Yangın ( Yorum)
Yangın ( Yorum)
Ã?ncelikle kardeş... hikayede kullandığın anlatımını çok beğendim. İlginç de bir başlangıç olmuş... Ancak hikayenin daha nasıl şekil alacağı çok belirsiz bu da benim kesin yorum yapmamı engelliyor. Kısacası devamını bekliyorum ben.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eh kardeş isterdim ama ne yapalım üniversitenin labında okuyorum. Belki yazın yaparım.
Hikayenin ilk baştakine göre epey ilgimi çektiğini itiraf edeyim. İlk başta sadece bir yangın anını anlattığını da düşünmüştüm. şimdi daha değişik bir noktaya varacak gibi görünüyor.
Biraz Kafkanın hikayeleri gibi sorun adamın çevresindeki insanlarda mı yoksa adamda mı belli değil.
Hikayenin ilk baştakine göre epey ilgimi çektiğini itiraf edeyim. İlk başta sadece bir yangın anını anlattığını da düşünmüştüm. şimdi daha değişik bir noktaya varacak gibi görünüyor.
Biraz Kafkanın hikayeleri gibi sorun adamın çevresindeki insanlarda mı yoksa adamda mı belli değil.
HARBE GİDEN
Gözlerimin önünde canlanan bir hikaye oldu.Anlatım sekli de oldukca basarılı.
Bana kendimi nedendir bilmiyorum Silent Hill veya Resident Evil serisini oynuyormusum gibi hissetdirdi.Gercekten iyi olmus devamını kesinlikle bekliyorum
Bana kendimi nedendir bilmiyorum Silent Hill veya Resident Evil serisini oynuyormusum gibi hissetdirdi.Gercekten iyi olmus devamını kesinlikle bekliyorum
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Aslında anlattığın hikaye, olay yazısından çok durum yazısına benziyor, yani betimlemelerin, duyguların yeri inanılmaz fazla, yani kısa yazarsan pek önemi kalmaz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Kafka kim, ben kim dersen başarıyı yakalayamazsın, sonuçta o da bir insan, sen de bir insan 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury