He bu arada yanlışlıkla orada "slot 6" yazısı çıkmış copy-paste yaptığım için olsa gerek. Düzeltirseniz sevinirim Bu arada eğer bahsettiğin oysa yanlış anlaşılma olmuş Yoksa düzeltiriz?
Günlük yapabildiğin büyü adetlerini ve Spell DC'lerini düzelttim.
Sorcerer'ların bildikleri büyü adetleri sınırlı.
0 seviye 7 adet
1 seviye 4 adet
2 seviye 2 adet
3 seviye 1 adet
seçebilirsin, ona göre bildiğin büyüleri azaltman lazım.
Evet, sekiz yarışmacımız da hazır. Bu gün karakterleri tekrar kontrol edeceğim.
Gladyatörlerinizdeki değişiklikleri yapmak için son gün, pazartesi turnuvayı başlatıyorum, herkese iyi şanslar.
Liero:
Savaşırken normal rapier kullanacakmışsın gibi karakter kağıdına yazdım. Rapier tek elle kullanılan silah olduğu için -4 ceza alıyorsun, bir elinde kısa kılıç olursa cezan -2'ye düşer.
Satın aldığınız silahları, zırhları ve paralarını yazın ki hesaplamalarımız kolay olsun.
şurup, büyülü parşömen vs. gibi alacağınız eşyalarıda bana özel mesaj atın.
War domain'den gelen bonus tanrının silahına ait.
Ben War, Protection ve Dwarf kesişmesi yüzünden tanrının Gorm olduğunu düşündüm onun da silahı battleaxe.
Truncheon kullanan ve War, Protection domainlerine sahip bir tanrı varsa ancak bu silahı kullanabilirsin.
SacoKhan wrote:Onun için bir tanrı uyduramazmıyız?
Normalde oyun oynasak biraz garip olmasına rağmen uydururduk tabi.
Fakat baştan WotC kitaplarını sınır koyduğumuz için uyduramayız.
Ã?nerilerim:
İnsana dönüştürüp fazladan gelen feati kullanmak.
-4 ceza ile yaralamadan (nonlethal) hasar vermek.
dwaxer wrote:.
Ben de silahı Longbow Composite +1 (+2 Str bonus) yapıyorum. Atak/Dmg filan değişecek azcık. Devrimk sen hesaplarsın değil mi?
.
Devrimk ben bu silahımı spell storing yapmak istiyorum mümkünse (yani o halde çalışabiliyorsa ranged olması açısından ya da okları yaparım aksi takdirde) seçtiğim spell de: Contagion :schemes:
.