Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Sevgili oyuncular bir seviye daha atladınız.
Bu arada oynamaya devam edeceğiz. Verilen kesede 20.000 gp değerinde mücevher var.
Büyücünün büyü öğrenebilmesi için uzun bir süre vereceğim. Yenenthidas, bilhassa 3. seviye büyülerden de bir kaç tane öğren, 5. seviyeye geçtiğinizde dinlenme ihtimaliniz pek olmayacak.
Elinize geçen parayla Suzail'den alış veriş yapabilirsiniz.
Bu arada oynamaya devam edeceğiz. Verilen kesede 20.000 gp değerinde mücevher var.
Büyücünün büyü öğrenebilmesi için uzun bir süre vereceğim. Yenenthidas, bilhassa 3. seviye büyülerden de bir kaç tane öğren, 5. seviyeye geçtiğinizde dinlenme ihtimaliniz pek olmayacak.
Elinize geçen parayla Suzail'den alış veriş yapabilirsiniz.
Yetti bu sefer param.
Masterwork Mithral Breast plate alacağım. Bu bana ömür boyu yeter.
4350 gp.
503 gp kaldı isteyene yardım ederim.
O kadar tehlike yaşa sonra paraları git demirciye yığ bizde de akıl yok valla.
Masterwork Mithral Breast plate alacağım. Bu bana ömür boyu yeter.
4350 gp.
503 gp kaldı isteyene yardım ederim.
O kadar tehlike yaşa sonra paraları git demirciye yığ bizde de akıl yok valla.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Ama 4 seviye olduk dimi? üçtük.
5 olmadan, 3 den büyü öğrenebilirmiyim?
Birde her level atladığımda her seviyeden 2 büyü daha ekliyormuyum, kitabıma?(3 den, 4'e mesela) birden ve ikiden büyü eklicem de.
ilk sorum olumsuz cevap aldıysa,
Eğer sadece yeni büyüyü, büyü seviyesinde cast a geçtiğimizde öğreniyorsak,(5lvl de 3 seviyden büyü yapmanın açılması gibi) o zaman, her seviyeden mi iki büyü öğrenicem,(1.seviyden, 2.seviyeden ve 3. seviyeden ikişer büyü ?) yoksa sadece yeni aldığım seviyeden mi 2 büyü öğrenicem(3 seviyeden)
Birde, bebeğin adı yazıldı mı?
Birde her level atladığımda her seviyeden 2 büyü daha ekliyormuyum, kitabıma?(3 den, 4'e mesela) birden ve ikiden büyü eklicem de.
Eğer sadece yeni büyüyü, büyü seviyesinde cast a geçtiğimizde öğreniyorsak,(5lvl de 3 seviyden büyü yapmanın açılması gibi) o zaman, her seviyeden mi iki büyü öğrenicem,(1.seviyden, 2.seviyeden ve 3. seviyeden ikişer büyü ?) yoksa sadece yeni aldığım seviyeden mi 2 büyü öğrenicem(3 seviyeden)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Elindeki kitaptan (yada öğrenmek istediğin bir büyü varsa scrollunu alırsın) bir gün çalışma sonrasında atılan Spellcraft zarıyla DC:15+büyü seviyesi kitabına geçirilebiliyor. Tek sınırlama bu zarı tutturmak, take 10 kuralıyla senin için sorun olmaz sanırım.Mark wrote:Ama 4 seviye olduk dimi? üçtük.
Seviye atlayınca toplam 2 büyü ekliyorsun kitabına. Yapabileceğin büyüler olması lazım, yani 5.seviye olduğunda en fazla 3.seviyeden büyü seçebilirsin. Bu seçim oyuncuya bırakılmış, 5.seviye büyücü isterse 2 tane 1. seviye büyüsüde seçebilir.
Bebeğin ismini siz koyabilirsiniz.
Sadece odadakilerin bildiği gizli bir şey Suzail'e yayılırsa fena.dwaxer wrote:Senaryo birden ne hale geldi.Kraliçeyle kanka olduk, ünümüz Suzail'de yayılır artık.
Evet, bunu isterseniz güzel olur.dwaxer wrote:Ya benim haritayı (taktım haritaya) isteyesim geliyo ama ayıp olur koskoca kraliçeden harita istemek. En iyisi kütüphaneye serbest giriş çıkış izni istemek mi?
.
devrimk wrote:Sadece odadakilerin bildiği gizli bir şey Suzail'e yayılırsa fena..dwaxer wrote:Senaryo birden ne hale geldi.Kraliçeyle kanka olduk, ünümüz Suzail'de yayılır artık.
Senin aşağıdaki gibi olması lazım.dwaxer wrote:.
Dex modifierim +1 arttı diye AC, touch ve flat foot leri birer puan arttırdım umarım yanlış bir şey yapmamışımdır, büyülü zırhlarım filan var ya AC olayı karıştı biraz bende.
Bu arada bendeki -kullanmak kısmet olmadı ama- mace masterwork sayılıyor değil mi Devrimk?
.
AC: 20 (10+Dex+Armor+Shield)
Touch AC: 12 (10+Dex)
Flatfoot: 18 (10+Armor+Shield)
Büyücüler saldırdığında Touch AC kullanılır. (Melf's Acid Arrow, Scorching Ray)
Flatfoot; saldırı farkedilmediği zaman kullanılır. (İlk turda insiyatif sırası gelmeden, rogue'nin sinsi saldırılarında.
Silah masterwork.
Satmak istediğiniz eşyaları %20 yıpranma payıyla satabilirsiniz ya da Epoh'taki maceracılara hibe edebilirsiniz.