Kardeşlik (Oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Hayır bilmiyorum, ismini açıklamadılar, sizin onu lanetli bir tanrıya kurban etmek için öldürdüğünüz söyleniyor. Olaya müdahale eden askerleri de öldürmüşsünüz."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor şaşkındı, *Bir bebek mi!Kadını öldürmek istediler, fakat bebek masum!Onu vermeyiz!* dedi, aslında çareleri yoktu, sadece gurur yapıyordu belki.Ama vermeyeceklerdi.

*Bu arada, bebek ile ilgili bildiğin hiçbir şey mi yok!*

dedi son kez.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Bilmiyorum ve ben bilmiyorsam gerçektende çok az kişi biliyor demektir. İşin doğrusu sizi burada tutmakla kendimi de büyük bir riske sokuyorum. Ayrılmanızı istemek zorundayım, ne yapacağınız size kalmış."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

“Demek lanetli bir bir tanrıya kurban etmişiz zavallı kadını!” dedi Olaf. Boynuna asılı kutsal sembolü diğerlerine gösterir gibi tutarak, “ benim tanrım Lethander! Bunu herkes görebilir. İnsan kurban eden sapmışlardan değiliz biz!” dedi hışımla. Sonra sakinleşerek Sebba’ya dostça gülümsedi; “yeraltının saygıdeğer yeni kralı, yardımların için müteşekkiriz...” Lethander’in sembolünü tutarak, “Tanrı şahidimdir ki bize yardım edenlere nankörlük edenlerden değiliz. Bu bebeği gözümüzün önünde öldürülen annesinin karnından aldım; bu yavrucağın günahı neydi? Her neyse; şuna bir bakarsan eğer müteşekkir olurum...” kemerindeki cepten elmas taşlı yüzüğü çıkarıp Sebba’ya uzattı. “Bu yüzüğün kime ait olabileceği ya da bunu yapan kuyumcu ustasının kim olabileceği hakkında bir şey söyleyebilir misin?”
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Sebba yüzüğü eline aldı, dikkatlice inceledi.
"Tecrübesiz dostum böyle bir yüzüğü asla bir hırsıza gösterme." Yüzüğü Olaf'a geri fırlattı.
"Gerçi bunu çalsanda bir işe yaramaz." Bir an duraksadı;
"Buraların yabancısısınız, geçen yıl bu zamanlarda Kral Azoun, Ejder Nalavatoryl ile yaptığı savaşta ejderi öldürdü ama kendi de düştü. Azoun'un 1,5 yaşındaki oğlu yerine şu an kızı vekilharç olarak ülkeyi yönetiyor. Kral Azoun Obaskyr'in veliahtının yerine."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Buluşma yerine farkedilmeden ulaşabiliceğimiz bir yol varmı? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Yer altı yollarından bahsedilen yere varmak mümkün, Willibald size yolu gösterebilir isterseniz."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Olaf Sebba’nın attığı yüzüğü yakalarken gülümsüyordu. “Sebba, sıradan bir hırsıza belki güvenmezdim ama sen de bir kralsın ne de olsa,” dedi.

“Demek yukarıdakilerin kralı da 1,5 yaşında bir bebe; eski Kral Azoun Obaskyr'in oğlu. Azoun Obaskyr...” Tekrar yüzüğün üzerindeki yazıyı mırıldanarak okudu: "Küçük sevgilime. A.O." Sonra da yüzüğü kemerindeki cebe koydu. “Evet bu yeraltı tünellerinde yolumuzu bulabilmek için şu Willibald bize rehberlik etse çok güzel olur,” dedi.
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek, *Evet, sanırım yardıma ihtiyacımız var, ayrıca yukarıda hırsızlara yakanmamız lazım.* dedi ve biraz seslice güldü.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Sebba bağırdı;
"Willibald çık hadi bak sana kızmıyorlarmış."
Willibald gizlendiği karanlık köşeden çıktı,
"Ben dövüşmeyi pek bilemem o yüzden kaçtım, sonra bana kızarsınız diye geri de gelemedim.
Neyse be! Madem kızmadınız güzel! Ben de sizi oraya götürürüm hem de bedavaya." Tek gözünü kırparak gülümsedi.
Hazırlandıktan sonra yola koyuldular kırkbeş dakika kadar yürüdükten sonra Willibald durdu yüz metre ileride duran koridorun sonundaki kapıyı gösterdi,
"İşte mekan orası, ben burada durayım, arkadan saldıran varmı diye kontrol ederim anlarsınız ya."
Darthu önden sessizce ve gölgelere gizlenerek ilerledi, beş dakika sonra geri döndü.
"Geç kalmışız. Adamlar gelmiş bile dört tane dışarıda öldürdüğümüz gibi giyinmiş adam var, bir tane de Mor Ejder pelerinli zırhlı bir adam var. Kaptan o olabilir oldukça şaşalı giyinmiş."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
“Ne yani bebeği verecek miyiz göz göre göre?” dedi Olaf. Arkadaşlarının yüzlerine bakarak devam etti: “Bebek ölen kralın gayrı meşru çocuğu olabilir ve şimdi de, büyüyünce tahtın verasetinde hak iddia etmesin diye öldürmek istiyorlar belli ki... Zavallı hamile bir kadını öldürmeleri zaten kanıma dokundu, şimdi de bu bebeği ellerimizle cellata teslim etmek bana doğru gelmiyor.”
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek Olaf'a baktı.*Tabi ki vermeyeceğiz, isterseniz, önce büyülerle etkisiz hale getirebildiğimiz kadarını etkisiz hale getirelim, sonra saldırın?*

Ardından düşününce bir hata yaptığını farketti.

*Tabi saldırmak istiyorsak?*

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Peki, Hepsi bitişik mi duruyor? Bir ağ büyüsüyle, onları bağlayabilirim, sonra da sorgularız? "
" Hatırlarsanız, bence biz onların ayağına gitmeyelim. Kesin birşey düşünmüşlerdir. O odada kim bilir, görünmez savaşçılar olabilir. Yada belki, büyücü vardır. "

* Detect Magic
* Shield
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Wulfgar şaşırarak baktı.
"Tabii ki vermeyeceğiz, söz konusu bile değil. Belki onları kandırabiliriz Yenenthidas'ın büyüleriyle. Eğer işler gine de ters giderse, kaba kuvvete başvurmaktan çekinmem."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek Wulfgar'a baktı.

*Galiba başka çare yok, kaba kuvvete başvuracağız.*

Sonra yeniden Yenendithas'a döndü.

*Açıkçası öyle bir şeye zahmet edeceklerini zannetmem ya, sen bilirsin.*

-Freddie Mercury
Post Reply