Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Grenka'yı yendik. şimdi bizi neler bekliyor?
- Kanatsız Pegasus'a binip Neramar Kayalıklarından geçerken fırtına ya yakalanıyacağız.
- 3. boss: Fırtına Kuşu (Lightning Bird): Etrafından yıldırımlar fışkıran okyanuslrada fırtına çıktığında ortaya çıktığında inanılan eski bir efsanevi yaratık. Onu yeneceğiz.
- Deniz elfleri bizi kurtaracak ve gizli şehirlerine götürecekler.
- Liderleri bize gelecek olan gizli tehlikeden bahsedecekler ve özel çocukların ne amaca hizmet ettiklerini anlatacaklar.
- Yüksek elflerin liderini göremiz gerektiğini ve uyarmamızı isteyecekler. (Algenia'nın yardımı olmadan asla yapılamayacak olan bir görev bu!)
- Avalende: Ormanlarla kaplı ılıman iklime sahip bir kıta. Ormanlık bölgede orman elfleri ve dryadlar yaşıyor. İnsanlar ve yüksek elfler büyük şehirler kurmuş, burada en sözü geçen ırklar da bunlar. Huor kıtaya vardığında Minna'nın peşine düşecek büyük ihtimalle. Algenia ülkesine dönüp halkını uyaracak. Safir tarikatını görmeye gidecek. Deu intikamı almaya gidecek. Lydrınk ve barabr çocuk istedikleri kişinin yanında seyahat edebilirler.
(Ã?ykü planım böyle. İtirazı olan veya eklemek istediğiniz bir şeyler olursa öykü içersinde kendileri yazarak değiştirebilirler. Ã?ykünün kaderi hepimizin elinde!!!! :) )
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ben bu haftasonu yokum. Yani çok az varım büyük ihtimalle. Ã?nceden belirteyim, tercihim Deruyla gitmek olacak. Mümkünse Thereon'u da almak istiyorum, Alenthas izin verirse :D

şimdi bu haftasonu yokum dediğim gibi. Olay şu ki, eğer bu haftasonu ilerleyip Deru'nun yanıda yolculuğumu sürdürürsem, karakterimi Wes_Dex ya da Alenthas (gelirse) alsa iyi olur. Kim alacak karakterimi bilmiyorum, bana haber versin. Ã?ünkü dryadlara gideceğim kısım çok önemli bir parçası Lydronk'un geçmişinin. Geçmişi bir kabaca anlatırım o karakterimi alan kişiye. Gerçi Deru dedi Thereon'a, kimseyi alamam, diye ama hallederiz (umarım) :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Thereon zaten Deru'yu bırakmaz :)
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben Thereon a oyle soyledim cunku kimsenin basinin derde girmesini istemiyorum.Tabi ki bende Thereon ile Lydronk un benimle gelmesinden yanayim.En cok onlarla kaynasti Deru.Bakalim iyi olucak gibi.Deru da Thereon u birakmaz zaten cunku ona karsi kendisini sorumlu hissediyor.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

E tamam zaten, 'muhteşem üçlü'ye kim karşı koyabilir ki? Ama oraya biraz çok var. Daha deniz elfleriyle muhabbet edeceğiz falan...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ã?nce fırtına kuşuyla savaşacağız ardından deniz elfleri bizi bulup saklı şehirlerine götürecekler böylesi daha iyi olur bence çünkü saklı şehirden sonra daha büyük bir boss savşı olacak hiç tahmin edemezseniz kimle savaşacağımızı...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Thereon mu? Bu gidişle 3. boss ben olacağım demiş mini sohbette Alenthas? Savaş karada mı su da mı olacak, tahmin yürütelim :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Belki de havada olur savaş kim bilebilir ki? ? ? Markus Antonius'un sözüdür. Brutus'la denizde savaşacağız, karada savaşacağız. Eğer bir yolu olsaydı havada ve ateşte de savaşırdı. Ã?yle ki büyük kinimiz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Artık 4 olurum bende :P

Zaten bir kuşu vurmak yeterince zorken bıçak kullanmakta uzmanlaşmış biri ve bir ozanın fırtına içindeki bir kuşu vurma olasılığı yok...
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Alenthas kastettiğin, çok fazla mı kolay oldu öldürmemiz?Yani yeterince zorlaştırmaya çalıştım?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yok kolaydan ziyade okla vurmak imkansız onu o hava şartları altında, yani sanırım fırtına kopuyordu değil mi?
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, ama gerekli olan her şeyi yaptım, 2 büyü yapıldı o oka?Ayrıca kuş yeteri kadar yakınımızdaydı!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Catboy kalkanın kırılma bölümünü editlersen sevinirim çünkü ilerdeki planlarımı ona göre yapmıştım?
Last edited by CLiCKs on Sat Apr 05, 2008 3:22 am, edited 1 time in total.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet ama hepsi büyülü müydü? Ve ne kadar yakın olursa olsun sanmıyorum ki fırtınalı bir havada okun bir metre bile saptırmadan gideceğini...
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Elektrik büyüsü, bir ozanın güç büyüsü, ayrıca normal bir yay değil, arbalet?Daha ne, zaten elektrik tek başına yeterdi :) Ve öcccüüüüyle aramızda 6-7 metre fark vardı

-Freddie Mercury
Post Reply