Eh bir araya gelmek de sebeptir. Hem özlemiyonuz mu birbirinizi İstanbullular hem de yakınken o kadar birbirinize...
Bir ara İstanbul da eti cici bebe ve süt yiyip içmek için buluşulurdu. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Illyra wrote:zal ı diyon sen. orada klostrofbim tutuyo ama geçmiş olablir çünkü son günlerde sık ık asansöre biniyorum. mutlaka bir yer buluruz. ama cidden oyun oynamak için harika bir yer orası.
Biz Nocturnal ile siyah şekilde geliriz heralde hatta belki ben anarşist yeleimi giyerim yine kolaylık olsun diye.. Erken gelen gölgenin gösterdiği yönde demirlere otursun bulması kolay olur :p
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
üzgünlükle gelemeyeceğimi belirtiyorum dün akşam babamı görene kadar durumunun ne kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. benden saklamışlar yinede grubu kurarsanız babam taburcu olduktan sonra aranıza seve seve katılırım eğer isterseniz.
Bence bu hafta buluşalım zaten grup çıkar die düşünüorum illyra da sonraki hafta gelir.şimdi saat 1de heykelin gölgesinde toplancak olanlar.Gelcek mi gelmicek mi yazsınlar gelcek olanlar birbirimizi tanımamız için ne gibi bir faktör kullancaklarını yazsınlar.
Ben geleceğim
Elimde D&D Oyuncunun el kitabı olacak.