Ejderha Mızrağı
Ejderha Mızrağı
Arkadaşlar Ejderha mızragı serisini nasıl buluyorsunuz?
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Sanırım hayatımda gördüğüm en çok yakından tanıyabildiğim karakterleri yaratabilecek kadar yetenekli bir yazarın (yazarların) elinden çıktığı için muhteşem bir seri olduğunu düşünüyorum. Eminim gelecekte aynı Yüzüklerin Efendisi gibi bir şaheser olarak görülecektir.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
WarlorD
- Kullanıcı

yüzüklerin efendisi bence biraz fazla aksiyon içeriyodu eğer "izleyici çeksin yüzüklerin efendisini sevmeyenler de izlesin" demeselerdi çok daha iyi olabilirdi... Eğer dL nin filmini de aksiyon filmine çevirirlerse o da yüzüklerin efendisi kadar izleyici çeker ama çekmesin ya istemiorum sadece kaliteli olsun hikayeyi okurken hissedilenlerin hiç değilse birazını hissettirsin yeter...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
DL filmi çekilirse kimler kimi oynar tartışması yapalım mı?
raistlin: keanu reeves, hatta keanu'nun raistline dönüştürülmüş bir resmi var elimde muhteşem diyebilirim
caramon: hiç düşünmedim, ama bence herkülü oynayan herif olabilir, bianda geldi aklıma
tanis; biraz yaşlı ama bence richard gere müthiş bir tanis olur, herifte half elf gözleri var
hmmm tasslehoff: gülmeyin ama, boyunu kısaltabilirlerse, ki yapıyorlar lotrda gördük, jim carrey veya robin williams (ama çok yaşlı, fakat peter pandan geldi aklıma)
dahasını yazın aklıma gelmio
raistlin: keanu reeves, hatta keanu'nun raistline dönüştürülmüş bir resmi var elimde muhteşem diyebilirim
caramon: hiç düşünmedim, ama bence herkülü oynayan herif olabilir, bianda geldi aklıma
tanis; biraz yaşlı ama bence richard gere müthiş bir tanis olur, herifte half elf gözleri var
hmmm tasslehoff: gülmeyin ama, boyunu kısaltabilirlerse, ki yapıyorlar lotrda gördük, jim carrey veya robin williams (ama çok yaşlı, fakat peter pandan geldi aklıma)
dahasını yazın aklıma gelmio