Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Bende vermek istemiyorum. İçlerinde büyücü olma olasılığı varmı acaba? Savaş büyücülerini de entrikaya dahil edebilmişler midir? Olaf, sun domain den gelen şu metalleri ısıtma duanı yapsan, hepsi silahlarını düşürse sıcaktan, çok işimize yarar. Silahsız olurlar, eğer kavga ediceksek...

Aslında kavga çıkarsa o büyüyü Kaptan zırhlıya yapacaktım ama şimdi sen söyleyince heyecanı kaçtı. :schemes:

Arkadaşlar önce bir konuşalım, bakalım adamın amacı neymiş? Bakıyorum hemen saldırı planları yapmaya başladınız, bunu da öldürdük diyelim sonra ne olacak? Bütün Suzail'i tek tek öldürecek miyiz? Bize bir çıkış yolu lazım. Hatırlatırım Olaf'ın diplomacy +8 ama sıra zarlara gelince Huor'un şansı -itiraf ediyorum- daha iyi olacaktır.

Neyse sonuç itibarıyle: Ben diyorum ki içeri girip gayet kendimizden emin bir biçimde- konuşalım Kaptan Adıneydiunuttum ile. Ona bebeği neden istediğini soralım, belki de öldürmeyecektir. (gerekirse ben yalan söylemeyi engelleyen büyü yaparım adama güvenebilmemiz için) Sadece girmeden önce koruyucu büyülerimizi yaparız. Ben “protection from evil” yaparım, Huor da saz çalar, vs.
.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Buyur.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ã?nden bayanlar. :D Dhartu buyursun.

Dikkat edin içerde görünmez büyücü olabilir. :schemes:
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben dalacaktım ama adama acıdım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
devrimk, "Olaf ise adamda kötülüğün ışığını ayırtetti." yazmışsın, buradan adamın iblis ruhlu pisliğin teki olduğu sonucunu çıkardım, değil mi? Hayır dalacam ben de ama biraz oyalandım, paladin olsam kesin hemen dalmam gerekirdi değil mi?
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
devrimk, "Olaf ise adamda kötülüğün ışığını ayırtetti." yazmışsın, buradan adamın iblis ruhlu pisliğin teki olduğu sonucunu çıkardım, değil mi? Hayır dalacam ben de ama biraz oyalandım, paladin olsam kesin hemen dalmam gerekirdi değil mi?
.
Evet büyün adamın kötü olduğunu görmeni sağladı ama belirli durumlarda kötülerle de anlaşma yapabilecek karakterler vardır tabii.
Mark wrote:Kızgın adamın , zırhındaki büyünün ne olduğunu anlamaya konsantre oluyorum.
Mark zırhında ve kılıçtaki büyü genel olarak enchancement büyüsüdür. Daha detaylı bilgiye ancak identify ile ulaşılabilir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lethander rahmet eylesin, Olaf tanrısına kavuştu. :-P :angel: Ya zaten zarda şansım olmadığından tavla oynamıyorum, :schemes: Ama ne komik oldu, bir de cesaretli cesaretli geçti adamın karşısına, (Tanrı'nın sevgili kulu ya! ) haşırt diye girdi kılıç, tüh ya savaşamadan öldü adamcağız.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Öldü mü ya :-o :-o :-o :-o bak bayılmış olmasın :shock: :shock: :shock:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ölmedi bayıldı, MArk'ta öyle olmuştu.
şimdiki tur iyileştiremezsek o zaman tekrar zar atıyor galiba.

Bu arada hakikaten şanssızmışsın. :(
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Demişti zaten, Huor ballı o halletsin diye :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:angel: Işığı görüyorum arkadaşlar, ruh gibi hafif hissediyorum kendimi.

İntikamımı alın o alçaktan.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben şikayetçi değilim, canımın derdine düştüm, seni satmayı bile düşünüyorum.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Olaf, neden dua okudun. Ne güzel adamla konuşucaktık. :cry:
Hem o şifrelerin, ben kötü adam olsam, öle konuyla alakasız birşey duysam, direk saldırırım. Kusura bakma, ama kötü adamlar paranoyak olur.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D Ya, ben adamdan pek korkmuyordum aslına bakarsan, Lethander beni-bizi korur hesabı ama yanılmışım sanırsam. :mrgreen: Belki de Lethander beni çok sevdiği için yanına çağırdı, belki de bilmeden günah işledim. :-P
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

güçlerini kullansana? Bir dahaki sefere.
Post Reply