Arcmage olmayı düşünüyorum, ama daha çok var.
Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Bence gece gizlice girelim sabah daha problemli olur.
Darthu gizlensin, Yenen... görünmez olsun bize saldırırlarsa süpriz yapma şansımız olur.
Mark senin karaktere kısa bi isim bulsak yazamıyoruz yeminle.
Darthu gizlensin, Yenen... görünmez olsun bize saldırırlarsa süpriz yapma şansımız olur.
Mark senin karaktere kısa bi isim bulsak yazamıyoruz yeminle.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ben YENOş demeyi düşünüyorum, sorun olmaz değil mi?
Benimki ne güzel, Yenedithas'ın YENOş'undan bile kısa.HUOR
Olaf da öle
Benimki ne güzel, Yenedithas'ın YENOş'undan bile kısa.HUOR
Olaf da öle
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Nöbetçiler duvarın üstünde ama sen spiderman kadar sıçrayabiliyordun değil mi? Yine de çok gürültü olur. Bir de ne oluyoruz, hemen baskına mı gidiyoruz? Hımm zor bi durum; çevreden dedikoduları dinlesek önce, ne oluyor ne bitiyor?Tersyuz wrote:şu nöbetçileri öldürmesek kıllanıyorum.![]()
şimdi ben grapple'la nöbetçinin ağzını kapayıp bayıltabilir miyim?
Tırmanabilirim heralde, climbımda fena değil, sadece gizlice yaklaşmam problem.
Hacı gibi gidelim tamam diycem ama beni sopayla kovalarlar, Olaf zaten başka tanrı rahibi, Huor'la Yenen iyi olabilir o iş için.
Hacı gibi gidelim tamam diycem ama beni sopayla kovalarlar, Olaf zaten başka tanrı rahibi, Huor'la Yenen iyi olabilir o iş için.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Grapple'da Imp.Grapple featin olmadığı için öncelikle nöbetçi saldırı fırsatı yakalayacak.Tersyuz wrote:şu nöbetçileri öldürmesek kıllanıyorum.![]()
şimdi ben grapple'la nöbetçinin ağzını kapayıp bayıltabilir miyim?
Hasar veremezse, Touch attack sonra Grapple Check, eğer checki kazanırsan hasar vermek yerine daha sıkı tutup (Kilit diyelim) ağzını kapayabilirsin, yani Pin.
Eğer seni farketmezse fırsat saldırısı yapamaz.
Ã?atısı yok tapınağın tapınağın önünde sur var nöbetçiler orada yürüyor, aşağıdan vurmak zor çünkü sur onları koruyor. Haritada karanlık olan kısım tepenin eteğine sırtını dayamış, yani Sümela manastırı gibi düşünün.Mark wrote:Devrimk, bu tapınağın çatısı yok mu yani, darthu avluya baktı! Nasıl bakabildi? Okçular arasında, yol yok mu? çatı yoksa yoktur da, varsa, taktik yapıcam ondan sordum.
Yoksa Olaf'ın mı var? Ne de olsa Knowledge - Religiondevrimk wrote:Mark, Edmond:
"Mystra'nın Kutsal İnancı" hakkında ikinizinde bilgisi yok.
Ben de Yenendithas durmadan Mystra şöyle Mystra böyle konuşup duruyo diye bir şey biliyo zannettim ama hikayeymiş meğerse! :schemes: Huor da amma salladı ha biliyorum ayakları...
.