Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Senin aşağıdaki gibi olması lazım.
AC: 20 (10+Dex+Armor+Shield)
Touch AC: 12 (10+Dex)
Flatfoot: 18 (10+Armor+Shield)
Peki ben editledim sana zahmet olmasın diye. :mrgreen:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya ben "Mace of Smite" almak istiyorum 70bin borç verecek var mı? :mrgreen:

şaka bir yana ben de scrol almak istiyorum, benim Yenendithastan neyim eksik? Ben scrol kullanamaz mıyım? Kullanırsam ben en fazla level-2 büyü yapabildiğime göre scrollarda da en fazla level-2 seviye büyüleri mi kullanabilirim?

Olursa bayaa bir scrol listesi hazırlayacam, bir de bu skrol çantaları en fazla kaç skrol alıyo, önemli mi? :mrgreen:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Edmond senin Huor'u düzelttim.
AC, Vitality gibi bazı şeyler yanlıştı.

Ayrıca:
Chain Shirt +1
Mithral Buckler +1
Long Sword +1
Cure Light Wounds Wand x50 aldım.

340 gp borçlu kaldın ama grup için wand aldığından onu diğer grup üyelerine bölüştüreceğim.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Ya ben "Mace of Smite" almak istiyorum 70bin borç verecek var mı? :mrgreen:

şaka bir yana ben de scrol almak istiyorum, benim Yenendithastan neyim eksik? Ben scrol kullanamaz mıyım? Kullanırsam ben en fazla level-2 büyü yapabildiğime göre scrollarda da en fazla level-2 seviye büyüleri mi kullanabilirim?

Olursa bayaa bir scrol listesi hazırlayacam, bir de bu skrol çantaları en fazla kaç skrol alıyo, önemli mi? :mrgreen:

.
Scroll okumak için
1- Kendi büyü listende olması lazım
2- Yeterli Statın olması lazım.
3- Büyü yaptığınızdan daha yüksek seviyedeyse Caster level check.

Ã?rnek:
3. Seviye Rahip 6. Seviye Banisment büyüsünü okumak istiyor.

1- Rahip büyüsüdür, okuyabilir.
2- Rahibin Wisdom 17, Büyü 6.seviyei okuyabilir.
3- Normal olarak 6. Seviye büyüyü 11. seviye Rahip yapabilir. 3. seviye Rahip 3+1d20 zarıyla 11'i tutturabilirse scrolu okuyabilir.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Wulfgar hazır!
Pençelerim biraz daha kuvvetlendi, prestige class hocamla da tanıştım var mı bana yan bakan? :evil:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

O zaman ben uzun bir scroll listesi yapayım, çünkü uygun fiyata güzel scrollar var Level 1-2 Divine spell scrollarından alacağım.
Belki birkaç da potion; listede gördüm Fly Potion var mesela, içip uçabiliyor muyuz direk? :mrgreen:
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Evet içip uçabiliyorsun. :D
Scribe Scroll featini alsaydın keşke, bak mark yazıp yazıp ucuza getiriyor.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Evet içip uçabiliyorsun. :D
Sorma şimdi alchemy filan aldığıma çok pişmanım, neyse bu da bir tecrübe oldu. :mrgreen:
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
Tersyuz wrote:Evet içip uçabiliyorsun. :D
Sorma şimdi alchemy filan aldığıma çok pişmanım, neyse bu da bir tecrübe oldu. :mrgreen:
Skill ve Feat konusunda şimdiye kadar esnek davrandım. Dwaxer sen de istersen o tür değişiklikler yapabilirsin. 5. seviyeden sonra bu esnekliği göstermeyeceğim, o zamana kadar herkes tecrübe kazanmış olacak zaten.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Skill ve Feat konusunda şimdiye kadar esnek davrandım. Dwaxer sen de istersen o tür değişiklikler yapabilirsin. 5. seviyeden sonra bu esnekliği göstermeyeceğim, o zamana kadar herkes tecrübe kazanmış olacak zaten.
:D Ciddi misin? O halde değiştireyim hemen. :mrgreen:
.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ve ben yeniden geldim :) tekrar merhaba herkese
Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Hoşgeldin Darthu,
Yazıyı değiştirip seni bebek bakıcılığından kurtardım.
3. seviyede feat ve skillerini ben kendime göre dağıttım, istersen değiştirebilirsin.
4150 gp.'in var güle güle harca.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

karakteri değiştirmeyeceğim, zaten lvl atladığımda yapmak istediklerim aşağı-yukarı aynıydı. tekrardan teşekkürler ve hoşbulduk :)
Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Kısa bir özet geçiyorum.

Beraberce yaptığınız Ogre zombie dövüşü sonunda kulede hapsedilmiş Nemhir'i buldunuz.
Sonrasında kuleye geri dönüp hain çırağını yendiniz ama bu savaşta Nemhir'de öldü.
Kragash babasını gördüğünü söyleyip gruptan ayrıldı, sorun çıktığını anlayan Naolas Olaf'ı yanınıza gönderdi.

Nemhir'in verdiği ipucu sayesinde Amontheb'in bilmecesini çözdünüz. Buradan çıkan bildi sayesinde Suzail'e gittiniz. Çok sıkı askeri yönetim olmasına rağmen gece dönerken hamile bir kadının kovalandığına şahit oldunuz. Olaya müdahale etmek isterken kadın öldü, Olaf ve Yenenthidas çocuğu kurtarmayı başardı.
Yakalanmamak için yeraltına indiniz, orada hırsızların kralıyla savaştınız, sonuç olarak bebeğin kralın çocuğu olduğunu öğrendiniz. Ã?elik Leydi sorun yaratmaması için çocuğun bakımını üstlenmenizi istedi.

Bebek Epoh kasabasında büyüyor, Nemhir'in kulesine yerleştiniz ve oradan Epoh'a bir portalınız var. Bu sıralar dinlenme ve eğitim zamanınız.

Illyra karakterini 4. seviyeye çıkart, eğer Prestige class istiyorsan (Thief-Acrobat demiştin bir ara yanılmıyorsam) hocanla tanışma faslını gerçekleştirebiliriz bu arada.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evet hala thief-acrobat istiyorum ve alabilmem mümkün olursa alacağım. özet için teşekkürler. bu akşam yeni kağıdımı hazırlarım. yarın hemen atarım. darthu'nun hocasımı ?
Image
Post Reply