Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ã?ykü duraklama dönemine girdi. Lydronk ve Wes_dex hiç yazmıyorlar.
Aslına bakılırsa pek önemli karakterler olmadıkları için pek umrumda da değil hani. Mesela Elessar ya da Clicks uzun süre yazmasa filan öykü sallantıya gidebilir. Neyse ki onlar en azından siteye girmeyi ihmal etmiyorlar. (siteye girmek derken sadece ana sayfa açık saatlerce başka işlerle uğraşığ sonra gelen mesajlara bie bakmadan çıkmak değil.)
Neyseki Edmond, Elessar ve Clicks arkadaşalrıma güveniyorum ki öykümüz daha sonlanmayacaklar. Alenthas da ne zaman yaz desem bahanesi benimkisi küçük bir çocuk ne desin ki diyor ki bu şimdi okuyamayacağım işim var'ın kibar şekli oluyor.
Dediğim gibi öyküyü ihmal etmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum burdan.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bakın aklıma bir fikir geldi. Herkes öykümüzü ilgilendiren ayrı tek başalrına minik karakter öyküleri yazsın. ben yakınd ayazıcam adı da Safir'in Yükselişi... Mesela Alenthas da yazabilir. Hatta bu görevden sonraki maceralarına da yazabilir bi nevi flashforward hesabı. insanalr da merak eder bu vakte kadar neler oldu diye.... hatta ayrı okunabilir tarzda da olursa iyi olur ama bizim öykümüzle de ilgisi olacak tabi... :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben Huor'un yolculuğa başlama hikayelerini yazacağım :D

Minnä'nın da öyle :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

işleri güçleri vardır siteye giremiyorlardır diye bir şey demiyordum ama bugün onları sitede görünce ve bir süre beklediğim halde öyküye bir şey yazmadıklarını anlayınca fark ettim ve edmond'dun da belirttiği gibi onların rollerini artık Minna ve Elessar paylaşıyorlar.
Gerçekten de meşgul olsalardı siteye giremezlerdi. Onlara uygun bir cenaze töreni hazırlarız . En azındna buna söz verebilirim....
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy7402 wrote:Alenthas da ne zaman yaz desem bahanesi benimkisi küçük bir çocuk ne desin ki diyor ki bu şimdi okuyamayacağım işim var'ın kibar şekli oluyor.
Yahu o bahane değil cidden :) şimdi önceden yazacak çok şey oluyordu çünkü Lydronk ve Deru'yla konuşuyor, onlarla eğleniyordu. şimdi ise geriye kalan sadece ciddi büyük adamlar. Onlarla konuşacağı pek bir şey yok. Hem ne dese kimse kabul etmiyor. O yüzdende Thereon sessiz kalmaya özen gösteriyor.

İkinci olarak gelecekte Thereon'a neler olacağını yazacaktım, ama şöyle bir sıkıntı var... O da neler olup biteceğini bilmiyorum. Yani "flashforward" yaparken yanlışlar yapabilirim. Ama bir ipucu verecek olursam Thereon ileride acımasız biri olacak :evil:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Artık karakterlerinin geleceğini anlatan öykülerimize de başladık. İlki Safir'in Yükselişi sonra da Karanlıkların Efendisi.
Diğerlerini de beklemekteyiz. Özellikle Huor'unkini bekliyorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Affınızı diliyorum, ben 3-4 güne kadar başlayamayacağım.Başladığımda ise önce geçmişten bahsedeceğim.Sizce bunlar durup dururken mi yola çıktılar???
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Valla ben gecmisini yazmiyacagim nasilsa hikayede Huor saolsun kesfedicegiz :) ama bakarsiniz ilerde huor'un cocugunun kirvesi olurum :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Belirtme:

Elessar'ın babası Druid konseyinin Lideri.Ölürken oğluna göz kulak olmak için (malum az biraz kahinlik de var :D ) bir kartalın içine ruhunu sokuyor.Kartala yalnızca emirler verebiliyor.Onunla konuşamıyor vs.şimdi Elessar konseyin varisi, Druid'ler onu arıyorlar.Bulunca kulağından çeke çeke lider yapacaklar.ASlında hikayenin gidişatı için bir planım var, Elessar ile paylaşacağım :)

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Belirtme 2 : Huor'un paylasimi cok guzel ve Safirde kabul ederse uygulamayi dusunuyoruz :)
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Belirtme 3: Banada belirtin :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Karakterlerin geleceğini anlatan öyküler şu anda üçe çıktı: Safir'in geleceğini anlatan öykü Safir'in Yükselişi, Thereon'un muhteşem öyküsü Karanlıklar Efendisi ve Esten'in mür,dlerine uyguladığı ödül sistemini ballandıra ballandıra anlatan Teemierinin öyküsü Yenilgi...
Mesela Edomnd'un karakteri Huor ve eşi Minna'nın geçmişi, nasıl tanıştılar, ne ara o gemiyi aldılar, ilk yolculukları nasıldı, Minna Huor Polantesdeyken neler yaptı gibi sorulara cevap veren öykü çok yerinde olurdu...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Huor karakteri ile daha önce bir hikaye yazmıştı Edmond.. O Huor hikayedeki ile aynı Huor mu?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Edmond her öyküde Huor ismini kullanıyor. Ama her öyküde de karakteri farklı kişilikte oluyor neredeyse. Ama yine de duygusal kişiliği sabit duruyor :) Mesela Elessar da aynı adı kullanıyor ama geçmişi olsun karakter gelişimi olsun farklı.
Bu arada Firble senin bizim öyküde yorum bölümünde görünce çok mutlu oldum ya. :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Huor = Alperen'in elfçe mânası hatırladığım kadarıyla :)
Image
Post Reply