Yeşeren Umutlar (Yorum)
Eh arkadaşlar bu hikaye sonuçta epey hızlı ilerleyen, üstelik de bunu çok fazla kişi ile yapan bir hikaye.... Eh bu noktaya geldikten sonra bir takım sorunlar da çıkabilir. Ancak yine de editleme olmadan hikayenin bir şekilde bağlanıp bağlanmayacağına mutlaka bakmak lazım bence... Ã?ünkü yazılan bir şeyi değiştirmek benim fikrimce en son çözüm olması gerekiyor.
Bir de hikayeye yazı yazanlar belki de belli kırmızı çizgileri bu başlıkta belirtirlerse olası sorunların önlenmesi daha kolay olur.
Bir de hikayeye yazı yazanlar belki de belli kırmızı çizgileri bu başlıkta belirtirlerse olası sorunların önlenmesi daha kolay olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Catboy bu arada ciddi bir hatayı düşünmemişsin. Yüksek elflerin uzun yıllardır prensesi ben olduğuma göre sen de bir insan olup 20 ya da 30 yaşında olduğuna göre anneni yüksek elf prensesi olarak belirtmişsin o durumda annenin ben olduğum gibi saçma bir durum çıkıyor :S Algénia'nın da başka kardeşi yok, uygun bir duruma bağlarsan sevinirim...
Ben bağlarım.Safir'in annesi 1000 babası 30 yaşındaydu
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Clicks belki pek iyi anlatamadım. Ama merak etme. Onu öyküde ilerledikçe daha mantıklı bir izahını yapacağım. Benim annem senin kardeşin değil. Senin teyzen. Ve annem benim babamla evlendiğinde sen zaten çoktan doğmuş ve büyümüştün. Hatta yeni yeni bu assassinlik işleriyle uğraşmaya başlamıştın. Babam da seni tanıyor. Sorun yok yani anlayacağın. ok?
uzunca bir yazı yazdım Deru istemeyerekde olsa ilk defa ırkı tarafından saygı duydu.Sanırım bir sonraki yazımda sizleri aramak icin yola düsecegim.Belkide bir kac yazıdan sonra
Hikayeye tekrardan dönmek beni de Deru kadar mutlu etti
Hikayeye tekrardan dönmek beni de Deru kadar mutlu etti
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Fujiwara seninle henüz bir diyalogumuz gecmedi ama yakında yanınıza dönecegim
o zaman kaynasırız
birkac halledilmesi gereken isler vardı onlar bitti ayrıca tasındıgımız icin internet baglı değildi yoksa hergün yazardım hikayeye ama öyle olunca kaldı.Artık yine hikayeye her gün yazacagımdan emin olabilirsiniz.Yazamayacagım günler icin önceden zaten her zaman haber veriyorum.Artık daha fazla sıkıntı olmak istemiyorum hikayede.Gruba tekrar katılınca Deru gercek güclerini rahatlıkla gösterebilecek.Eskisi kadar cekingen olmadan 
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Lydronk bir daha siteye girdiğinde neden artık öyküye bir şeyler yazmadığına dair bir şeyler yazabilir misin buraya bir de neden hiç sana attığım mesajlara iki gündür hiç yanıt vermediğini? Uzun süre kaldığın zaman dilimlerinde bile bir nasılsına cevap vermeyi çok mu görüyorsun? Ã?ykündeki gnomdan örnek al biraz, baba figürü yerine koyduk öyküde seni zaten. Güvenimizi boş çıkartma lütfen...
Fellver şehri Misat kadar büyük değil. Diluvan oranın valisiydi. Ama şimdi öldürüldüğü için yakında seçim yapılacak. Tam da bizim gittiğim zaman seçim vakti olacak. Olren de güvenilirliği sebebiyle halkın sevgisini kazanmış artık Tarikat'tan ayrılmış bir büyücü. Ama artık hiç büyü kullanmıyor. Kendini politikaya vermiş. Yani vali olmak için halkın seçeceği 3 isimden biri. Normalde Kral valiyi kendisi seçer; ama bu kez hiç uğraşamaycağı için halkın seçmesini istemiş. Neyse Tarikat'ın eskisi gibi olmadığını bildiğinden Olren geri dönmek istemiyor. Onu caydırmamız gerekecek.... Bilginize....
- Esod: Sonun bir gün gelip her şeyi bitireceğine inanır. Yaşlı bir adam kılığında dolaşır. Herkes ondan korkar ve rahatsız olur.
Ã?ünkü yaşayanlara hep yaşamın boşluğundan bahsedip durur.
bu kısa bir hatırlatma.
- öncelikle o bir yarı tanrı. ne olursa olsun ona saldıran kişi ya da bir hile yapmaya kalkan kişi ölür.
- Reven: algenianın ülkesi. Oraya gitmek istiyorduk zaten.
- Ã?ykü yavaşlamıştı. Heyecana ihtiyaç vardı. Ã?oğu kişi girmiyordu. Bu bakımdan bu bölüm eklenmesi uygun görüldü.
Ã?ünkü yaşayanlara hep yaşamın boşluğundan bahsedip durur.
bu kısa bir hatırlatma.
- öncelikle o bir yarı tanrı. ne olursa olsun ona saldıran kişi ya da bir hile yapmaya kalkan kişi ölür.
- Reven: algenianın ülkesi. Oraya gitmek istiyorduk zaten.
- Ã?ykü yavaşlamıştı. Heyecana ihtiyaç vardı. Ã?oğu kişi girmiyordu. Bu bakımdan bu bölüm eklenmesi uygun görüldü.