrimk, darthu kuleyi arayabilirmi acaba?
Druid yada ranger yok aramızda napcaz, şu kitabı okumayı geciktiricem şimdilik. Ã?ünkü büyüleri hemen öğrenebiliceğimi sanmıştım. Günlerce bakmam gerekiyormuş meğerse. Tüm vaktimi şu büyüleri öğrenmekte geçiricem.
Devrimk, benim familiar ım var dimi? Almıştım da oyunda hiç görülmedi, arkadaşın dediği gibi.
Ben kaptırdım
Tam kurallarıyla oluyor ya, çok güzel.
Darthu'yla ben kulede kalalım en iyisi, Kuledeki şeyleri birileri alsın istemiyorum
Alchemy ye rank vermeden , deneme yapamıyorsun dwaxer. Ya birşeyleri kırıcaksın!
Devrimk, darthu kuleyi arayabilirmi acaba?
Druid yada ranger yok aramızda napcaz, şu kitabı okumayı geciktiricem şimdilik. Ã?ünkü büyüleri hemen öğrenebiliceğimi sanmıştım. Günlerce bakmam gerekiyormuş meğerse. Tüm vaktimi şu büyüleri öğrenmekte geçiricem.
Devrimk, benim familiar ım var dimi? Almıştım da oyunda hiç görülmedi, arkadaşın dediği gibi.
Ben kaptırdım
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Olaf öncelikle 7 adet Holy Water şişesi hazırlıyor; 2 Darthu’ya, 2 Huor’a, 1 Yenendithas’a, 1 Wulfgar’a, 1 de kendine. Arkadaşlarına veriyor ve nasıl kullanacaklarını bilmeyenlere izah ediyor. (Bilmeyen için not: Uygun mesafeden [10ft] undead üzerine fırlatılacak. [2d4 splash dmg] 5 ft etrafındakilere de 1 hp dmg veriyor. Ancak bedeni olmayan hayalet, vs gibi undeadlere fırlatmayıp, şişenin kapağını açıp suyu sıçratmanız gerekiyor.) Aslında kimya kabiliyetim artınca Holy water ile acidi birleştirip, çalkalayınca gazoz gibi köpürüp fışkıranını yapacam bunun.
Ayrıca 1. hafta 8 şişe acid ve 8 şişe Alchemist fire yapmak için çalışmalara başlıyor. Başarılı olamadıkları varsa (sayıyı tamamlamak için) ikinci hafta başarısız olduklarını, (+2 adet fazla olarak) tekrar yapmayı deniyor.
.
Olaf öncelikle 7 adet Holy Water şişesi hazırlıyor; 2 Darthu’ya, 2 Huor’a, 1 Yenendithas’a, 1 Wulfgar’a, 1 de kendine. Arkadaşlarına veriyor ve nasıl kullanacaklarını bilmeyenlere izah ediyor. (Bilmeyen için not: Uygun mesafeden [10ft] undead üzerine fırlatılacak. [2d4 splash dmg] 5 ft etrafındakilere de 1 hp dmg veriyor. Ancak bedeni olmayan hayalet, vs gibi undeadlere fırlatmayıp, şişenin kapağını açıp suyu sıçratmanız gerekiyor.) Aslında kimya kabiliyetim artınca Holy water ile acidi birleştirip, çalkalayınca gazoz gibi köpürüp fışkıranını yapacam bunun.
Ayrıca 1. hafta 8 şişe acid ve 8 şişe Alchemist fire yapmak için çalışmalara başlıyor. Başarılı olamadıkları varsa (sayıyı tamamlamak için) ikinci hafta başarısız olduklarını, (+2 adet fazla olarak) tekrar yapmayı deniyor.
.
Dwaxer D&D'nin en kötü kurgulanmış bölümü craft skilli.
Söylediğin adette yapmak istediğin kimyasalları 2 haftada yetiştirmek imkansız.
4 Acid, 2 Alchemist fire yapabildin 2 haftada. Bir kaçta kötü zar attım.
Ã?rnekle anlatmak gerekirse:
Senin haftada imal edebileceğin en pahalı eşya şöyle hesaplanıyor:
Skill check x Craft DC = sp.
Yani
19+6=25 x 20 = 500 sp. 50 gp'lik eşya imal edebiliyorsun.
Zamanında zırh yapmak istediğimizde anlamıştık bizde.
Masterwork Mithrall Full plate imali için 5 yıl gerekiyordu, satın almaya karar verdim.
Söylediğin adette yapmak istediğin kimyasalları 2 haftada yetiştirmek imkansız.
4 Acid, 2 Alchemist fire yapabildin 2 haftada. Bir kaçta kötü zar attım.
Ã?rnekle anlatmak gerekirse:
Senin haftada imal edebileceğin en pahalı eşya şöyle hesaplanıyor:
Skill check x Craft DC = sp.
Yani
19+6=25 x 20 = 500 sp. 50 gp'lik eşya imal edebiliyorsun.
Zamanında zırh yapmak istediğimizde anlamıştık bizde.
Masterwork Mithrall Full plate imali için 5 yıl gerekiyordu, satın almaya karar verdim.