-White Wolf-

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

-White Wolf-

Post by WarlorD »

White Wolf un kitaplarını türkiyede bulabiliceğim bir yer bilen söylerse sewinirim... Özellikle mage:the ascension. Bence D&D sisteminden çok daha iyi bi sistem özellikle artık "hit point"ten sıkılmaya başlayanlar için. Daha gerçekçi olmasının yanı sıra çok daha fazla özgürlük weriyo oyunculara.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

ankara kızılay yüksel caddesi yüksel kırtasiye(tarık abi) (engin gönderdi bi yardımediver )dersin
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Oren_Dautry wrote:ankara kızılay yüksel caddesi yüksel kırtasiye(tarık abi) (engin gönderdi bi yardımediver )dersin
hmm çok saol orayı biliorum. tarık abi bulabilir mi acaba o kitapları son baktıımda sadece D&Dnin kitaplarına sahipti ama yine de denemeye deer...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Biz Vampire oynuyoruz ve genelde Kazaa'da her kitabı bulunuyor. Ama elinde bir hardcover olması çok daha iyi, bulsam ben de alacağım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ya ama tarık'ta meg kitapları yok abi vampir'de masquarde'in düzgün kitapları fazla yok diye biliyorum ben.
Ankara'da bulmak çok zor vallahi. Ancak isteticeksin yurtdışından yani...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

vampire in kitabını indirmiştim o bulunuyo ama mage konusunda şanssızız ya malesef... eh sanırım amazon.com dan istemek gerekçek shipping ücreti ne kadar oluyo ki biliyo musunuz??
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ya o çok değişiyor ya. Kitabına göre bazen % dolar iken, bazen ne bileyim 15 dolar bile olur yani. Bir bak ama sen kitap 30 dolar ise 50 hazırla bence :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

WarlorD wrote:
Oren_Dautry wrote:ankara kızılay yüksel caddesi yüksel kırtasiye(tarık abi) (engin gönderdi bi yardımediver )dersin
hmm çok saol orayı biliorum. tarık abi bulabilir mi acaba o kitapları son baktıımda sadece D&Dnin kitaplarına sahipti ama yine de denemeye deer...
en son ne zaman baktın ben kısa bi süre önce baktıımda werewolf clan kitapları bile vardı ...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

WarlorD wrote:vampire in kitabını indirmiştim o bulunuyo ama mage konusunda şanssızız ya malesef... eh sanırım amazon.com dan istemek gerekçek shipping ücreti ne kadar oluyo ki biliyo musunuz??
indirdiiniz kitapları hard cover istiosanız cd ye çekin tarık la anlaşın al bu cd senin olsun diin istediin gibi basar satarsın dersiniz size de basar kitap başına 25-30 milyon gibi bi fiyat ödersiniz.....
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Oren_Dautry wrote:
WarlorD wrote:
en son ne zaman baktın ben kısa bi süre önce baktıımda werewolf clan kitapları bile vardı ...
şaka yapıyosun!!!!! 8O 8O
way be baya zaman olmuş o zaman yüksele uğramayalı...

hükümlü saol sen de ben şimdiden biriktirmeye başliim parasını eheh :roll:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Abi Vampire'ın 25 kitabı filan var en az sadece Clanbooklar yeter
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Raistlin wrote:Abi Vampire'ın 25 kitabı filan var en az sadece Clanbooklar yeter
bi de kural kitabı war tabi! temel kuralları ve her klanın ana hatlarını açıklayan kitap...
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Rezalet bir sistem bana sorarsanız. Almaya değmez, zaten üstüne para versen almam.
from Dawn to Wish...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bence d&d'den daha güzel çünkü daha serbest, daha fazla hayalgücüne dayanıyor. Daha derin bir backgroundu var ve gerçek hayatla ilşkilendiriliyor. Hem gotik, hem cyber-punk olabiliyor. Çok çeşitli varyasyonları olabiliyor. Savaşları acımasız ve tehlikeli fakat savaş bence böyle olmalı zaten. Neredeyse bütün kurallar DM'in insiyatifinde ve DM iyiyse bu oyun gerçekten en zevkli oyun oluyor ama DM vasatsa dünyanın en kötü oyunu oluyor. Kısacası sistem karışık ve subjektif ve bu özelliği sistemi hem en iyi hem de en kötü yapıyor.
Roth-AzaD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Roth-AzaD »

White-Wolf kitapları Türkiye'de yasaklandı diye biliyorum... O değilde size bir soru: White-WOlf'da Vampirler birini ısırdıktan sonra boynunda iz kalıyor mu? Kitabında bir türlü burayı bulamadım
Post Reply