Yeşeren Umutlar (Yorum)
Cevaplanması gerekn sorular var öyküde:
1- Mark'ın kızıl elf karakteri neden hapse düştü ve Esten'e tam olarak nasıl hizmet ediyor?
2- Algenia'nın hapse düşme sebebi nedir? Ölkesine hizmet eden bir casusdu ama nasıl yakalandı?
3- Barbar çocuğun yakalanışının öyküsü ve en önemlisi adı ne?
4- Deru'nun barbar çocuğa kendisinin bu kadar sorumlu hissetmesinin belli bir sebebi var mı?
5- Minna nerde?
Gördüğünüz gibi yazmayan kişilerin cevaplaması gerekn sorular bunlar. Mark yazsa da günde bir defa anca giriyor. Clicks'in yoğun sınav dönemi ama girdiği zaman da bir şeyler yazmadan çıkmasın lütfen. Wes_dex şu anda başka bir ilde ve işleri var ona bir şey demeye hakkım yok. Onu teleport edemem ki
En çok Lydronk ve Edmond yazıyor ama lydronk da son zamanlarda pek yazamıyor. Neyse hadi öykümüz bizleri bekler...
1- Mark'ın kızıl elf karakteri neden hapse düştü ve Esten'e tam olarak nasıl hizmet ediyor?
2- Algenia'nın hapse düşme sebebi nedir? Ölkesine hizmet eden bir casusdu ama nasıl yakalandı?
3- Barbar çocuğun yakalanışının öyküsü ve en önemlisi adı ne?
4- Deru'nun barbar çocuğa kendisinin bu kadar sorumlu hissetmesinin belli bir sebebi var mı?
5- Minna nerde?
Gördüğünüz gibi yazmayan kişilerin cevaplaması gerekn sorular bunlar. Mark yazsa da günde bir defa anca giriyor. Clicks'in yoğun sınav dönemi ama girdiği zaman da bir şeyler yazmadan çıkmasın lütfen. Wes_dex şu anda başka bir ilde ve işleri var ona bir şey demeye hakkım yok. Onu teleport edemem ki
Vay be Algénia, yürü be Algénia, ben seni kibirliyle oldukça meşgul, narsizmin doruklarında dolaşan bir yüksek elf sanıyordum, harbi takdir ettim.
ama Algénia gözüme girerken, kontejyan dol olduğundan, biri de gözümden düştü, Safiel... Hayır, kafama kütük düşünce(şaka maka, ciddi bir olay, ölebilirdim! Bir de kısayım yani...) beni kurtaran dryadın köle olarak satılmasına izin veremem (Hoş, ben de onu kurtarmışım da, kafama kütük düştüğünden hatırlayamıyorum
)
ama Algénia gözüme girerken, kontejyan dol olduğundan, biri de gözümden düştü, Safiel... Hayır, kafama kütük düşünce(şaka maka, ciddi bir olay, ölebilirdim! Bir de kısayım yani...) beni kurtaran dryadın köle olarak satılmasına izin veremem (Hoş, ben de onu kurtarmışım da, kafama kütük düştüğünden hatırlayamıyorum
şimdi uzun süre girmeyen arkadaşlara kısa hatırlatmalar:
- Safir, Barbassoyla pazarlığa girişti ve en hızlı gemisi Kanatsız Pegasus karşılığında Deru ve Mark'ı takas etti tabi onlara danışmadan.
- Bu olay özellikle Algenia'yı çok sinirlendirdi.
- O sırada kızıl elfe sinir olan gnom Lydronk ve barbar çocuk elfe kötğü bir şaka yaptılar. şu anda hala baygın olması lazım.
- En son olarak Safir'e gelen bir mesajla olayların seyri değişti.
- Safir, Barbassoyla pazarlığa girişti ve en hızlı gemisi Kanatsız Pegasus karşılığında Deru ve Mark'ı takas etti tabi onlara danışmadan.
- Bu olay özellikle Algenia'yı çok sinirlendirdi.
- O sırada kızıl elfe sinir olan gnom Lydronk ve barbar çocuk elfe kötğü bir şaka yaptılar. şu anda hala baygın olması lazım.
- En son olarak Safir'e gelen bir mesajla olayların seyri değişti.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Birincisi bu bir oyun değil hikaye diye biliyorum
İkincisi eğer bir planın varsa bunu iki satır yazarak değil tüm olayı yazarak tamamlarsın ki kimse senin planına karışamasın ve sonradan kendi karakterlerinin ne yaptıklarını yazsınlar.. Son olarak da catboy karışmadı, sadece elindeki asanın gücünü kullanarak yapılan büyüyü etkisiz hale getirdi sanıyorum ki...
Ben bu aralar giremedigim icin karakterimle tabi ki oraya gitti buraya gitti gibi yazilar yazabilirsiniz.Benim boyle bir sorunum yok hikaye guzel gidiyor.Mark zaten bir kac satir yazip birakiyordu.Gunde bir defa anca yaziyordu.Her neyse ben cuma aksamiyla beraber her aksam yazmaya baslayacagim simdi bile firsat buldukca girip yaziyorum...
Super gidiyor oyun.
Super gidiyor oyun.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)