Kardeşlik (Oyun)
Huor sırıtarak büyüsünün işe yaramayışını izledi.Sonra küfrederek bir büyü daha savurdu.Fakat büyüden önce kendi kendine:
*Lanet olsun, tapınakta bile küfrettirdiniz beni kendinize.*
Yeniden:
[Sound Burst]
*Lanet olsun, tapınakta bile küfrettirdiniz beni kendinize.*
Yeniden:
[Sound Burst]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yenedithas donmuş kalmıştı, elindeki asası yere yuvarlanmıştı, Shan'ın iblislik akan yüzüne bakıyordu.
Shan arkasına baktı, yeni gelen takviye kuvvet savaşın gidişatını değiştirmeye başlamıştı. Sihirli kelimeler ağzından döküldü ve birden görünmez oldu.
Invisibility
Huor Shan'ı son gördüğü yere, diğer nöbetçiyi de kapsayacak şekilde büyüsünü attı. Nöbetçi büyünün verdiği hasarla cansız yere yuvarlandı.
Sound burst 7 hasar
Wulfgar aynı hızla büyücüye saldırdı, kılıcı büyücünün omuzundan girip karnına kadar giden bir yara açtı.
Saldırı 17+6=23 Hasar 10+12=22
Bu sırada ana kapıdan Olaf ve Darthu girdi.
Shan arkasına baktı, yeni gelen takviye kuvvet savaşın gidişatını değiştirmeye başlamıştı. Sihirli kelimeler ağzından döküldü ve birden görünmez oldu.
Invisibility
Huor Shan'ı son gördüğü yere, diğer nöbetçiyi de kapsayacak şekilde büyüsünü attı. Nöbetçi büyünün verdiği hasarla cansız yere yuvarlandı.
Sound burst 7 hasar
Wulfgar aynı hızla büyücüye saldırdı, kılıcı büyücünün omuzundan girip karnına kadar giden bir yara açtı.
Saldırı 17+6=23 Hasar 10+12=22
Bu sırada ana kapıdan Olaf ve Darthu girdi.
Wulfgar dönerek yeni gelenlere baktı, düşman olmadıklarını anlayınca,
"Biraz daha geç kalsaydınız bütün eğlenceyi kaçıracaktınız." dedi sırıtarak.
Hızla görünmez olan adamı son gördüğü yere gitti, izlerini takip ederek onu bulabilmeyi umdu.
Tracking
"Biraz daha geç kalsaydınız bütün eğlenceyi kaçıracaktınız." dedi sırıtarak.
Hızla görünmez olan adamı son gördüğü yere gitti, izlerini takip ederek onu bulabilmeyi umdu.
Tracking
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Huor yine delikten başını çıkarmaya çalışarak aynı büyüyü yaptı.
[Sound Burst]
[Sound Burst]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Wulfgar adamın kaybolduğu yere gelip tam ayak izlerine bakacaktı ki, büyü olduğu aşikar bir gürültü kulaklarını çınlattı.
Sound Burst 4 Vitality hasarı, Fort save 2+9= 11 başarısız
Elinden kılıcını yere düşürmüştü ki yeni bir büyü patladı tepesinde.
Glitterdust Wil save 13+1=14 başarısız
Gözleride görmez olmuştu şimdi. Biraz sonra kendine geldiğinde el yordamıyla kılıcını bulmuş sağa sola savuruyordu, Huor Wulfgar'ı bir kaza olduğuna güçlükle ikna edebildi.
Olaf'ın büyüsü ona herhangi bir kötülük göstermedi, belli ki çırak olan rahiplerde iyi niyetliydiler.
Wulfgar'ın kısa sürede gözleri açıldı, bu sırada içeridekiler kapının önündeki barikatı kaldırmışlardı. Adamın izlerine baktılar, kuzeydeki kapıya doğru gitmiş ve içeri girmişti.
Sound Burst 4 Vitality hasarı, Fort save 2+9= 11 başarısız
Elinden kılıcını yere düşürmüştü ki yeni bir büyü patladı tepesinde.
Glitterdust Wil save 13+1=14 başarısız
Gözleride görmez olmuştu şimdi. Biraz sonra kendine geldiğinde el yordamıyla kılıcını bulmuş sağa sola savuruyordu, Huor Wulfgar'ı bir kaza olduğuna güçlükle ikna edebildi.
Olaf'ın büyüsü ona herhangi bir kötülük göstermedi, belli ki çırak olan rahiplerde iyi niyetliydiler.
Wulfgar'ın kısa sürede gözleri açıldı, bu sırada içeridekiler kapının önündeki barikatı kaldırmışlardı. Adamın izlerine baktılar, kuzeydeki kapıya doğru gitmiş ve içeri girmişti.
-
Mark
- Kullanıcı

" Görünmez olanı açığa çıkarmak için yaptım. Birşeyin yok dimi? " Ayağa kalkıp, arkadaşlarına geldikleri için teşekkür etti. " Monty, seni özlemişim. " Kedi, yanında ilerlemeye başladı.
" İyi ki yetiştiniz, yoksa icabımıza bakıcaklardı. "
" İyi ki yetiştiniz, yoksa icabımıza bakıcaklardı. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Huor sırıtarak:
*Hepsi Yeni'nin fikriydi, ben burada kalıp gizliden gizliye konuşarak anlaşmak istedim ama Yeni, tuttu adamlardan birini büyüyle konuşturmaya kalktı.Bana kalsa her şeyi öğrenmiştik.*
*Hepsi Yeni'nin fikriydi, ben burada kalıp gizliden gizliye konuşarak anlaşmak istedim ama Yeni, tuttu adamlardan birini büyüyle konuşturmaya kalktı.Bana kalsa her şeyi öğrenmiştik.*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Wulfgar görebilmeye başladığında siniri tam geçmemişti. Huor'a dönüp iki parmağıyla ufacık bir şey tutuyormuş gibi yaparak: "Kafanı koparmama şu kadar kalmıştı. Nerden geldi aklına üstüme büyü atmak." Sonra sırıtmaya başladı "Bu hengamede o üçkağıtçı da sıvışıverdi."
Kuzeydeki kapıya doğru giderken baltasını çıkardı. "Evet! Oldum olası kapalı kapılar canımı sıkmıştır. Sizce de şu kapıyı indirsem bu avlu daha güzel görünmez mi?"
Kuzeydeki kapıya doğru giderken baltasını çıkardı. "Evet! Oldum olası kapalı kapılar canımı sıkmıştır. Sizce de şu kapıyı indirsem bu avlu daha güzel görünmez mi?"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Huor hafif yüzünü buzuşturarak:
*Wulfgar, sanırım bir kilisedeyiz, affedersin ama iki gün boyunca kafama rahiplik aşıladılar, sanırım daha kibar olmamız gerekmez mi.*
Darthu'ya bakıyordu.
*Wulfgar, sanırım bir kilisedeyiz, affedersin ama iki gün boyunca kafama rahiplik aşıladılar, sanırım daha kibar olmamız gerekmez mi.*
Darthu'ya bakıyordu.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury