Gedik Savaşları Efsanesi

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Gedik Savaşları Efsanesi

Post by CLiCKs »

Gedik Savaşlarını Efsanesini okudum yani ilk 4 kitabı ama kalanlarını beğenmemişler fikirlerinizi alıyım diye düşündüm sizce okunmalımı ben genede almayı düşünüyorum?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kim beğenmemiş ki, öle insanlar mı var?

Süper ötesi, muazzam. Tamamen yaşıyorsun, içinde.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bende öyle düşünüyorum ama kaç yıl öteye gidiyorlar geik savaşlarının ardından eski karakterler yaşıyormu? Bu arada kitabı okurkan

Code: Select all

Pug'un Kelewan'da Yüce Meclisinin bütün üyelerini gözü önünde yapılan gösterilere karşı  oldukça sinirlenmesinin ardından çok muazzam bir büyü akımı yaşatmıştı etrafına. Resmen içimde yaşamıştım :D
bu sahne çok hareketlendirmişti beni :)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Evet, çok ilerisine gidiyor. Bazı karakterler ölücek ve yıllar geçiyor. Her seride aradaki farkı görebiliyorsun. Yeni karakterler ekleniyor.

O sahneyi sevdiysen, daha hareketli şeyler olucak. Büyüsel anlamda. Ve çok şeyler giriyor ticaret, savaş durumu, ikmal ler, büyücüler meclisi, yılan adamlar, tanrılar ve deli tanrı......

Spoiler vermicem, okurken daha zevk alman için, bana biri sölese çok sinir olurdum, saldırırdım :D

Bende yeni kitabı bekliyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply