Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Bolulu yarı elf Yenen ustadan tarifler:Mark wrote:çıkman demişim ya , çıkmam diye düşünürken öle yazmışım. pardon.
"Soğanlaruu ince ince kıyan, soona içine sarmısaklaruu katan. Sakın tuzu büberü bu sırada katman. Etlerüü önce yumurtada bekleteen..."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Devrimk, çok özür dileyerek belirtmek isterim ki:
Sınıfların bonus büyüleri var.Benim bard tablosuna baktığımda, ikinin üzerinde bir 1 görmüştüm.Ne işe yaradığını anlamamıştım.Meğerse bonus büyü sayısıymış.O büyü sayısının neye göre olduğunu bilmiyordum.Meğerse Karizma artısı kadar bonus büyüsü ekliyormuş.Kuralları araştırırken öğrendim.şimdi düzelttim, çok çok özür dilerim

Sınıfların bonus büyüleri var.Benim bard tablosuna baktığımda, ikinin üzerinde bir 1 görmüştüm.Ne işe yaradığını anlamamıştım.Meğerse bonus büyü sayısıymış.O büyü sayısının neye göre olduğunu bilmiyordum.Meğerse Karizma artısı kadar bonus büyüsü ekliyormuş.Kuralları araştırırken öğrendim.şimdi düzelttim, çok çok özür dilerim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Özür dileyecek bir şey yok, fakat ufak bir yanlış anlama olmuş. Karizma öğrenebildiğin büyü sayısını değiştirmez.Edmond wrote:Devrimk, çok özür dileyerek belirtmek isterim ki:
Sınıfların bonus büyüleri var.Benim bard tablosuna baktığımda, ikinin üzerinde bir 1 görmüştüm.Ne işe yaradığını anlamamıştım.Meğerse bonus büyü sayısıymış.O büyü sayısının neye göre olduğunu bilmiyordum.Meğerse Karizma artısı kadar bonus büyüsü ekliyormuş.Kuralları araştırırken öğrendim.şimdi düzelttim, çok çok özür dilerim![]()
![]()
4. Seviye bütün Ozanlar
6 adet 0. Seviye
3 adet 1. Seviye
2 adet 2. Seviye
büyü bilir.
Günlük yapabildiğin büyü sayısı karizmadan etkilenir.
Normalde
3 adet 0. Seviye
2 adet 1. Seviye
0 adet 2. Seviye
büyü ezberleyebilirsin
Karizman 16 olduğu için bu sayılar artar.(PHB sf. 8 )
Günlük yapabileceğin büyü adedi:
3 adet 0. Seviye
3 adet 1. Seviye
1 adet 2. Seviye
olur.
Bunların yanına Save DC'lerini de yaz.
0.Seviye DC:13
1.Seviye DC:14
2.Seviye DC:15
Last edited by devrimk on Mon Apr 28, 2008 11:03 pm, edited 1 time in total.
-
Mark
- Kullanıcı

Ozan arkadaşım, şu rahiplerle senin konuşman daha iyi sen oynadıktan sonra yazmaya karar verdim. Delay deniyor sanırım, tur geciktirme işte.
İkna et, bize bir de bunlar saldırmasın.
İkna et, bize bir de bunlar saldırmasın.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Devrimk, benim rp kısmına şimdilik bir şey yazmama gerek var mı bilmiyorum; çünkü normalde en hızlı nasıl gideceksem tapınağa yola çıkıyorum ben de Wulfgar gibi.
Atla gitmek mi daha hızlı olur, yoksa koşarak ne kadar sürer? Olmazsa ben Fly potion içip uçarak da gidebilirim; aradaki mesafe konusun da (tur bakımından) bilgilendirirsen öyle yapayım seçimimi. Birde uçma sürati nedir? Ã?ünkü bu tapınağın bahçesinden içeri girmek için gerekecek belki de bana eğer diğerleri kapıyı içerden açmazsa.
.
Devrimk, benim rp kısmına şimdilik bir şey yazmama gerek var mı bilmiyorum; çünkü normalde en hızlı nasıl gideceksem tapınağa yola çıkıyorum ben de Wulfgar gibi.
Atla gitmek mi daha hızlı olur, yoksa koşarak ne kadar sürer? Olmazsa ben Fly potion içip uçarak da gidebilirim; aradaki mesafe konusun da (tur bakımından) bilgilendirirsen öyle yapayım seçimimi. Birde uçma sürati nedir? Ã?ünkü bu tapınağın bahçesinden içeri girmek için gerekecek belki de bana eğer diğerleri kapıyı içerden açmazsa.
.