Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Arkadaşlar bu fikre ne diyorsunuz? Huor'un yüksek Bluff Check var. Ben de [Eagle’s Splendor] büyüsü yapar birkaç dakikalığına Charismasını +4 arttırırsam sanırım Bluff: +11 oluyor.dwaxer wrote:Benim aklıma başka bir plan geliyor, Ã?etebaşıyla konuşup dışarıda 1 milyon gplik bir define olduğunu, yardım ederse %25 vereceğimizi söyleyip adamı kandırmak! Üstelik haritayı da getirtiriz ayağımıza. :schemes: ama etik açıdan bir good cleric olarak böyle bir fikir hoşuma gitmiyor, öte yandan adamların bize karşı kötü niyeti olduğu belli olduysa böyle bir aksiyon alignmentim açısından bir mahsur teşkil eder mi emin değilim..
Gidip hırsızların patronuna şöyle diyecek: "Yaa arkadaşım biz sadece bir harita almaya gelmiştik buraya, kazayla başımız derde girdi; belli ki sen buraların kralısın bizi buradan çıkarırsın. Yanımızda fazla para yok ama hazineyi bulunca sana 50bin gp veririz.” (Bluff Check)
Patronun ağzı sulanır: “Hazine mi dedin?”
“Evet hazine, en az 1 milyo... şeyy yüzbin altın olduğunu tahmin ediyoruz.”
“Yaa...” Patronun gözleri ışıldar, numarayı yemiştir. Üstelik bize yörenin profesyonel haritasını hırsız adamlarını kütüphaneye sokarak çaldırtıp getirir, vs.
Ya da patron yemez numarayı,
.
Bence olabilir, zara bakar, ama adamın karşısına dikilince savaşabilme olanağımız biraz azalabilir. Benim Rage+Shift yok maalesef silah çekmem filan gerekiyor.
Tabii önceden korunma büyülerini yapıp sonra görüşmeye giderek bir avantaj sağlayabiliriz.
Tabii önceden korunma büyülerini yapıp sonra görüşmeye giderek bir avantaj sağlayabiliriz.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz, az bir fiyata Wulfgar'ın armorunu "spiked" upgrade yaptırabilirmişin, grapple yaparken avantaj sağlıyor zannedersem. :schemes: (zaten karizman düşük biraz daha düşse ne olur?
)
Baksana şu Cortez 7.level filansa ve işler sarpa sararsa direk Magic Jonson hesabı adamın üzarine uç bence. Ã?nce patronun fişini çekelim. :schemes: Tabii önce bir Bull strengh yaparsın.
Baksana şu Cortez 7.level filansa ve işler sarpa sararsa direk Magic Jonson hesabı adamın üzarine uç bence. Ã?nce patronun fişini çekelim. :schemes: Tabii önce bir Bull strengh yaparsın.
Ben adamı önce hipnotize eder, sonra uyutur, sonra da sana Inspire Courge +2 yapacağım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Yenendithas yine görünmez olsa, bebeği de çantasına koysa o da görünmez oluyor herhalde değil mi?
Yahu bu bebek sorun oldu, şavaşılmaz böyle. Biz şehirden çıkmaya çalışıyoruz, bu bebe başımıza mı kalacak? Annesi elf idi madem, ya Huor ya da Yenendithas'ın evlat edinmesi daha doğru olur bu çocuğu, ırksal açıdan. :schemes: Benim görüşüm bu!
.
Yenendithas yine görünmez olsa, bebeği de çantasına koysa o da görünmez oluyor herhalde değil mi?
.
Irkçılığa HAYIR!Ne kardeşim, sen büyüt
*Baba, benim kulaklarım niye bu kadar büyük
*Beni daha iyi duyabilmek için
*Baba benim boyum niye böyle kısa
*Benden daha iyi kaçabilmek için
Diyerek saldırır baba
Yok ya, bebeği babasına teslim edeceğiz diye bir his var içimde
*Baba, benim kulaklarım niye bu kadar büyük
*Beni daha iyi duyabilmek için
*Baba benim boyum niye böyle kısa
*Benden daha iyi kaçabilmek için
Diyerek saldırır baba
Yok ya, bebeği babasına teslim edeceğiz diye bir his var içimde
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben görünmezlik yapalım derken Cortez'i kandırmaktan vazgeçelim demedim.
Darthu'yla ben görünmez oluruz. Diğerleri Cortezle görüşmeye gider, Cortez yamuk yaparsa saldırırken avantajımız olur.
Darthu'yla ben görünmez oluruz. Diğerleri Cortezle görüşmeye gider, Cortez yamuk yaparsa saldırırken avantajımız olur.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond wrote:Oooldu, adamların zayıf yönlerini de söylesin mi?
Senin dediğini ben anladım zaten, senin fikrin de güzel. Benim dediğim de sadece alternatif bir fikirdi. Kaçma ihtimalimiz varsa değerlendirelim manasında. Bütün şehri karşımıza almaya gerek yok. Durup dururken terörist olduk. :schemes:Tersyuz wrote:Ben görünmezlik yapalım derken Cortez'i kandırmaktan vazgeçelim demedim.
Genel anlamda söylüyorum; grup olarak herkes kendi fikrini ya da aklına gelen değişik fikirleri ortaya döker, üzerinde tartışılır, en sonunda herkesin ya da çoğunluğun aklına yatan uygulanır. Bu beyin fırtınası için en etkili yöntemdir.
Benim (yani Olaf’ın) şimdilik aklıma gelen fikirlerim, öncelik sırasına göre: 1- mümkünse gizlice sıvışmak, 2- Kandırma planı ile Cortes’i tarafımıza çekip bizi dışarı çıkarmasını sağlamak (ama bunun sonucunda yine de savaşmak zorunda kalacağız, üstelik bizi yakalayıp işkenceyle definenin yerini söyletmeye çalışabilir), 3- Onlar bize saldırmadan biz onlara saldıralım. (dövüşe dövüşe yolumuzu açalım labirentlerde)
Peki şu bizi getiren gnome nerelerde bize yolu gösterebilirdi belki. Onu da çözemedim, gnomlar genelde kötü olmaz ama bizi kumpasa mı getirdi acaba, çünkü olayın tek görgü şahidi oydu. Wulfgar da hemen “hey gnom bize gideceğimiz bir yer tavsiye eder misin?” dedi ilk defa gördüğü bir tipe. Halbuki bence elimizi kolumuzu sallaya sallaya otelimize dönebilirdik. Neyse olan olmuş artık.
.